17.3.15

Δημοσκόπηση ΣΟΚ!



Δεν παιζόμαστε με τίποτα σας λέω.
Κλείνουμε δυο μήνες απόλυτης μπαχαλοποίησης σε όλα τα επίπεδα (εσωτερικά, εξωτερικά, οικονομικά, κλπ) και παρόλα αυτά ο κόσμος εκεί…
Πίσω από τη στιβαρή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που για πρώτη φορά όρθωσε το ανάστημα της χώρας μας απέναντι στους ναζιστές του Βερολίνου, τους γκρίζους απάτριδες γραφειοκράτες των Βρυξελλών, και τους τοκογλύφους της πρώην τρόικας και νυν Μπιτζίς.




Ο Μπαρουφάκης έχει δώσει 1.300 περίπου συνεντεύξεις, έχει κάνει φωτογραφήσεις κλπ αλλά από κυβερνητικό έργο τίποτα.
Μηδέν εις το πηλίκιο που θα έλεγε κι ο ΓΑΠ.
Κι όμως! Η μπαρουφομάνια καλά κρατεί.
Το ότι μας έχει φλομώσει στις σαχλαμάρες και στα ψέματα δεν σημαίνει τίποτα για τους λάτρεις του, καθώς και αυτών του Σύριζα.  που ψάχνουν να βρουν στήριγμα οπουδήποτε, αρκεί να μην παραδεχτούν ότι έκαναν λάθος, και  ότι το μόρφωμα που ψήφισαν θα καταστρέψει ολοσχερώς την ήδη διαλυμένη προ πολλού Ελλάδα.
Τι να πει κανείς;


Και μέσα στον γενικό ορυμαγδό, όπου ξαφνικά, για ένα καπρίτσιο του κυρ Φώτη, φτάσαμε να κινδυνεύουμε με χρεοκοπία, ακόμη και με πόλεμο στο Αιγαίο, οι διάφοροι αριστεροί ψεκασμένοι ελληναράδες ανακάλυψαν έναν νέο εχθρό: Τους Γερμανούς…  που μας χρωστάνε αφού.
Με τον Τράγκα να ωρύεται πρωί πρωί από τον REAL FM ότι μας φέρονται χειρότερα απ ότι τους Εβραίους στη διάρκεια του Β’ ΠΠ!
Και ότι θα πρέπει να τους κλείσουμε τα σύνορα και να βάλουμε μια τεράστια αφίσα που να δείχνει τα αρ….α του τσολιά!!!!! Μόνο έτσι θα καταλάβουν, έλεγε.
Και το χειρότερο απ’ όλα; Ότι παρά τις κωλοτούμπες, παρά τα διεθνή μασκαραλίκια, παρά το ότι έχουμε γίνει ο παρίας και το ανέκδοτο της υφηλίου, ο σοφός λαός, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις συνεχίζει να θεωρεί πετυχημένους τους σαψάληδες που παριστάνουν την κυβέρνηση.
Έτσι, όπως άκουσα χθες ή προχθές σε ραδιόφωνο, η δημοτικότητα του Αλέξη (του επονομαζόμενου και Τζανετάκου) αγγίζει το 80%, και αυτή του συγκαμένου το 51%.
Άκουσον άκουσον…
Και επειδή εμείς εδώ στον δημοσιογραφικό όμιλο του Ορθογράφου, δεν έχουμε καμιά ιδιαίτερη εμπιστοσύνη στα συμβατικά ΜΜΕ, είπαμε να κάνουμε μια δική μας δημοσκόπηση.
Γι αυτό κι αναθέσαμε σε ανεξάρτητη εταιρία (με έδρα τη Σομαλία) το σοβαρό αυτό έργο, που μας κόστισε κάτι παραπάνω, αλλά τα αποτελέσματά της είναι επιστημονικά τεκμηριωμένα και πάνω απ όλα αμερόληπτα και αδιάβλητα.
Έτσι λοιπόν, τέθηκε το τηλεφωνικό ερώτημα: «ποιον θεωρείτε καταλληλότερο για πρωθυπουργό της Ελλάδας» σε ένα τυχαίο δείγμα 1.476 συμπολιτών μας, και ιδού τα αποτελέσματα τα οποία θα πρέπει να μελετηθούν από τα πολιτικά και κομματικά γραφεία διότι σηματοδοτούν σοβαρές ανακατατάξεις στο πολιτικό μας σκηνικό, μπορεί  και σε αυτό της Ευρώπης!
Έχουμε λοιπόν και λέμε: Με βάση τις απαντήσεις που πήραμε,  ιδού η τελική κατάταξη για το ποιος θα ήταν ο ιδανικός πρωθυπουργός σε αυτή τη κρίσιμη φάση που περνάει η πατρίδα μας:

1-      Καμμένος
2-     Πάντζας(!)
3-     Κατσανέβας(;)
4-     Φλαμπουράρης  wtf!
5-     Ξουλίδου (who?)
6-     Γιακουμάτος (χα χα χα)
7-     Μηλιός (ζμπόινγκ…)
8-     Τσίπρας (καλά τώρα…)
9-     Μπαλτάκος (αχού…)
10- Λαγός (!!!)

Έκπληξη; Σοκ; Δέος;
Όπως και να  έχει πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή, δυο μόλις μήνες μετά το πέρασμα της χώρας σε μια για Πρώτη Φορά Αριστερά διακυβέρνηση.
Ειδικοί στατιστικολόγοι και πολιτικοί επιστήμονες που τους ζητήθηκε να αναλύσουν το παραπάνω αποτέλεσμα έμειναν ενεοί, και όπως δήλωσαν «εδώ μιλάμε ή για τεράστιο στατιστικό λάθος, ή για μια επανάσταση».
Το επιτελείο του Ορθογράφου προβληματίστηκε αρκετά πριν αποφασιστεί η δημοσίευση του αποτελέσματος, το οποίο βάζει νάρκες στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά στο τέλος επικράτησε η άποψη πως «η δημοσίευση είναι αλήθεια», οπότε και προχωρήσαμε στο να μοιραστούμε τα ευρήματα μαζί σας.
Τα συμπεράσματα δικά σας…

Για τον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ
S.A.


ΥΓ- Επειδή πολλοί απ  όσους μας διαβάζουν ΔΕΝ παίζουν με ολόκληρη την τράπουλα, να σημειώσουμε εδώ ότι τα παραπάνω αποτελούν προϊόν της πλούσιας φαντασίας του αρχισυντάκτη της σελίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου