29.3.15

«Η χειρότερη κυβέρνηση στην ανθρώπινη ιστορία»!!!!!



Αλαλούμ στα οικονομικά, φλερτ με τον εθνικισμό και την Ακροδεξιά, μπάχαλο σε μεταναστευτικό, εθνικά θέματα και αθλητισμό βλέπει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Χειμωνάς, περιγράφοντας την κυβέρνηση ως τη “χειρότερη κυβέρνηση στην ανθρώπινη ιστορία”, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News.




Ο γνωστός συγγραφέας επιτίθεται προσωπικά κατά της προέδρου της Βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου, βάζοντάς την στην ίδια μοίρα με τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και χαρακτηρίζοντας “όνειδος” το “φλερτ” της, όπως λέει, με τους χρυσαυγίτες.
“Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Συγκυβέρνηση με τη Χρυσή Αυγή;”, διερωτάται…



Αναφορικά με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, τονίζει πως “αποτελεί ντροπή για τη χώρα να γυρνάμε την πλάτη στην ΕΕ και να φλερτάρουμε με τον Πούτιν” και ξεκαθαρίζει πως “η Ελλάδα ανήκει στην Ευρώπη, δεν θα αφήσουμε κάποιους να την κάνουν πουτινικό προτεκτοράτο”.
Όσο για τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, σχολιάζει: “Εντάξει, ο Γιάννης φαίνεται ωραίος τύπος να πας μαζί του για κανένα ποτάκι και να μιλάς για γκόμενες. Μέχρι εκεί όμως.
Δεν είναι δυνατόν ένας τόσο χύμα άνθρωπος να είναι υπουργός Οικονομικών [...]. Ο Βαρουφάκης μου θυμίζει τον Σάσα Μπάρον Κοέν στο Μπόρατ”.
Εκφράζει εξάλλου την εκτίμησή του προς τον Γιώργο Παπανδρέου, υποστηρίζοντας πως η θέση του είναι στο ΠΑΣΟΚ, όμως “δεν μπορώ εγώ να τον καλέσω πίσω”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου