6.3.15

Μεταναστευτικό: Ο ΕΝΦΙΑ του Αλέξη;



Οποιοσδήποτε νουνεχής πολίτης της πολύπαθης αυτής χώρας θα έχει ήδη καταλάβει ότι η κυβέρνηση των τσιπροψεκασμένων που ψηφίσαμε μας έχει φέρει ένα βήμα πριν από τον γκρεμό… και αν συνεχίσει όπως άρχισε, σε πολύ μικρό διάστημα θα βλέπουμε τα ραδίκια ανάποδα.




Δεν θα ασχοληθώ εδώ με το γενικό χάος που έχει προκαλέσει ο Σύριζα στην οικονομία, ούτε με τις φρούδες υποσχέσεις που έφεραν τον Αλέξη στην εξουσία, και που σήμερα αποδείχθηκαν πασιφανώς φούσκες…


Διότι για να λέμε την αλήθεια, οι μόνοι που πρέπει να αισθάνονται δικαιωμένοι με την αριστερή (τρομάρα της) κυβέρνηση είναι οι ΔΕΗτζήδες της ΓΕΝΟΠ, αφού ως «καρδιά της ΔΕΗ και της Ελλάδας», εξασφάλισαν τα τροφεία τους, μιας και πεινούσανε αφού…
Θα ασχοληθώ όμως με το μεταναστευτικό, που κατά τη γνώμη μου, έτσι όπως το πάνε, θα καταλήξει ο ΕΝΦΙΑ του Αλέξη.
Να τα πάρουμε από την αρχή…
Έως πριν από μερικά χρόνια, τα κέντρα των μεγαλουπόλεων, και δη της Αθήνας είχαν καταντήσει άβατα για τον απλό Έλληνα.
Θυμόσαστε φαντάζομαι τις μάχες, τα κυνηγητά, τις κλοπές, τα μαχαιρώματα,  τους Αφγανούς με τα γιαταγάνια, και τη δολοφονία του άτυχου εκείνου νέου πατέρα κάτω από το σπίτι του για μία… κάμερα.
Όλα αυτά αλλάξανε, επειδή υπήρξε πολιτική βούληση από πλευράς Σαμαρά.
Και μπορεί ως  τσαπατσούληδες που είμαστε να δημιουργήσαμε «κολαστήρια» και «αποθήκες ψυχών» αντί για σύγχρονα οργανωμένα κέντρα φιλοξενίας, αλλά τουλάχιστον «καθάρισαν» τα επικίνδυνα γκέτο που είχαν δημιουργηθεί στις πόλεις.
Μέχρι που ήρθε στα πράγματα η ανθρωπιστική Πρώτη Φορά Αριστερά, και τι κάνει;
Ανοίγει τα «κολαστήρια», υποσχόμενη «ανοιχτά κέντρα φιλοξενίας» (εννοώντας προφανώς την πλ. Ομόνοιας), και αμολάει χύμα στο κύμα χιλιάδες λαθρομετανάστες.
Για το καλό τους άραγε;
Μα τι θα τρώνε;
Που θα κοιμούνται;
Που θα κάνουν τις ανάγκες τους;
Αυτή είναι η περιβόητη πολυδιαφημισμένη πολιτική για τη μετανάστευση του Σύριζα, που έκανε και κοτζάμ υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής; Ο σκύλος μου πιο αποτελεσματικός θα ήταν αν του έλεγα να χαράξει πολιτική… και δεν έχει ούτε διδακτορικό, ούτε γραφειάρα, ούτε σοφέρ, ούτε καν συμβούλους….
Αμ το άλλο; Που ολόκληρος καθηγητής εγκληματολογίας, υπουργός Προ ΠΟ, δεν αντιλαμβάνεται ότι το να ξαμολήσει όλους αυτούς τους δυστυχισμένους στους δρόμους απλά καλλιεργεί την εγκληματικότητα. Και επαναφέρει τον φόβο και τον τρόμο για τους κατοίκους του κέντρου.
Μου αρέσει που οι άσπιλοι και αμόλυντοι αυτοί Αριστεροί, εκτός του ότι δεν έχουν κανέναν σχέδιο, αποδεικνύονται και παντελώς στερούμενοι οποιασδήποτε ανθρώπινης ευαισθησίας, αφού αφενός καταδικάζουν τους Έλληνες στη θυματοποίηση και αφετέρου καθιστούν τους ταλαίπωρους λαθρομετανάστες έρμαια και θύματα στις ορέξεις μαφιόζων και ακροδεξιών τραμπούκων.
Τόσο απλά. Και όμως τα τζιμάνια του Σύριζα δεν το βλέπουν.
Θα μου πείτε βλέπουν ποτέ την πραγματικότητα; για δουν κι αυτά τα αυτονόητα; Να’ χαμε να λέγαμε…

Strange Attractor

ΥΓ- Τι είπε ο Χαϊκάλης επί του θέματος; Να καταργήσουμε την Συνθήκη Σένγκεν μονομερώς και προσωρινά, και μετά ξαναμπαίνουμε;
Άιντε άιντε….
Ο Χαϊκάλης, που αν τον μιλούσε κανείς πριν από μερικά χρόνια για την Σένγκεν, το πιο πιθανό είναι να αναρωτιόταν «πόσα άλογα βγάζει»;

ΥΓ2- Άκουγα στο ραδιόφωνο τον υπουργό Δικαιοσύνης να λέει πως η πολιτική της κυβέρνησης είναι πλέον η πρόληψη, και όχι η καταστολή του εγκλήματος.
Και αναρωτιέμαι, έτσι προλαμβάνεις το έγκλημα; Αμολώντας χιλιάδες απελπισμένους στο δρόμο;
Ντιπ μυαλό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου