15.11.15

Το Matrix επεκτείνεται…



Μέσα σε μια μόλις ώρα μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι, και χωρίς κανένα αποδεικτικό στοιχείο, κυκλοφόρησε η εκδοχή (σαν γραμμένη σε πέτρα) ότι υπεύθυνη ήταν η ISIS! Έτσι λειτουργεί η προπαγάνδα.
Όταν θέλει η Δύση πάντα πετυχαίνει, αφού ο κόσμος έχει συνηθίσει να την ακολουθεί.




Εξεπλάγην όμως όταν είδα τα ρωσικά ειδησεογραφικά πρακτορεία να βοηθάνε κι αυτά  στην εξάπλωση της επίσημης εκδοχής για τις επιθέσεις, παρά το γεγονός ότι η ίδια η Ρωσία έχει υποφέρει τα πάνδεινα από στημένες ψεύτικες ιστορίες.
Ξέχασαν τα ρωσικά ΜΜΕ το ΜΗ-17; Μόλις ανακοινώθηκε ότι το μαλαισιανό αεροπλάνο είχε χτυπηθεί από ρωσικό πύραυλο πάνω από την ανατολική Ουκρανία από πλευράς αποσχιστών, το φταίξιμο έπεσε στη Ρωσία. Και εκεί παραμένει παρά το ότι ακόμη δεν υπάρχουν αποδεικτικά  στοιχεία…



Μήπως τα ρωσικά ΜΜΕ έχουν επίσης ξεχάσει την «ρωσική εισβολή της Ουκρανίας»; Αυτή την  απίστευτη ιστορία που έχει καταστεί ευαγγέλιο για την Δύση;
Ξέχασαν το βιβλίο του Γερμανού δημοσιογράφου, που λέει ότι κάθε Ευρωπαίος δημοσιογράφος που έχει κάποιο κύρος, αποτελεί ενεργούμενο της CIA;
Θα νόμιζε κανείς ότι με τόση πείρα, τα ρωσικά ΜΜΕ θα έπρεπε πια να είναι πιο προσεκτικά απέναντι σε ερμηνείες που ξεκινάνε από τη Δύση.
Σήμερα λοιπόν έχουμε μια ακόμη τέτοια ερμηνεία, γραμμένη σε πέτρα. Όπως μια χούφτα Σαουδάραβων με νυχοκόπτες μπόρεσαν κάποτε να ξεγελάσουν ολόκληρη την εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ, έτσι και η ISIS κατάφερε να αποκτήσει όπλα και να ξεγελάσει τις γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οργανώνοντας μια σειρά από επιθέσεις στο Παρίσι.
Γιατί το έκανε όμως; Για αντίποινα στον μικρό ρόλο της Γαλλίας στη στρατιωτική βία της Αμερικής στη Μέση Ανατολή; Και γιατί τότε δεν επιτέθηκε στις ίδιες τις Ηνωμένες Πολιτείες;
Ή μήπως η ISIS θέλει να κλείσει η στρόφιγγα της προσφυγικής μετανάστευσης στην Ευρώπη, με κλείσιμο των συνόρων; Θέλει στα αλήθεια να κρατήσει τους αντιπάλους της στη Συρία και στο Ιράκ, ενώ μπορεί να τους διώξει προς την Ευρώπη; Μην περιμένετε απαντήσεις ή ερμηνείες επ’ αυτού από τα ΜΜΕ που ήδη έχουν την απάντηση.
Η απειλή για το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο δεν είναι η ISIS. Οι απειλές είναι ο αναδυόμενος αντιευρωπαϊσμός, και τα αντιμεταναστευτικά κόμματα όπως το Pegida στη Γερμανία, το Κόμμα Ανεξαρτησίας στην Αγγλία, και το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν το κόμμα της Λεπέν να προβάλλει ως φαβορί για τις προεδρικές εκλογές.
Κάτι έπρεπε να γίνει για τις ορδές των προσφύγων εξαιτίας των πολέμων της Ουάσιγκτον, αλλά και για τις αναμενόμενες ήττες των καθεστωτικών κομμάτων από κόμματα που δεν είναι καθόλου φιλικά απέναντι στην ευρωπαϊκή υποτέλεια προς την Αμερική.
Οι κανόνες της ΕΕ για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, καθώς και η γερμανική αποδοχή ενός εκατομμυρίου εξ αυτών, μαζί με την δριμεία κριτική εναντίον εκείνων των χωρών της Αν. Ευρώπης που θέλουν να στήσουν φράχτες για να παρεμποδίσουν τους πρόσφυγες, όλα αυτά έκαναν το κλείσιμο των συνόρων αδύνατο.
Οι τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού όμως έκαναν το αδύνατο δυνατό, και αμέσως ο Γάλλος πρόεδρος ανακοίνωσε το κλείσιμο των συνόρων. Αυτό θα εξαπλωθεί. Ο βασικός λόγος ύπαρξης των ανερχόμενων αντιφρονούντων κομμάτων θα εξουδετερωθεί. Η ΕΕ θα είναι και πάλι ασφαλής, όπως ασφαλής θα είναι και η αμερικανική επικυριαρχία επί της Ευρώπης.
Ακόμη και αν η επίθεση της 13/11 δεν ήταν μια επιχείρηση false flag, για να πετύχουν κάποιοι αυτά τα αποτελέσματα, το γεγονός παραμένει πως τα αποτελέσματα αυτά αποτελούν  συνέπειες των προχθεσινών επιθέσεων, που εξυπηρετούν τα συμφέροντα του ευρωπαϊκού πολιτικού κατεστημένου και της Ουάσιγκτον.
Είναι η ISIS τόσο αφελής ώστε να μην αντιλαμβάνεται τα παραπάνω; Και αν ναι, τότε πως μπόρεσε και ξεγέλασε τόσο εύκολα τις γαλλικές υπηρεσίες;
Πως μπορούν οι λαοί της Δύσης να καταπίνουν αμάσητα όποια εξήγηση τους δίνεται, χωρίς καν αποδείξεις;
Στη Δύση, τα γεγονότα δημιουργούνται από συμφεροντολογικές ανακοινώσεις των κυβερνήσεων. Στην όλη διαδικασία δεν χωράει η έρευνα. Όταν το 90% των αμερικανικών ΜΜΕ ανήκουν σε έξι μεγάλες επιχειρήσεις, δεν μπορεί να είναι διαφορετικά τα πράγματα.
Καθώς το μάτριξ μεγεθύνεται μέσα στον παραλογισμό των αξιώσεών του, καταφέρνει παράλληλα να γίνεται όλο και πιο άτρωτο…

Απόδοση S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου