11.12.15

Αντιγερμανισμός: Ο μυστικός θησαυρός του Αλέξη Τσίπρα…Όσοι απορούν γιατί η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα εξακολουθεί να στέκεται όρθια, θα πρέπει τις τελευταίες ημέρες να πήραν την απάντησή τους: 
Αμερικανοί και Ισραήλ στηρίζουν με τα χίλια τον Αλέξη και αυτό λέει πολλά προς κάθε κατεύθυνση. Για παράδειγμα, υπήρξε αρκετή η επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Τζων Κέρρυ στην Ελλάδα για να εξαφανιστεί μονομερώς το σενάριο εξόδου της χώρας μας από την Συμφωνία Σένγκεν. 
Υπάρχουν όμως αρκετά ερωτήματα που θέλουν απάντηση: 


Έως πότε Αμερικανοί και Ισραήλ θα στηρίζουν μία κυβέρνηση άσχετων και θεοπάλαβων –ανάμεσά τους και πολλοί εκατομμυριούχοι φοροφυγάδες, όπως διαπιστώνουμε έκπληκτοι από τα περιουσιακά στοιχεία (δηλωμένα ή αδήλωτα) των υπουργών; 
Γιατί Αμερικανοί και Ισραήλ δείχνουν τόση μεγαλοψυχία απέναντι στους εγχώριους τσαρλατάνους;
Η λύση στο μυστήριο αυτό είναι πολύ απλή και από τον ιστότοπο αυτόν έχει κατ’ επανάληψη τονιστεί –για όσους καταλαβαίνουν, βέβαια.
Οι ΗΠΑ επιχειρούν να βάλουν τέλος στην γερμανική κυριαρχία στην Ελλάδα. Σε όλη την διάρκεια της μεταπολίτευσης, Αμερικανοί και Άγγλοι μετρούσαν θύματα στην χώρα μας από την εγχώρια(;) τρομοκρατία, ενώ ο αντιαμερικανισμός ήταν στο φουλ. 
Στην αντίπερα όχθη, οι αχυράνθρωποι και πράκτορες των Γερμανών κυριαρχούσαν στις επιχειρήσεις, την πολιτική, τα ΜΜΕ, ενώ εταιρείες γερμανικών συμφερόντων έπαιρναν όλες τις δουλειές. 
Το πρώτο χτύπημα στα γερμανικά συμφέροντα στην Ελλάδα ήρθε με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες, χάρη στην Γιάννα Αγγελοπούλου. 
Όπως θυμάσθε, ο Κώστας Σημίτης έβγαζε σπυράκια στην ιδέα των Ολυμπιακών, ενώ είχε παρατήσει την Γιάννα να προσπαθεί μόνη της να ρίξει μπετά για τις εγκαταστάσεις.
Ενόψει των Ολυμπιακών εξαρθρώθηκε η 17Νοέμβρη.
Στην συνέχεια, μετά από αφόρητες πιέσεις που ασκούσαν οι ίδιοι, μπήκε και ο Άκης φυλακή (σ.σ. Ο Αθαν. Παπανδρόπουλος έχει αναλύσει γιατί).
Στην συνέχεια, το 2009, η εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου υπήρξε καταλυτική για την μεγάλη επιστροφή των Αμερικανών στην Ελλάδα και όχι μόνον. Ο Παπανδρέου έβαλε το ΔΝΤ στην καρδιά της γερμανικής Ευρώπης με το πρώτο μνημόνιο.
Μόνον οι μυημένοι θα μπορούσαν να φανταστούν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, που διαδήλωνε με την μαντήλα του Αραφάτ στον λαιμό εναντίον των ΗΠΑ, θα γινόταν λίγα χρόνια αργότερα ο εκλεκτός τους. 
Ακόμη και τα μυστικά των ρωσικών S-300 καρφώσαμε στο Ισραήλ.
Και αυτή την φορά η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν εκείνη που θα είχε τον καταλυτικό ρόλο. Η Γιάννα θα πρέπει να είναι πρόσωπο λατρείας για την αμερικανική διπλωματία. 
Οι Αμερικανοί στηρίζουν τον Τσίπρα με κάθε τρόπο. Και έχουν τον τρόπο τους. Πολλά πρόσφατα γεγονότα αποδεικνύουν του λόγου το ασφαλές.
Όταν η Μέρκελ επιχείρησε να πετάξει το ΔΝΤ έξω από το σχήμα των δανειστών, οι Αμερικανοί τής προκάλεσαν μία ζημία 50 δισεκατ. ευρώ αποκαλύπτοντας το λογισμικό της VW. Ήταν ένα γερό μάθημα για την Μέρκελ και τον Σόϊμπλε.
Ως πότε οι Αμερικανοί θα στηρίζουν τον Τσίπρα και τους θεοπάλαβους υπουργούς του –τους οποίους, σημειωτέον, έχουν σκανάρει με κάθε λεπτομέρεια και όλα τα σχετικά στοιχεία; 
Δεν είναι τυχαίο ότι αυτό το διάστημα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα πολιτικό πρόσωπο η οικογένεια του οποίου εφοδίαζε τον γερμανικό στρατό κατοχής με τρόφιμα και καύσιμα. Οι Αμερικανοί γνωρίζουν την ιστορία και δεν ξεχνούν.
Ως πότε, όμως, οι Αμερικανοί θα στηρίζουν τον Τσίπρα; 
Ως την στιγμή που ο γιος της Γιάννας θα θελήσει να εμπλακεί ο ίδιος στην πολιτική ζωή της Ελλάδας (σ.σ. Προφανώς ως δεκανίκι του Αλέξη Τσίπρα, με τον οποίο και συνδέεται;).

Ιόλη Πιερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου