26.12.15

Το «παράκεντρο» του ΣΥΡΙΖΑ διαλύει, απολύει και διορίζει!Παρασκηνιακοί μηχανισμοί, με λίστες προγραφών... αντιφρονούντων, που λειτουργούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και στη νεολαία του, στοχεύουν μη αρεστούς, οι οποίοι στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά τους, και εξαπολύουν επικοινωνιακές επιθέσεις για την εκδίωξη και «εξόντωσή» τους.Μέχρι σήμερα, κατόρθωσαν να «φάνε» τον Γιάννη Πανούση, πράγματι σε... 4 μήνες, όπως έλεγαν, έκοψαν τους «αντίπαλους» αξιωματικούς της αστυνομίας, τοποθέτησαν εκείνους που εξυπηρετούσαν τα συμφέροντά τους, απομάκρυναν τον διοικητή της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, που τους «ξεσκέπασε», διέλυσαν την ομάδα ΔΕΛΤΑ, όπως επιθυμούσαν, και τώρα θέλουν να κάνουν το ίδιο και με τα ΜΑΤ...


Η λειτουργία τους, που συνεχίζεται ακόμη και σήμερα, αναδεικνύεται ολοένα και περισσότερο από τα στοιχεία της πολύκροτης υπόθεσης των κυκλωμάτων δουλεμπόρων και τις παρακολουθήσεις επικοινωνιών ανάμεσα σε 45χρονο Αστυνόμο Α΄, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, ο οποίος προφυλακίστηκε πρόσφατα, με 66χρονο ιδιώτη, που στο παρελθόν ήταν συγκρατούμενος με συγγενικό πρόσωπο υψηλόβαθμου στελέχους της κυβέρνησης, ενώ το 2008, του είχε προταθεί να ήταν υποψήφιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, κάτι που είχε αρνηθεί.
Το ίδιο «κέντρο» εμφανίζει... πλοκάμια σε πολλά κομμάτια της κυβέρνησης, που επιδεικνύει μια παράξενη ανοχή στη λειτουργία του μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου, όπου φέρεται να της παρείχε την δυναμική στήριξή του. «Αντιπροσωπείες» αυτών των μηχανισμών, μετά την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, τον Ιανουάριο του 2015, είχαν συναντηθεί με υπουργούς εκείνης της κυβέρνησης παραδίδονται «φακέλους» με τα αιτήματά τους.
Όσοι δεν τα έκαναν αποδεκτά, όπως στην περίπτωση του Γιάννη Πανούση, μπήκαν στη «μαύρη λίστα» των απομακρύνσεων, πετυχαίνοντας τις περισσότερες από αυτές.
Οι δικογραφίες που έχει στην κατοχή της η Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς κα. Ελένη Ράϊκου, και κυρίως οι καταγεγραμμένες συνομιλίες που εμπεριέχονται σε αυτές, αποκαλύπτουν την νοοτροπία και τις παρασκηνιακές διεργασίες κομματικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Οι δικαστικές και ανακριτικές ενέργειες βρίσκονται σε τελική φάση, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, και σύντομα θα υπάρξουν σχετικές εξελίξεις.
Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής» παραθέτει ένα σημαντικό μέρος αυτών των συνομιλιών, που καταγράφει ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. από τις 3 Μαρτίου έως και 8 Μαίου 2015, ως ένα μικρό δείγμα αυτών των... διεργασιών.

«Θα π@@@@@ τον Πανούση»

66χρονος: Έγινε το σώσαμε, ε και θα π@@@@@ τον Πανούση, στο λέω εσένα, είναι και μια συντρόφισσα κοντά μου, θα τον π@@@@@, εσωκομματικά, θα του γ@@@@@ ότι έχει και δεν έχει. Εντάξει; Έχω κάποιες μ@@@@@@ που είχε κάνει παλιά στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σαν σύμβουλος, τα ίδια πάει να κάνει και εδώ και δικαιώθηκε, απ’ όλα, από την Χριστοδουλοπούλου, ο Μ......... και οι υπόλοιποι, ακούς;
Αστυνόμος: Μμμμμ
66χρονος: Διότι αυτός το ήξερε και πάει να τραβήξει το σχοινί εις βάρος ανθρώπων.
Αστυνόμος: Δε στο είπα εγώ το πρωί, δε στο είπα εγώ το πρωί;
66χρονος: ..... δεν καταλαβαίνω κανέναν εγώ, ακούς; Ρώτησε οπουδήποτε. Θα τον κάνω τον μ@@@@@ να με θυμάται αυτός σε προσωπικό επίπεδο, εντάξει; Θα δει η π@@@@@@. Κατάλαβες τι γίνεται;

Αστυνόμος: Αν και εμείς είμαστε μαλθακοί θα τους δίνουμε το δικαίωμα να τα ξανακάνουν συνεχώς αυτά. Αν δεν αντιδράσουμε και αν δεν βάλουμε κάποιους ανθρώπους στη θέση τους;
66χρονος: Ε ναι εντάξει, θα αλλάξει Υπουργός, θα αλλάξει Υπουργός Δημόσιας Τάξης κάποια στιγμή μέσα σ’ ένα τετράμηνο πεντάμηνο κι εκεί θα σου πω εγώ τι θα γίνει.
66χρονος: ... το προεδρείο των φρουρών συνοριοφυλάκων, θα το κυνηγήσουμε όπως και να έχει, διότι είναι χρυσαυγίτες όλοι, κατάλαβες;
Αστυνόμος: Αυτούς τους συναδέλφους που κερδίσαμε τώρα με το μπλα μπλα όλη την προεκλογική περίοδο, πάμε να τους σπρώξουμε στην αντίπερα μεριά. Δηλαδή μην το κάνουμε αυτό το σφάλμα. Δηλαδή εγώ αυτό προσπαθώ να μην γίνει.

Για το... μεταναστευτικό

66χρονος: Τώρα ο Ν....... , γιατί το έκανε αυτό μπορείς να μου πεις;
Αστυνόμος: Δεν ξέρω γιατί το έκανε. Εντάξει κουμπάρος του Α................ είναι, λοιπόν, του πρώην Γενικού Γραμματέα, λοιπόν, αλλά από κει και μετά Π….. μου, στο ξαναλέω για μία ακόμη φορά, δεν το πάνε καλά σε πολλά θέματα, ούτε ο Υπουργός, ούτε ειδικά αυτή η Χριστοδουλοπούλου με το επιτελείο της, είναι άσχετοι παντελώς να ξέρεις, ότι δεν έχουν καμία σχέση με το αντικείμενο, ούτε νομοθεσία γνωρίζουν, ούτε διαδικασία. Στο μεταφέρω εγώ από μέσα.
66χρονος: Το θέμα δεν είναι εκεί. Το θέμα είναι το εξής, ότι ο υπουργός φώναξε τον Μ............. και το φόρτωσε, πάει να το φορτώσει στο Μ..........., ακούς:
66χρονος: Ναι το θέμα είναι ότι εγώ επειδή μετέφερα στον Πάνο τον Λάμπρου που είμαστε μαζί πάνω στο Υπουργείο και κάνουμε συσκέψεις για τις φυλακές μετέφερα την εικόνα αυτή, διώξτε τους και θα σου πω ακόμα ποιους άλλους…

     Παναγιώτης Σπυρόπουλος 
       e-typos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου