18.6.15

Η μεγάλη ρήξη, και το … βρακί της Περιστέρας!



Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή η συνεχής επίκληση από τους συριζαίους καταστροφείς της χώρας περί (νωπής) λαϊκής εντολής είναι μια σαχλαμάρα και μισή.
Το 36% μόνο των όσων πήγαν στις κάλπες ψήφισε συριζαίους και ψεκασμένους, ενώ το 64% όχι. Άρα για ποιον λαό μιλάμε;




Από κει και πέρα, ακόμη κι αυτό το ποσοστό τους ψήφισε για να εφαρμόσουν τις  (ανεφάρμοστες) φανφάρες του προγράμματος της Θεσσαλονίκης, και όχι για να μας πάνε πίσω μερικές δεκαετίες λόγω των αναχρονιστικών ιδεοληψιών τους.
Άρα και για ποια «εντολή» μιλάμε;


Ένα δεύτερο που με απασχολεί πολύ τελευταία είναι το «μάντρα» που άκουγα συνεχώς από διάφορους, κατά τα άλλα νοήμονες,  που ψήφισαν ΕΛΠΙΔΑ (μη χέσω), και το δικαιολογούσαν με το «έλα μωρέ… θα κάνει κωλοτούμπα ο Αλέξης… μην ανησυχείς»!
Και όχι μόνο κωλοτούμπα δεν έκανε εδώ και πέντε μήνες, αλλά κάθε μέρα που περνάει ολοκληρώνει όλο και πιο πολύ την καταστροφή της χώρας.
Η οποία καταστροφή, λένε τώρα πολλοί, ήταν το αρχικό σχέδιο του Σύριζα, μέσω της χρεοκοπίας, της μετάβασης μας στη δραχμή, της μετατροπής μας σε μια βαλκανική Βενεζουέλα, κλπ.
Κάτι με το οποίο διαφωνούσα μέχρι πρότινος, αφού για να υλοποιηθεί ένα τέτοιο σύνθετο σχέδιο προϋποθέτει οργάνωση, μεθοδικότητα, εχεμύθεια κλπ. Άρα, ο συρφετός των αλλοπρόσαλλων που μας κυβερνά δεν είναι ικανός για κάτι τέτοιο.
Και όμως, τελευταία, με όλες αυτές τις «αυτοκτονικές» για τη χώρα κινήσεις του Αλέξη, αρχίζω να αλλάζω άποψη.
Υπάρχουν πάρα πολλοί πλέον στον Σύριζα, πέραν των «άρρωστων» δραχμολάγνων του 2-3%, που επιθυμούν διακαώς την επιστροφή μας στη δραχμή, έτσι ώστε αφενός να γίνουν ζάπλουτοι εν μια νυκτί, αφού έχουν ήδη βγάλει έξω τα λεφτά τους, και αφετέρου για να τους δοθεί η δυνατότητα να κάνουν κουμάντο στη κοινωνία για πολλά τέρμινα, όπως παλιά το Πασόκ, μέσω της αναδιανομής των εισοδημάτων, το ξαναμοίρασμα της επιχειρηματικής πίτας, τη δημιουργία νέων τζακιών (πολιτικών και οικονομικών), την άλωση της κρατικής νομενκλατούρας, και γενικά το ανακάτεμα της τράπουλας προς όφελός τους.
Στα πλαίσια της ΕΕ, του ευρώ, και της ΟΝΕ, αυτές οι επικίνδυνες σαχλαμάρες είναι δύσκολο να γίνουν, οπότε γαία και πυρί μιχθήτω και ας καεί το πελεκούδι προκειμένου να ξαναζήσουμε εποχές «πλέριας δημοκρατίας» και γενικής ανυποληψίας.
Αρκεί να κάνουν κουμάντο τα δικά μας παιδιά, κι ας είναι οι περισσότεροι για το ψυχιατρείο.
Και ας τρεφόμαστε μέσω δελτίου όπως ζητάει ο μεγάλος οικονομολόγος Δρ Παλαβίτσας.
Έτσι, με αυτά και με αυτά,  αρχίζω να πείθομαι κι εγώ, ότι αν και γιαλαντζί αριστεροί, οι συριζαίοι πράγματι χρησιμοποιούν την αριστερή ρητορική προκειμένου να υλοποιήσουν το (εξ αρχής) σχέδιο τους για επιστροφή στη δραχμή, μέσω της ρήξης, την οποία προβάλλουν ως την απόλυτη επαναστατική πράξη εναντίον των κακών τοκογλύφων που μας ρουφάνε το αίμα.
Και τα ανερμάτιστα γίδια από κάτω σεληνιάζονται, πιστεύοντας πως ζουν σε ένα νέο 1917, και πως θα πέσουν τα Χειμερινά Ανάκτορα με ένα ντου από τον Στρατούλη και τη Βαλαβάνη, και στη συνέχεια ο λαός θα χορεύει στους δρόμους αγκαλιά με τα «σοβιέτ» του Δραχμαζάνη.
Άρα, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση για συμφωνία.
Δεν υπήρχε ποτέ διάθεση για σοβαρές λύσεις.
Δεν υπήρχε ποτέ ενδεχόμενο κωλοτούμπας.
Άρα όλοι αυτοί που ψήφισαν Αλέξη για να κάνει τη γυριστή, έπεσαν έξω. Οπότε, αν οψέποτε γίνουν εκλογές, θα τους χάσει.
Διότι τελικά όλα (Θεσσαλονίκη κλπ) ήταν ένα καραμπινάτο ψέμα. Μια απάτη.
Εξ ου και το βρίσιμο των ξένων εταίρων, εξ ου και η σχιζοφρένια που βλέπουμε με την πρόεδρο της Βουλής να επιτίθεται στην Τράπεζα της Ελλάδας, και η κυβέρνηση όχι μόνο να μη παίρνει θέση, αλλά και να τη σιγοντάρει (ελπίζοντας πως στο τέλος θα παραιτηθεί ο Στουρνάρας).
Εξ ου και η απόλυτη κάλυψη στον Μπαρουφάκη που απαξάπαντες οι εταίροι δεν θέλουν να τον δουν ούτε ζωγραφιστό, εξ ου και αυτά που είπε τρομαγμένος ο Θεοδωράκης, μετά την συνάντησή του με τον Αλέξη: Ότι ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Αλέξης θέλει και επιδιώκει  την ρήξη!
Και τέλος, όλα έρχονται και δένουν αν πιστέψουμε αυτά που γράφει μια ξένη εφημερίδα και αναπαράγονται κι από δικά μας ΜΜΕ, ότι ο Αλέξης δεν συμβιβάζεται (άσχετα αν το θέλει) διότι αν το κάνει χάνει την … Περιστέρα, η οποία, λέει, θα τον χωρίσει!!!!
Που ειρήσθω εν παρόδω, είναι αυτή που τον έκανε αυτό που είναι, και είναι αυτή που φοράει, λένε οι γνωρίζοντες, τα παντελόνια στο σπίτι.
Άρα, εκεί που νόμιζα ότι πάμε για φούντο εξαιτίας του ολίγιστου κυρ Φώτη, και των αναχρονιστικών ιδεοληψιών κάποιων ελάχιστων ακροαριστερών, που ζούνε το όνειρο της εξουσίας, αποδεικνύεται πως ο πραγματικός υπαίτιος για την εθνική μας αυτοκτονία ήταν τελικά το… βρακί της Περιστέρας!
Στο οποίο προφανώς κατοικοεδρεύει κανονικά εδώ και χρόνια ο μεγάλος Τσε Παπάρα των Βαλκανίων… αυτός που θα χόρευε στο ταψί την μαντάμα Μέρκελ.
Ε ρε γέλια που έχουν να κάνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου