19.10.15

Ο επιβάτης ήταν … ζόμπι;



Όταν κάποιος ταξιδεύει με αεροπλάνο, εκτός από την βαριεστιμάρα, ο μόνος κίνδυνος που διατρέχει είναι να χρειάζεται να πάει στην τουαλέτα επειγόντως, αλλά να υπάρχει ουρά…




Τώρα όμως, όπως προκύπτει, υπάρχει και μια άλλη απειλή στους αιθέρες! Εκεί δηλαδή που κάθεσαι ήρεμος στην καρέκλα σου, να σε δαγκώσει… συνεπιβάτης σου … ζόμπι!!!!!



Κάτι τέτοιο συνέβη σε μια κατά τα άλλα εντελώς φυσιολογική πτήση της ιρλανδικής εταιρίας Aer Lingus, από την Λισσαβώνα στο Δουβλίνο, χθες το απόγευμα.
Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Irish Mirror, ένας 24χρονος επιβάτης ξαφνικά τρελάθηκε, και δάγκωσε έναν άλλον στα καλά καθούμενα, πριν το πλήρωμα μπορέσει να τον περιορίσει.

Στη συνέχεια ο τρελαμένος επιβάτης, φαινομενικά υγιέστατος και δραστήριος,  έπεσε αναίσθητος, και πριν το αεροσκάφος προλάβει να προσγειωθεί εκτάκτως στην πόλη Κορκ, πέθανε!
Όσο για το θύμα του, οδηγήθηκε σε νοσοκομείο του Κορκ, και τώρα ανησυχεί για τις συνέπειες του δαγκώματος, αφού κάποιοι ακούστηκαν να μιλάνε για ζόμπι καταστάσεις (συν το γεγονός ότι ο 24χρονος θύτης που περιήλθε σε κατάσταση αμόκ ήταν Βραζιλιάνος).Τώρα όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα της νεκροψίας, μπας και καταλάβουν τι ήταν αυτό που έπιασε τον νεαρό ξαφνικά, τον έκανε βίαιο, και στη συνέχεια τον οδήγησε στον θάνατο…
Όσο για τους υπόλοιπους 166 κατατρομαγμένους επιβάτες, οδηγήθηκαν στον τελικό τους προορισμό με λεωφορείο, αφού το αεροσκάφος εξετάζεται από ειδικά συνεργεία που ψάχνουν να βρουν τι έφταιξε!
Μπρρρ………

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου