5.3.15

Το άλλο (σκοτεινό) πρόσωπο του Σαμαρά!



Αυτή η ιστορία με την «διαταγή» της ΕΛ.ΑΣ, που δεν ήταν διαταγή, αλλά παρόλα αυτά ανακλήθηκε(!!!!), και με όλα τα παρεπόμενα που εκτόξευσε (λάβρος) ο καθηγητής εγκληματολογίας και υπουργός Προ. Πο. κ. Πανούσης εναντίον της «μονταζιέρας» της Συγγρού, με έβαλαν σε σκέψεις.
Δεν μπορεί, κάτι θα ξέρει για να το λέει αυτός ο σοβαρός άνθρωπος.




Δεν ήταν δα και στους Αν. Ελ, που όσο και να’ ναι έβλεπαν συνωμοσίες ακόμη και όταν … χιόνιζε.
Εδώ μιλάμε για σοβαρό πολιτικό που προέρχεται από τη σοβαρή Αριστερά της ΔΗΜΑΡ …  Άρα;
Και επειδή ως γνωστόν είμαι περίεργος, έκατσα και έψαξα σε βιβλία, εφημερίδες, σε μυστικά αρχεία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που πρόσφατα άνοιξαν για τους ερευνητές, και κυρίως στο διαδίκτυο που τα έχει όλα αρκεί να ξέρει κανείς να ψάχνει, και ανακάλυψα πράγματα και θαύματα.
Που μας τα κρύβουν τεχνηέντως τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια της Συγγρού…


Έμαθα για παράδειγμα, ότι ο Σαμαράς δεν είναι αυτός που δείχνει… δεν είναι δηλαδή ο αθώος αστός πολιτικός που θέλει το καλό μας. Όχι… έχει κρυφή ατζέντα, και η βαλίτσα πάει πολύ μακριά…
Κατά βάθος είναι Μασόνος, Λάιον, πράκτορας της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, Εβραίος, κρυφο-Παοκτσής, μπορεί και Ιεχωβάς, και τα βράδια ντύνεται μπαλαρίνα και κάνει τζόκινγκ στη Ν. Σμύρνη!!!!!.
Είναι και μεγαλύτερος σε ηλικία από αυτό  που μας λένε.
Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ψάχνοντας σε declassified πηγές του FBI, ανακάλυψα ότι το 1963, οι αρχές του Τέξας τον κατονόμασαν ως τον άνθρωπο που τράβηξε τη σκανδάλη δολοφονώντας τον πρόεδρο Κένεντι, άσχετα αν τη νύφη την πλήρωσε τελικά ο Όσβαλντ ως χρήσιμος ηλίθιος (patsy). Το ότι αυτό δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω έχει να κάνει με το ότι ο Σαμαράς ήταν στενός φίλος του Χούβερ (και του Τέλη Σαβάλα), και όλα καλύφτηκαν μια χαρά.
Μάλιστα λέγεται ότι υπήρξε και hitman, και αργότερα Κάπο της «οικογένειας» Μπονάνο για ένα διάστημα, όταν δήθεν σπούδαζε, και πουλούσε πίτσες στην Αμερική.
Στην συνέχεια τον βλέπουμε να εμπλέκεται σε μυστικές αποστολές στη Μ. Ανατολή, όπου κάποιοι τον θέλουν μέχρι και δεξί χέρι του Αραφάτ (ως Χαρούν Αλ Σαμάρ), τοποθετημένο εκεί από τη Μοσάντ, για να υπονομεύσει τον δίκαιο αγώνα των Παλαιστινίων.
Τo γράφει καθαρά το έγκυρο σάιτ psaikazmenos.gr, που επικαλείται πηγές του Wikileaks, όπως τις παραθέτει το εξίσου έγκυρο και έγκριτο SyrizaiosPsolaras.com. Συμμετείχε, λένε, για ξεκάρφωμα,  και στην τρομοκρατική επίθεση στο Ολυμπιακό Χωριό του Μονάχου, όπου είχε πάει ως δήθεν αθλητής της εθνικής ομάδας Πινγκ Πονγκ του Σουδάν.
Υπάρχουν και φωτογραφίες του σε στρατόπεδα εκπαίδευσης της Υεμένης, αλλά δεν φαίνεται καθαρά το πρόσωπό του επειδή φοράει μαντίλα Φενταγίν, σαν κι αυτή του Διαμαντόπουλου.
Μετά χάνονται τα ίχνη του, και εμφανίζεται αίφνης στη χώρα μας ως πολλά υποσχόμενος φέρελπις νεολαίος της ΝΔ του Αβέρωφ. Τον οποίο όμως προσπάθησε να δολοφονήσει (με δηλητήριο) για να πάρει την αρχηγία του κόμματος ο κολλητός του, που όμως πουθενά δεν αναφέρεται το όνομά του, αφού σε όλα τα εμπιστευτικά έγγραφα είναι καλυμμένο με μπλάνκο (κάποιοι μιλούν για τον Γιακουμάτο, και άλλοι για τον Σταμάτη).
Με αυτά και με αυτά φτάνουμε στο σήμερα, όπου αν έχουν δίκιο οι συριζαίοι και τα δημοσιογραφικά τους όργανα, ο Σαμαράς έγραψε με τα χέρια του την κατάπτυστη ανακοίνωση του ευρωπαϊκού κόμματος της κεντροδεξιάς που στηλιτεύει τη χώρα μας, επικοινωνεί καθημερινά με τον Σόιμπλε και του δίνει κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπίσει τον Μπαρουφάκη, γράφει μνημονιακά άρθρα λίβελους στον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ με ψευδώνυμο (Παραβάτης),  κουβαλάει επάνω του το ορίτζιναλ στικάκι με τη λίστα Λαγκάρντ, μιλάει κάθε τόσο με τον Μιχαλολιάκο που τον θαυμάζει, είναι ο βιολογικός πατέρας του Κασιδιάρη, κανονίζει και στήνει αγώνες στο ελληνικό πρωτάθλημα, οδηγούσε ο ίδιος το βανάκι του συλληφθέντος παιδεραστή, υπαγόρευσε στον υποστράτηγο της αστυνομίας τηλεφωνικά τη διαταγή περί ανοίγματος των συνόρων στους λαθρομετανάστες, και αν δεν κάνω λάθος, το 1999 πήγε κρυφά μια νύχτα στον ναύσταθμο (μαζί με τον Φαήλο) και σαμποτάρισαν τα υποβρύχια προκειμένου να γέρνουν!
Α, είναι και κρυφός κουμπάρος με τον Άκη (όλα δένουν δηλαδή), αλλά και τον Λάκη Γαβαλά.
Χώρια του ότι ακούει και Παντελίδη…
Μιλάμε δηλαδή για ένα πραγματικά επικίνδυνο άτομο, ένα χαμερπές φίδι στον κόρφο της πατρίδας, που πρώτοι οι συριζαίοι αποκάλυψαν, και που  έχει βάλει αμέτι μουχαμπέτι και σκοπό της ζωής του να υπονομεύσει την άφθαρτη Πρώτη Φορά Αριστερά κυβέρνηση του λαού, για δικούς του ιδιοτελείς συμπλεγματικούς σκοπούς.
Και όσο πιο γρήγορα τον ξεσκεπάσει ο Κυρίτσης, ο Πανούσης,  και τα άλλα παιδιά, τόσο πιο καλά για όλους μας.
Αλλιώς ο τόπος κινδυνεύει.
Αυτά…

Strange Attractor (ο υποψιασμένος)

ΥΓ- Για τον Σαμαρά είχαν προειδοποιήσει και οι παππούληδες στο παρελθόν, με προεξάρχοντα τον όσιο Στρέιντζ τον ποταπό, που τον 18ο αιώνα μαρτύρησε στον Λαγκαδά, όπου τον παλούκωσαν οι Βούλγαροι, και που είχε μιλήσει πολλάκις για τον «πονηρό αψηλό που φκιάνει σαμάρια», και που «θε να καταστρέψει τη Γρεκία, μαζί με τον προγναθικό μινίστερο, που εμπορεύεται τεφτέρια, και που βγαίνει και λαλάει στο σεντούκι με τα δυο κέρατα,  για να πάρει γρόσια Οβριών».
Αν τον ακούγαμε…

*Στη φωτό βλέπουμε τον Σαμαρά ντυμένο Μαμελούκο (κάτω δεξιά) , το 1927, σε μυστική αποστολή για τους Σιωνιστές, που ήθελαν να ανατινάξουν τις πυραμίδες της Αιγύπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου