19.7.15

Κλαυσίγελως…



Μπορεί να γελάσαμε με τη ψυχή μας εξαιτίας της υπουργοποίησης Χαϊκάλη, αλλά και κάποιων άλλων αλαφροΐσκιωτων του συνονθυλεύματος των συριζανέλ που μας κυβερνάνε, όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Διότι πέρα από τον Χαϊκάλη, τον Πάντζα, τον Κουράκη, τον κυρ Αλέκο Φραπεδιάρη, τον μοδάτο Φίλη, και άλλους γραφικούς, υπάρχει και μια στιβαρή ομάδα συριζαίων που … σκάβει τον λάκκο μας.




Αναφέρομαι π.χ. σε άτομα όπως αυτά που αποτελούσαν ως προχθές την τριπλέτα της Ελπίδας, τον Δραχμαζάνη, την Κατάντια Βαλαβάνη, και την σταφιδιασμένη Τασία.
Άτομα που πέραν της ελαφρότητας, των αναχρονιστικών αντιλήψεων,  και της πολιτικής ανωριμότητας που τα χαρακτηρίζουν, για μένα προσωπικά είναι και άκρως επικίνδυνα…



Και μπορεί οι δυο πρώτοι να απομακρύνθηκαν από το κυβερνητικό σχήμα, η Τασία όμως συνεχίζει να «υπουργεύει», και μάλιστα σε ένα από τα πιο καυτά υπουργεία της εποχής, το οποίο διαχειρίζεται την ωρολογιακή βόμβα της λαθρομετανάστευσης,  που οσονούπω θα σκάσει στα μούτρα μας.
Για τον Δραχμαζάνη τι να πει κανείς;
Κολλημένος στις αναχρονιστικές ιδεοληψίες του, και επηρεάζοντας δεκάδες στελέχη και βουλευτές του Σύριζα (που μας κυβερνά), σχεδίαζε σαν άλλος Ρομπέν των Δασών να κάνει ντου στο νομισματοκοπείο, και να «απαλλοτριώσει» τα 22 δις που υπάρχουν εκεί μέσα, με τα οποία θα πλήρωνε για ένα διάστημα μισθούς και συντάξεις, όσο τα τρελαμένα παλικάρια του θα ετοίμαζαν την μετάβασή μας στη δραχμή (και στην εξαθλίωση).
Και εκτός από το ριφιφί αυτό, η συμμορία του σιτεμένου Ροζ Πάνθηρα της Αριστερής Πλατφόρμας θα συλλάμβανε, λέει,  και τον … Στουρνάρα, ο οποίος για τους σαλεμένους αυτούς νεομπολσεβίκους αποτελεί κόκκινο πανί, και σύμβολο του κακού κεφαλαίου!
Όσο και αν ακούγεται απίστευτο (έως γελοίο), έξι μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από τον Σύριζα, και ενόσω η αλλοπρόσαλλη κυβέρνηση με επικεφαλής τον Μπαρουφάκη «διαπραγματεύονταν» δήθεν ένα καλύτερο μνημόνιο, ή έναν «έντιμο συμβιβασμό», μια ακραία, πλην όμως καθοριστική, τάση εντός του κυβερνώντος κόμματος σχεδίαζε ληστείες, απαλλοτριώσεις, συλλήψεις, και στο βάθος … grexit.
Σχεδίαζε δηλαδή να μας καταστήσει Αλβανία του Ενβέρ, ή έστω Βενεζουέλα, εκεί δηλαδή  που ακόμη τρώνε σκυλοτροφές!  
Ο Φίλης έτοιμος να κάνει ντου στην ΤτΕ!
Και όλα αυτά σε αγαστή συνεργασία τόσο με τον θεωρητικό της φτώχιας, και λάτρη των δελτίων στα τρόφιμα και των ουρών στα συσσίτια Δρα Παλαβίτσα, όσο και με την τότε υπουργό(!) Κατάντια Βαλαβάνη.
Την πρώην πρωθιέρεια του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, που ο Αλέξης μέσα στην ατέρμονη σοφία του όρισε αρμόδια για την είσπραξη των δημοσίων εσόδων!!!!
Σαν να τοποθετείς τον Κουφοντίνα υπουργό Δημόσιας Τάξης, δηλαδή…
Και τι έκανε αυτή η επαγγελματίας «επαναστάτρια» την νύχτα του δημοψηφίσματος, για να σιγοντάρει το κρυφό σχέδιο του Δραχμαζάνη; Ανακοίνωσε μέσα στον επαναστατικό της οίστρο πως το κράτος πρέπει να βάλει χέρι στα μετρητά (και όχι μόνο) που υπάρχουν στις θυρίδες!
Συμπληρώνοντας μια παλαιότερη πρόταση του Χρυσόγονου (άλλο αστροπελέκι κι αυτός), που ήθελε να μπορεί η κυβέρνηση «εκτός κοινοβουλευτικών πλαισίων»!!!!!!! να μαζέψει όλα τα μετρητά που χρόνια τώρα ο έντρομος κοσμάκης κρύβει στα σπίτια του, όπως ο Βαρεμένος π.χ. που τα είχε κρύψει στον απορροφητήρα!
Αυτό ήταν το σχέδιο του Δραχμαζάνη, και ίσως το περίφημο Πλαν Β του Τσίπρα, ο οποίος όμως, έστω στις καθυστερήσεις έβαλε μυαλό… πριν αρχίσουν τα πέναλτι δηλαδή.
Μυαλό που δεν έβαλε η Βαλαβάνη, η μαμά της οποίας όλως τυχαία έβγαλε από την τράπεζα 200.000 ευρώ δυο μόλις μέρες πριν αρχίσουν τα capital controls.
Ή πρόκειται για μεγάλη γάτα (αν και 90χρονη) ή για κάτι άλλο… που στις συντεταγμένες χώρες της Δύσης τιμωρείται με φυλάκιση, στις δε χώρες πρότυπα του Δραχμαζάνη και της Κατάντιας τιμωρείται με εκτέλεση…
Η αριστερή υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο δηλαδή!




Και φτάνουμε τέλος στην Τασία, η οποία σήμερα παραδέχεται (στο Πρώτο Θέμα) ότι κάτι δεν πήγε καλά με την μεταναστευτική μας πολιτική (σώπα καλέ), και ανακοίνωσε την ίδρυση καταυλισμών για τις εκατοντάδες χιλιάδες των λαθρομεταναστών που έχουν κατακλύσει την Αθήνα, και όχι μόνο.
Ναι, είναι η ίδια η οποία μαζί με τον Πανούση (τον αρθρογράφο) άνοιξαν τους καταυλισμούς που είχε φτιάξει η προηγούμενη κακιά κυβέρνηση, και αμόλυσαν χύμα στο κύμα χιλιάδες πεινασμένους ανθρώπους, καλώντας παράλληλα και όλους τους άλλους της Μ. Ανατολής, του Πακιστάν, κλπ να έρθουν στην Ελλάδα για να ζήσουν το όνειρο…
Βέβαια, η Τασία συνεχίζει τις σαχλαμάρες, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι ξένοι επισκέπτες  που έρχονται στην Ελλάδα δεν πτοούνται από το θλιβερό θέαμα των χιλιάδων δυστυχισμένων προσφύγων, αφού όπως λέει οι τουρίστες «είθισται να επισκέπτονται χώρες με παραξενιές, όπως τα πεινασμένα παιδάκια στην Ινδία, κλπ»!!!!!! Και συμπληρώνει πως οι τουρίστες δεν πάνε ούτε στην Ομόνοια ούτε στην πλατεία Βικτωρίας, και εξάλλου τις τους πειράζουν οι Σύροι στις παραλίες των νησιών, όταν κάνουν το μπάνιο τους;

Το βλέπει δηλαδή φολκλορικά το όλο θέμα, και όπου να’ ναι θα μας πει ότι η παρουσία όλων αυτών των εξαθλιωμένων αυξάνει τον τουρισμό μας, αφού αποτελούν…  τουριστικό αξιοθέατο!
Για τέτοια σούργελα μιλάμε, που οι ψηφοφόροι μέσα στην απόγνωσή τους έκαναν κυβέρνηση, και σήμερα όχι μόνο δεν τα διώχνουν με τις κλωτσιές, αλλά τα σιγοντάρουν  κιόλας με βασικό επιχείρημα: «Γιατί, οι προηγούμενοι καλύτεροι ήταν»;
Δεν υπάρχει ελπίδα σας λέω…
Η Ελλάδα πέθανε, απλά περιμένουμε κάποιον να την θάψει.

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. Στο Τσίρκο που λέγεται κυβέρνηση προστέθηκαν και νέες μαϊμούδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Strange, τον ελεύθερο χρόνο σου όταν δεν γράφεις επαγγελματικά άρθρα για τον Σαμαρά, τον κυρίαρχο του παιχνιδιού κλπ,αρθρογραφείς σε blogsεπιπέδου,όπως στο taxalia και τους "Δονητές"; Μου μοιαζει για δικός σου τρόπος γραφής http://taxalia.blogspot.gr/2015/07/8_17.html -
    http://dovites.blogspot.gr/2015/07/blog-post_148.html#more

    ΥΓ Μπορείς να κάνεις πάντως και ένα επιστημονικό αφιέρωμα στους αεροπσεκαζμούς.Ο ομοϊδεάτης σου και ακρο-δεξί χέρι του Σαμαρά,Μάκης Βορίδης θα μπορέσει να σε βοηθήσει με στοιχεία και πληροφορίες μιας και είχε κάνει παλιότερα ερώτηση στην Βουλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή