8.2.15

Το πρώτο φως μέσα στο τούνελ!



Επιτέλους τέλος στη διεθνή απομόνωση της χώρας.

Τα  λέγανε αυτοί, κι εμείς δεν τους πιστεύαμε.
Ότι έχουν σχέδιο, και ότι έχουν στέρεες διεθνείς συμμαχίες.
Που αν γίνουν μια γροθιά, τότε ποιος μας πιάνει.




Θα σκιαχτούν οι τοκογλύφοι δανειστές μας, και θα ξαναγυρίσουν στα δένδρα που ξέρουν καλά, από τότε που εμείς φτιάχναμε Παρθενώνες και μουσακάδες...
Είχε δίκιο τελικά ο Αλέξης (και ο Πάντζας).
Η μεγάλη παγκόσμια ανατροπή θα έρθει από την Ελλάδα… από τον Σύριζα!
Από την πρώτη πραγματικά Αριστερή κυβέρνηση της Ευρώπης (αυτήν με τον Καμένο)…


Και αυτό αποδεικνύεται από την χθεσινή επίσημη πρόσκληση που απηύθυνε στον Έλληνα επαναστάτη πρωθυπουργό, η έτερη Αριστερή ελπίδα του πλανήτη, ο Νικολά Μαδούρο (αυτός που κατά τους συκοφάντες δεν έχει ούτε χαρτί υγείας για τη χώρα του), που δυο χρόνια τώρα τον πολεμάνε κι αυτόν τα άνομα συμφέροντα και οι Μασόνοι.
Το αν εκεί κάτω τους «πσαικάζουν» κι αυτούς οι Οβριοί, δεν ξέρω…  εξάλλου είναι λεβέντες, αλλά δεν είναι δα και Αίλλυνες…
Πάντως θα πάει, λένε, επιτόπου η Ραχήλ για να το διαπιστώσει.
Και αν είναι αλήθεια, τότε ο Πάνος μπορεί να στείλει καμιά φρεγάτα ή κανένα υποβρύχιο και να τους κάνει καλά (μπορεί να ιδρύσει και κει καμιά ΜΟΜΑ τώρα που πήρε φόρα).
Εξάλλου, θα παρατηρήσατε, ότι από τότε που ανέλαβε το Άμυνας ο Πάνος, οι ψεκασμοί τελειώσανε. Το είπε και ο Καπερνάρος κάπου… το διάβασα και στο Μακελειό.
Μιλώντας λοιπόν στη Βαλένσια, ο ήρωας της Βενεζουέλας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο Αλέξης Τσίπρας ήρθε για να σώσει την ένδοξη ιστορία των Ελλήνων!
«Κάλεσα τον Αλέξη, το σύντροφο Αλέξη, να επισκεφθεί τη Βενεζουέλα το συντομότερο δυνατό. Σχεδιάζει να έρθει στη Λατινική Αμερική. Ανέφερε όλες τις πιέσεις που του ασκούνται, εξαιτίας του βάναυσου νεοφιλελεύθερου συστήματος που έχει εφαρμοστεί στην Ελλάδα», κατέληξε…
Τώρα το μόνο που μένει είναι να βρει χρόνο ο δικός μας Βολιβάρ να πάει κει κάτω, μπας και μεταλαμπαδεύσει λίγη από τη δική του σοσιαλιστική τεχνογνωσία στον Μαδούρο, ο οποίος δέχεται από παντού πιέσεις.
Ειδικά από τότε που έβαλε τον στρατό να φυλάει τα άδεια σχεδόν σούπερμαρκετ, στα οποία υπάρχουν και σκάνερ, για τον κάθε πελάτη, ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα αγοράσει πέραν του ενός ρολού χάρτου υγείας που δικαιούται (τον μήνα).
Ιδέα: Ας του πάει καμιά καραβιά γκοφρέ χαρτιού υγείας ο Αλέξης (ή και προφυλακτικά, που είναι απλησίαστα κει κάτω) μπας και συσφιχτούν οι σχέσεις των δυο περήφανων χωρών έτι περαιτέρω.
Και εκτός από αυτό, ο δικός μας Τσε Παπάρα μπορεί να φέρει πίσω, στις αποσκευές του, ολίγη πραγματική λατινοαμερικανική αισιοδοξία και αξιοπρέπεια.
Από αυτήν που έχουμε ανάγκη, και που υπόσχεται να είναι πλέρια εφεξής ο μινίστερος Στρατούλης.



Και τέλος, γιατί να μην στείλει ο Αλέξης στο Καράκας, ως μόνιμο εκπρόσωπο της χώρας μας, ως πρεσβευτή επαναστατικής αλληλεγγύης, τον ποιητή και επιστήμονα Κουράκη; Γιατρός και λόγιος ήταν και ο Τσε, έτσι δεν είναι;
Που έχει πείρα από χειμαζόμενους λαούς, από τότε που μπαρκάριζε σε καίκια για την Γάζα…
Να τους  διαβάζει τα ποιήματά τους τα βράδια, για να περνάει η ώρα, αφού στην περήφανη  Βενεζουέλα (όπως ακούω) το ρεύμα υπάρχει 2-3 ώρες μόνο το 24ωρο.
Άσχετα αν η χώρα πνίγεται στο πετρέλαιο.
Την πολεμάνε τα διεθνή συμφέροντα αφού.
Αυτά που θα πατάξει (λέει) ο Αλέξης.
Τώρα το τι σχέση έχει ο κοτσιδάκιας Κουράκης με τον Τσε… καλύτερα να μη πω τίποτα.
Βενσερέμος κομπάδρες… αφού!

Strange Attractor

ΥΓ-Ακούω από έγκυρες πηγές, πως όπου να’ναι θα απευθύνει πρόσκληση στον Αλέξη και ο άλλος γίγαντας της παγκόσμιας σκηνής, ο μπούλης (κατά τους αντιπάλους του) της Β. Κορέας.
Θα δημιουργηθεί δηλαδή ένας νέος άξονας παγκόσμιας σοσιαλιστικής σταθερότητας και αλληλεγγύης Ελλάδας- Βενεζουέλας- Β. Κορέας!
Αν σε αυτόν μπει και κανένα Σουδάν… τότε πάμε για νέα παγκόσμια σοσιαλιστική και μάλιστα ελληνική κυριαρχία!!!!!
Και όλα αυτά με τον Αλέξη… άκου να δεις….

ΥΓ2- Αν κρίνω από τη γκαρνταρόμπα του, ο Μαδούρο μάλλον θα λατρεύει τον Μπαρουφάκη κι αυτός…

1 σχόλιο:

  1. Τόν άκουσα 2-3 φορές καί εκείνο τό οποίο αποκόμισα είναι ότι πρόκειται γιά ένα μεγαλο ΑΠΑΤΕΩΝΑ πού ενω καταφερε να κανει τη Χωρα του ενα απεραντο φτωχοκομείο και τις ουρές τών Πολιτών χιλιόμετρα, πουλάει τρέλλα (πονηρή) καί δουλεύει ακόμη καί τή Χώρα μας, μέ τούς ύμνους υπέρ Τσίπρα. Αν τού μοιαζει ο δικός μας νεοφανής Αρχοντας, δέ μπορώ νά τό επιβεβαιώσω τώρα. Σέ 1-2 εβδομάδες ίσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή