15.5.15

Κάνεις κριτική στον λαοπρόβλητο Αλέξη; Είσαι προδότης!



 «Τρόικα εσωτερικού». «Πέμπτη φάλαγγα του Σόιμπλε». «Προδότες και γερμανοτσολιάδες». «Μερκελιστές».
Είναι ορισμένες από τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο αριστερός εσμός της δημοσιογραφίας, της παραδημοσιογραφίας, αλλά ακόμη και υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.



Αυτοί που θα έσκιζαν τα μνημόνια και έλεγαν στη Μέρκελ «Go back», οι ίδιοι που παρακαλάνε για ένα ξεροκόμματο για να μην χρεοκοπήσουμε, εκείνοι που στήθηκαν στα τέσσερα για λίγη εξουσία, τολμούν να κάνουν εξευτελιστικούς χαρακτηρισμούς για τους πολιτικούς τους αντιπάλους



Ό,τι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα, ό,τι πάει κόντρα στην «επανάσταση» της αριστεράς είναι προδοσία.
Χώρισαν την Ελλάδα στα δύο και δημιουργούν σκηνικό εμφυλίου με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Δυστυχώς, αυτό που στήνει ο Τσίπρας και η παρέα του είναι πολύ χειρότερο από μια οικονομική χρεοκοπία. Η χώρα μπαίνει σε πολύ επικίνδυνα κανάλια, επιστρέφει δεκαετίες πίσω, τότε που οι Έλληνες ήταν εχθροί και μισούνταν απλά και μόνο γιατί είχαν διαφορετική ιδεολογία.
Το σύστημα Μαξίμου και το δίκτυο εφημερίδων, sites και ραδιοφώνων με πρόθυμους, στρατευμένους δημοσιογράφους, αρθρογράφους και λαμόγια που είδαν φως, λεφτά και εξουσία και μπήκαν, στήνουν ένα πολύ άσχημο μέλλον για την Ελλάδα.
Ο χωρισμός του πολιτικού συστήματος στα δύο επεκτείνεται πλέον και στην κοινωνία. Το βλέπει κανείς αν κάνει μια συζήτηση για την πολιτική κατάσταση. Για το τι συμβαίνει στην οικονομία και που οδηγείται η χώρα.
Εκεί δεν τολμά κανείς να πει άσχημη κουβέντα για την «Επανάσταση» για την «πρώτη φορά αριστερά».
Τολμάς να πεις ότι κατέστρεψαν τη χώρα για τρεις μήνες; Σε λένε προδότη και πουλημένο στους ξένους;
Τολμάς να γράψεις για τις 100 ημέρες ΣΥΡΙΖΑ; Είσαι υπονομευτής και δίνεις όπλα στους δανειστές;
Φωνάζεις ότι το καράβι πάει στα βράχια; Είσαι τρόικα εσωτερικού;
Κάνεις κριτική στον λαοπρόβλητο Αλέξη; Είσαι προδότης.
Μια εικόνα της Ελλάδας που προσιδιάζει στη Βενεζουέλα του Τσάβες ή την Κορέα του Κιμ όπου κανείς δεν τολμά να μιλήσει.
Η μόνη διαφορά είναι ότι εκεί είτε τους φυλακίζουν είτε τους σκοτώνουν, αλλά πόσο απέχει αυτό από τη χώρα μας;
Να δείτε που αν η… πρώτη φορά αριστερά μείνει για χρόνια στην εξουσία θα είναι ιδιώνυμο αδίκημα οποιαδήποτε άποψη είναι διαφορετική από εκείνη των Συριζαίων.
«Μη μιλάς, κινδυνεύει η Ελλάς», λένε οι αριστεροί που ξαφνικά απέκτησαν παράσημα εθνικοφροσύνης και αγάπης για την πατρίδα λες και όλοι οι άλλοι δεν είναι Έλληνες.
Δείτε μόνο τι έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες, διαβάστε την Αυγή και τους πληρωμένους κονδυλοφόρους της αριστεράς για να καταλάβετε τι συμβαίνει. Ο Στουρνάρας για παράδειγμα, έγινε υπονομευτής της πατρίδας, όμως, είναι ο ίδιος που τους βρήκε τα 750 εκατ. ευρώ για να πληρώσουν το ΔΝΤ αυτοί οι ανίκανοι που οδηγούν την Ελλάδα στο πιστωτικό γεγονός.
Ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος ή το Ποτάμι είναι «τρόικα εσωτερικού» διότι τολμούν να κάνουν κριτική για την κυβερνητική ανοησία και αποτυχία.
Όποιος δεν «ευλογεί» τον μπάφο είναι οπισθοδρομικός και όποιος τα βάζει με τους μπαχαλάκηδες είναι συνεργάτης της Αστυνομίας.
Όποιος δεν χαίρεται με τον άκρατο λαϊκισμό των καθαριστριών και της ΕΡΤ, της Ραχήλ και της Βαλαβάνη είναι ανάλγητος και νεοφιλελεύθερος.
Όποιος καταγγέλλει Κυπατζίδικες πρακτικές από την αριστερή κυβέρνηση είναι απλά συκοφάντης.
Σε λίγο θα μας φωνάζουν και θα απαιτούν «χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε…» που έλεγε κι ένας πραγματικός αριστερός, ο Χρόνης Μίσσιος.
Είναι, λοιπόν, χειρότερο από μια οικονομική χρεοκοπία αυτό που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν χρεοκοπήσουμε ίσως να μπορούμε να σταθούμε στα πόδια μας και ίσως είναι καλύτερα να γίνει έτσι. Αν, όμως, οδηγηθούμε σε εμφύλιο διχασμό τότε οι συνέπειες θα είναι καταστρεπτικές.
Αλλά θα πρέπει να ξέρουν όλοι αυτοί οι ξεπουλημένοι ψευτοπατριώτες που κυβερνούν ότι έχει ο καιρός γυρίσματα και μπορεί να βρεθούν στην ίδια θέση.
Ας το κόψουν λοιπόν τώρα το παιχνιδάκι γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για την πατρίδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου