29.6.15

Ο Ήσυχος, η Βαλαβάνη, και το κακό συναπάντημα…



Την ώρα που η χώρα και ο λαός της στενάζουν από τα απανωτά χτυπήματα της «φιλολαϊκής» Πρώτη Φορά Αριστεράς, η οποία αντί να φέρει τον πολυπόθητο κομμουνισμό, μας έφερε τον πιο μαύρο καπιταλισμό, τον μαυραγοριτισμό δηλαδή, κάποιοι άλλοι κάνουν πάρτι.

 
Ομορφιές....

Αναφέρομαι στα κομματόσκυλα του Σύριζα, τους αφισοκολλητές, που σπεύδουν να πάνε φαντάροι όσο είναι οι δικοί τους στα πράγματα, μπας και γλιτώσουν τα βουνά και τα λαγκάδια στα οποία υπηρετούν οι άλλοι, οι απλοί πολίτες.
Εξάλλου χρειάζεται ένα έστω και μαϊμού απολυτήριο στρατού για να διοριστούν μετά ως «σύμβουλοι» στα υπουργεία…


Και δεν πα να λέει ο «πατριώτης» υπουργός Άμυνας ότι τέρμα τα ρουσφέτια, τέρμα τα βύσματα, και τέρμα η τούφα;
Ας είναι καλά ο άλλος, ο δικός τους, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας κ. Ήσυχος.
Ναι, αυτός που υπηρέτησε… στα Φόκλαντς… χα χα χα, όπως λένε οι δικοί του αφισοκολλητές.
Και τι κάνει λοιπόν ο ένθερμος αυτός πατριώτης; Γεμίζει όλες τις θέσεις σε μονάδες πεζικού, αεροπορίας, και ναυτικού της ευρύτερης Αττικής με τα δικά του παιδιά, που όλως ξαφνικά (αν και κάποια τριαντάρισαν προ πολλού) αποφάσισαν να υπηρετήσουν την πατρίδα.
Παιδιά κυρίως του Σύριζα, και κατά σύμπτωση ψηφοφόροι της Β’ Αθήνας, όπου εντελώς τυχαία πολιτεύεται και ο εν λόγω μπαρουτοκαπνισμένος πολιτικός ανήρ.
Αυτά γράφει το Πρώτο Θέμα, και προσωπικά δεν αμφιβάλλω καθόλου για την αλήθεια του ρεπορτάζ…
Η καλή εφημερίδα επίσης γράφει και κάτι άλλο, πέρα από τον εν κρυπτώ αιφνιδιαστικό διορισμό του συντρόφου στη ζωή της κας Ρένας Δούρου.
Γράφει για τον πολύ πρώην δήμαρχο Ελληνικού Χρήστο Κορτζίδη, επί της θητείας του οποίου λειτουργούσε παράνομο λούνα παρκ, στο οποίο έχασε τη ζωή του ένα αγγελούδι.
Για αυτόν δηλαδή που απειλούσε (ως γνήσιος συριζαίος) να αλυσοδεθεί στο Μαξίμου (νομίζω) αν ιδιωτικοποιούνταν το Ελληνικό. Αυτό που η κολλητή του στους αγώνες Νάντια Βαλαβάνη (πρώην Δεν Πληρώνω, νυν αρμόδια υπουργός για τα δημόσια έσοδα) θέλει να μετατρέψει σε χωματερή, αφού για τους συριζαίους η βρωμιά είναι ανάπτυξη, και έτσι θα μπορούν να διορίζουν τα κομματόσκυλά τους πιο εύκολα.
Τι έκανε λοιπόν αυτός ο Τσε Γκεβάρα της Αργυρούπολης;
Τι άλλο; Διορίστηκε κι αυτός μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικό Α.Ε. με πρόταση της … Βαλαβάνη! Ποιας άλλης;
Η εν λόγω εταιρία έχει την ευθύνη της αποκρατικοποίησης  του πρώην αεροδρομίου!!!!!
Την οποία μάχονταν με νύχια και με δόντια ο λεγάμενος, ως συντονιστής παρακαλώ της Επιτροπής Αγώνα κατά της επένδυσης του Ελληνικού.
Τόσο καλά…
Και όπως σημειώνει το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, ο Κορτζίδης μέχρι χθες ζητούσε την κατάργηση της Ελληνικό Α.Ε. αλλά και του ΤΑΙΠΕΔ!!!!
Να μη ξεχνάμε βέβαια, ότι τις πρώτες μέρες που ανέλαβε ο Σύριζας, το ίδιο ακριβώς ζητούσε και η αρμόδια υπουργός κα Βαλαβάνη.
Μετά κατάλαβε τι παίζει και άλλαξε ρότα.
Εξάλλου, που θα διόριζε τους κολλητούς της συναγωνιστές αν δεν υπήρχαν αυτές οι δημόσιες εταιρίες και το ΤΑΙΠΕΔ;
Στην ΕΡΤ; Εκεί νομίζω θέλει και απολυτήριο λυκείου…

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. Προτείνω στον διαχειριστή του "Ορθογράφου", σαν μνημείο και αντιπροσωπευτικότερο δείγμα διαδικτυακού εθελοδουλισμού που αποτελεί η σελίδα,πέρα από τα άρθρα του capital,του protagon,των Ποτάμηδων των Φαηλόπαιδων και του Θέμου που αναδημοσιεύει,να εντάξει στην θεματολογία του και άρθρα του Σόϊμπλε εναντίον της χώρας.

    Έτσι πλέον η σελίδα,θα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό εργαλείο στα χέρια του ιστορικού του μέλλοντος,που δεν θα χρειάζεται να ψάχνει και θα βρίσκει εύκολα και σε ένα μόνο μπλογκ,όλα τα άρθρα που έχουν γραφτεί αυτή την σκοτεινή περίοδο εναντίον της Ελλάδας,από Ελληνόφωνους και μη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού ακόμη και σήμερα έχετε μούτρα και μιλάτε υπέρ των συριζανέλ, η κατάστασή σας είναι πολύ προχωρημένη.
      Δεν υπάρχει ελπίδα επαναφοράς σας στον κόσμο της λογικής (αν ανήκατε ποτέ σε αυτόν καθότι πσαικαζμένοι).

      Διαγραφή