10.5.15

Τι τραβάνε κι αυτά τα πιρπιτσόλια…



Πέρσι, η Miss Zimbabwe παρέδωσε το στέμμα της όταν κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της.
Φέτος, ένα ανάλογο σκάνδαλο απειλεί και τη νέα Miss Zimbabwe.



Οι διοργανωτές των καλλιστείων της αφρικανικής αυτής χώρας διεξάγουν έρευνα για το παρελθόν της 25χρονης βασίλισσας της ομορφιάς Emily Kachote, δύο μόλις εβδομάδες μετά την ανάδειξή της σε Miss Zimbabwe, εξαιτίας (και πάλι) φωτογραφιών που κυκλοφορούν στα κοινωνικά μέσα και στα οποία η καλλονή εμφανίζεται…  όπως τη γέννησε η μαμά της.


Αν αποδειχτεί ότι οι φωτογραφίες είναι όντως αυθεντικές, τότε η εν λόγω μπίμπο, που θα εκπροσωπούσε τη χώρα της στα καλλιστεία για τη Μις Κόσμος,  απειλείται με «εκθρόνιση», όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος των καλλιστείων Tendai Chirau.

Να σημειωθεί ότι όλες οι διαγωνιζόμενες υπέγραψαν συμβόλαια και υπεύθυνες δηλώσεις ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχαν ποζάρει για γυμνές φωτογραφίσεις (χα χα χα), και ότι αν τυχόν κέρδιζαν στα καλλιστεία, ΔΕΝ θα φωτογραφίζονταν γυμνές για έναν ολόκληρο χρόνο!
Ναι, αλλά πως κρατιούνται…
Όπως λέει σε μια εφημερίδα της πατρίδας της η φετινή νικήτρια, πάντα υποψιάζονταν ότι οι συγκεκριμένες φωτογραφίες της θα έβγαιναν στη δημοσιότητα, αλλά δεν ανησυχούσε καθώς «είχαν τραβηχτεί πάρα πολύ παλιά»(!), πριν από τρία χρόνια δηλαδή!
Όπως λέει, είχε βγει ραντεβού με κάποιον, πήγαν σπίτι του, ήπιαν διάφορα ποτά, και μετά «έχασε τον έλεγχο»! Και καταλήγει λέγοντας πως δεν τον έχει ξαναδεί έκτοτε…
Ας πρόσεχε.

S.A.
Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου