16.6.15

Σκοτώνουν την Ελλάδα…



Οδεύουμε προς το τέλος. Καλό ή κακό θα το δούμε σύντομα και θα καταλάβουμε τελικά ποια θα είναι η πληρωμή που θα κληθούμε να δώσουμε εξαιτίας των εγκλημάτων του ΣΥΡΙΖΑ.




Η περιπέτεια της διαπραγμάτευσης οδεύει στο τέλος της και αρχίζει μια άλλη, πολύ χειρότερη περίοδος στην οποία η προσαρμογή θα είναι για όλους επώδυνη.
Όταν ο ελληνικός λαός, οι επιχειρήσεις, οι απλοί πολίτες θα κληθούν στο ταμείο για... κηδεία ή χρεοκοπία τότε θα δούμε πόσα απίδια έχει ο σάκος για τους εγκληματίες της χώρας…



Επειδή, όμως, δεν απέμεινε πολύς καιρός από τη στιγμή που θα μπει ο καθένας στη θέση του και θα πληρώσει για τις αμαρτίες του, καιρός είναι να δούμε τους μοιραίους ανθρώπους της καταστροφής που πλησιάζει.
Είτε αυτή θα έχει να κάνει με την καταστροφή μιας χρεοκοπίας είτε εξαιτίας της σοβαρής και ανηκέστου βλάβης που θα έχει πάθει η ελληνική οικονομία τους τελευταίους πέντε μήνες.
Ο πρώτος και... χειρότερος είναι ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Το πρώτο βιολί έχει πάντα την ευθύνη.
Ο μαέστρος όταν η ορχήστρα φαλτσάρει επικίνδυνα είναι αυτός που πρώτος απολύεται.
Επειδή δεν έχουμε να κάνουμε με τον αρχηγό του αριστερού μπουλουκιού, είναι σίγουρο ότι θα είναι ο πρώτος που θα φάει τις... ντομάτες όταν ο λαός καταλάβει το παραμύθι που του παίζει.
Αλέξης Τσίπρας: Ο πρωθυπουργός, είτε λόγω των ψεμάτων του, είτε από τις λάθος επιλογές των προσώπων, είτε επειδή ο ίδιος στάθηκε ανίκανος και λίγος στις κρίσιμες στιγμές που ζει η Ελλάδα, θα πληρώσει με το βαρύτερο τίμημα που υπάρχει. Όταν θα έρθει η ώρα θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Το... ελικόπτερο είναι λίγο.
Η αιώνια καταδίκη του μέσω της γραφής του ονόματός του στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της χώρας θα είναι η Ερινύα που θα τον κυνηγά πάντα.
Γιάνης Βαρουφάκης: Ο αμέσως επόμενος στις ευθύνες, ο απίθανος αυτός «ογκόλιθος» της οικονομικής «σκέψης», που ήρθε από το πουθενά και συνεχίζει να μας ταλαιπωρεί απίστευτα.
Έξυπνο άνθρωπο τον λες, αλλά ταυτόχρονα και καταστροφέα ο οποίος με τη δημιουργική του ασάφεια έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού.
Ακόμη και τώρα που έχει φάει... σουτ από την ομάδα διαπραγμάτευσης, συνεχίζει να βάζει τορπίλη σε κάθε προσπάθεια που γίνεται. Και ταυτόχρονα πουλάει «λαϊκισμό» και αριστεροσύνη. Ποιος; Ο σύμβουλος του Παπανδρέου, ο συνομιλητής του Σορός. Αυτός ο άνθρωπος έχει τεράστια ευθύνη για το έγκλημα που συντελείται.
Νίκος Παππάς: Ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών, κρυφών και φανερών. Αυτός που συμβουλεύεται ο Τσίπρας συνεχώς και έχει μερίδιο ευθύνης για την στρατηγική που έχει ακολουθηθεί.
Ο κ. Παππάς θα τιμωρηθεί γιατί είναι ένας από αυτούς που έφτιαξαν το «τέρας» που ακούει στο όνομα ΣΥΡΙΖΑ.
Γιάννης Δραγασάκης: Ο παλαιός κομμουνιστής, που ξέρει από ίντριγκες, παρασκήνιο και κομματικές ισορροπίες είναι μεγάλος υπεύθυνος διότι ενώ έχει πιο καλό μυαλό από τους άλλους, είναι πιο σοβαρός από το λοιπό συνονθύλευμα εντούτοις αρνείται να συγκρουστεί.
Τα έχει με όλους καλά ενώ βλέπει τη χώρα να βουλιάζει. Θα μείνει στην ιστορία κι αυτός γιατί δεν τόλμησε να σταματήσει την κατηφόρα, αν και ο μόνος που είχε κυβερνητική εμπειρία.
Στην Οικουμενική πριν τον Μητσοτάκη βέβαια, αλλά κάτι είναι κι αυτό.
Υπάρχουν κι άλλοι. Όπως ο Καμμένος αλλά μ' αυτόν δεν πρέπει να ασχολούμαστε και πολύ.
Είναι και ο Τσακαλώτος που ξέρει από οικονομικά αλλά έχει εμμονές.
Είναι και οι περισσότεροι υπουργοί, που ξημεροβραδιάζονται στα καφενεία.
Είναι και η Ζωή αλλά μ' αυτήν αν ασχοληθούμε θα χάσουμε κι ότι μυαλό μας έμεινε.
Όλοι αυτοί, κι ο μπάρμπα Αλέκος Φλαμπουράρης συγκροτούν την... δολοφονική ομάδα της Ελλάδας. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν.
Οι μοιραίοι αριστεροί, αλλά καθόλου άβουλοι όταν πρόκειται να καταστρέψουν ό,τι κερδήθηκε έπειτα από δεκαετίες θυσιών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου