31.5.15

«Κόκκινη χούντα»…



Λέτε αυτοί οι… νεοσταλίνες που μας κυβερνούν να έχουν σχέδιο;
Το αποκάλυψε ο Κώστας Χρυσόγονος, επιστήμονας άνθρωπος ο οποίος έχει άποψη για το πώς θα μπορούσε να σωθεί η Ελλάδα.

Εγώ τα'κρυψα κάτω από τον σκύλο.


Είπε λοιπόν θέλοντας να υποστηρίξει ότι δεν μπορεί να υπάρξει ρήξη με τους δανειστές: «Σε ένα θεωρητικό και απευκταίο σενάριο στο οποίο δεν θα υπήρχε συμφωνία τότε μπορεί να προέκυπταν έκτακτες συνθήκες και οι αρχές που θα αναλάμβαναν εκτός κοινοβουλευτικού πλαισίου θα έπρεπε να συγκεντρώσουν ότι χρήματα υπάρχουν σε φυσική μορφή στα χέρια των Ελλήνων – περίπου 55 δισεκατομμύρια όπως είπε - προκειμένου να αποφευχθεί η κατάρρευση της χώρας»…


«Ένα άλλο σενάριο θα ήταν να βρεθεί χορηγός – που θα μπορούσε να είναι η Κίνα- ο οποίος θα παρέχει στην Ελλάδα 20 δις για να αποπληρωθεί το ΔΝΤ και άλλα 25 προκειμένου να χρηματοδοτηθεί η οικονομία για τη μετάβαση σε άλλο νόμισμα.» πρόσθεσε με νόημα.
Επομένως, έχουμε δύο σενάρια που επεξεργάζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και γι’ αυτό δεν θα χρεοκοπήσουμε.
Το πρώτο είναι να δημεύσουμε τις αποταμιεύσεις των Ελλήνων. Όλα τα χρήματα που έχουν οι πολίτες σε φυσική μορφή να τα πάρει το κράτος για να μην χρεοκοπήσουμε. Είναι… έκτακτες συνθήκες οπότε δικαιολογείται μια «έφοδος» στα σπίτια, τις θυρίδες ή τους λογαριασμούς όσων Ελλήνων δεν έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό και δεν ήταν λαμόγια, όπως πολλοί επιχειρηματίες – φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ.
Κι αν δεν πιάσει κι αυτό υπάρχει και η… Κίνα.
Γιατί να μη μας δώσει καμιά 50αριά δις ευρώ να πορευόμαστε;
Ασχέτως αν και ο Λαφαζάνης έχει σχέδιο να πάρουμε λεφτά από τους BRICS. Πηγές να υπάρχουν να δώσουν χρήματα και όλα τα άλλα θα τα βρούμε.
Προς το παρόν αρπάζουν ακόμη και τους αδρανείς λογαριασμούς που έχουν μέχρι 100 ευρώ για να μαζέψουν λεφτά να πληρώσουν καμιά δόση.
Αυτό είναι το σχέδιο της κυβέρνησης, όπως μας το αποκάλυψε ένας συνταγματολόγος από εκείνους που έκαναν καριέρα τα τελευταία χρόνια μέσω των τηλεπαραθύρων, κι αφού πρώτα φλέρταραν με το ΠΑΣΟΚ του Γιώργου.
Τώρα εμάς γιατί όλο αυτό μας μοιάζει με μια νέα «Σοβιετία» με δήμευση περιουσιών;
Τον ιδρώτα του κοσμάκη θα τον πάρουν οι Συριζαίοι σε… έκτακτες ανάγκες για να μη χρεοκοπήσει η χώρα και να μην αποκαλυφθούν τα δικά τους εγκλήματα.
Αφού είναι έκτακτες οι ανάγκες γιατί δεν κάνουν και μια κομμουνιστική δικτατορία να ευχαριστηθεί η Αριστερή Πλατφόρμα;
Ότι πρέπει θα ήταν μια «κόκκινη χούντα» στην καρδιά της Ευρώπης.
Τώρα που η Κούβα ανοίγει τα σύνορά της και ο Νικολά Μαδούρο παραπαίει χωρίς χαρτί υγείας θα μπορούσε η Ελλάδα να αποτελέσει το φωτεινό μονοπάτι του παγκόσμιου νεοκομμουνισμού.
Εύγε ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ και κυρίως κεντρώοι και δεξιοί νοικοκύρηδες που ψηφίσατε Τσίπρες και Χρυσόγονους…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου