29.10.15

Διευκρίνιση!



Στις εννιά χιλιάδες (9.000)  περίπου αναρτήσεις που έχει δημοσιεύσει ο ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ από τον Οκτώβρη του 2012 που «γεννήθηκε» μέχρι σήμερα, όλες ανεξαιρέτως ή είναι πρωτότυπες γραμμένες για το μπλογκ, με την υπογραφή του ονόματος ή του ψευδώνυμου του συντάκτη, ή αν είναι από άλλο σάιτ κλπ, υπάρχει ΠΑΝΤΑ η πηγή κάτω από την δημοσίευση μέσω συνδέσμου (λινκ). Πάντα!




Τις δυο τρεις φορές το πολύ, που δεν μπορέσαμε να βρούμε την αρχική πηγή από κάτι που μας άρεσε π.χ. στο ΦΒ, το δημοσιεύσαμε αναφέροντας ότι δεν ξέρουμε ποίου είναι, αλλά μπράβο του…



Και όλα αυτά την ώρα που πρωτότυπα κείμενα του ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ αντιγράφονται και αναδημοσιεύονται σε δεκάδες μπλογκ, κάποια μάλιστα επαγγελματικά (πόρταλ, κλπ) χωρίς πηγή, και κάποιες φορές  ως δικά τους!!!!
Η παραπάνω διευκρίνιση γίνεται διότι σήμερα δημοσιεύσαμε ένα πολύ καλό κείμενο με τίτλο Πως Αναγνωρίζουμε τους Συριζαίους, το οποίο είδα στο προφίλ «φίλου» στο φέισμπουκ. Του ζήτησα μέσω ίνμποξ να μου πει που το βρήκε, αλλά όπως είπε το βρήκε σε τοίχο φίλης του, απ όπου κι εκεί ήταν αναδημοσιευμένο, χωρίς να ξέρει από πού ή ποιον ξεκίνησε.
Το έκανα γκουγκλ, αλλά τίποτα. Στη συνέχεια το ανέβασα, εξηγώντας ότι δεν γνωρίζω την πηγή, και το απέδωσα ως «ανωνύμου τινός Έλληνος».
Αυτός που το έγραψε, αν είναι αυτός, μόλις το είδε στον ΟΡΘΟΓΡΑΦΟ «τρελάθηκε», και ζήτησε επιτακτικά να το κατεβάσουμε πάραυτα, όπως και κάναμε, διότι κατ αυτόν «του το κλέψαμε εσκεμμένα».
Τι να πει κανείς;
Απλά, όποιος έχει όρεξη ας ψάξει όποια δημοσίευση του ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ θέλει, και αν δεν έχει από κάτω την πηγή, προσωπικά θα κάνω 100 πουσάπς (χωρίς βοήθεια από αναβολικά) και θα ανεβάσω το βίντεο στο ΦΒ…
Αυτά!

Strange Attractor

2 σχόλια:

  1. ποιος κομπλέξας ειναι που παραξηγηθηκε; να μας πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον γνωρίζω αυτόν που το έγραψε και είναι από εκείνους που έγιναν ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά και τώρα το παίζουν δεν ξερω δεν είδα. Κομπλεξικό άτομο από τα γενοφάσκια του.
    Μην δίνετε σημασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή