15.2.16

Κερδάμε και στο Αιγαίο!



Ή αλλιώς: Τουρκικός έλεγχος στο Αιγαίο, με την βούλα των «πατριωτών»…

Προσωπικά, χρόνια ολόκληρα (πολύ πριν τον ανακαλύψουν καν κάποιοι ψηφοφόροι του) γράφω για τον Σύριζα και το τι θα συμβεί αν τυχόν έρθει ποτέ στην εξουσία. Βέβαια, ελάχιστοι  με διαβάζουν, αλλά κι από αυτούς σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν πίστευαν (ούτε πιστεύουν) αυτά που λέω, θεωρώντας τα υπερβολικά.



Εξ ου και ο Σύριζας όχι μόνο ήρθε στην εξουσία (ψηφισμένος δυο και τρεις φορές) αλλά μας κατσικώθηκε για τα καλά στο σβέρκο, διαλύοντας σε χρόνο ντε τε τα πάντα όλα, και άντε τώρα να τον διώξεις… ειδικά όταν ακόμη και σήμερα  ένα μεγάλο μέρος των υποστηρικτών του σου απαντάει «γιατί, μήπως κι ο Αντωνάκης καλύτερος ήταν»; Τι να πεις και τι να αποκριθείς σε αυτό το συριζέικο επιχείρημα; Στο μόνο που έπεσα έξω όσον αφορά σε αυτά που θα γίνονταν, είναι το μέγεθος της καταστροφής, που δεν την περίμενα τόσο μεγάλη, αλλά  και στη ταχύτητα με την οποία οι συριζαίοι  επέφεραν το χάος…


Μιλάμε για ένα μπουλούκι ανερμάτιστων ιδεοληπτικών αναχρονιστών, πολλοί εξ αυτών κλινικά ψυχιατρικές περιπτώσεις, ή απλά συμπλεγματικοί ως άτομα, που στο μόνο που υπερέχουν είναι η δυνατότητά τους να λένε ψέματα χωρίς να κοκκινίζουν, να πουλάνε ανέξοδη επαναστατικότητα, και να διορίζουν κόσμο και κοσμάκη στο δημόσιο σε θέσεις μετακλητών, επιστημονικών συνεργατών, κλπ. Είναι το φαινόμενο που στο μέλλον θα το θυμόμαστε ως «σβιγκισμός»… το ανώτατο στάδιο δηλαδή του ρουσφετιού.
Βέβαια μέχρι στιγμής μπορεί να διορίζουν την σάρα και τη μάρα, απόφοιτους δημοτικού και άλλους αφισοκολλητές, ή γκόμενους, ή μπατζανάκηδες, αλλά τουλάχιστον δεν έφτασαν στο σημείο να διορίσουν τα κατοικίδιά τους (αν και το περιμένω κι αυτό οσονούπω), όπως ο Καλιγούλας κάποτε, που διόρισε το άλογό του ως Συγκλητικό! Εν πάση περιπτώσει, μάλλον θα το δούμε κι αυτό, όμως προς το παρόν ο Σύριζας απλά αποσυναρμολογεί τη χώρα συστηματικά (σαν να το είχε σχεδιασμένο από καιρό).
Σε όλους ανεξαιρέτως τους τομείς, οι συριζαίοι μεγαλόσχημοι (με τα τσιράκια τους τους πσαικαζμένους) τα έκαναν μαντάρα. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τον ΕΝΦΙΑ, τους φόρους, το συνταξιοδοτικό, το ασφαλιστικό, το αγροτικό, τα κάπιταλ κοντρόλς, την ανεργία, το νέο μνημόνιο, το μεταναστευτικό, την λογοκρισία, τα λουκέτα, τις ιδιωτικοποιήσεις λιμανιών και αεροδρομίων; Τι;
Ακρίδες να έπεφταν στην χώρα για δέκα χρόνια, η ζημιά θα ήταν μικρότερη από αυτήν που προκάλεσε το τσούρμο του Αλέξη μέσα σε έναν μόνο χρόνο. Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα.
Αν συνεχίσουν να κατοικοεδρεύουν στο Μαξίμου, θα ζήσουμε παράλληλο νόμισμα και αργότερα δραχμή, κούρεμα ή κατάσχεση καταθέσεων, αποπομπή μας από την Σένγκεν (μπορεί κι απ τον ΟΗΕ), κλειστά σύνορα, εκατομμύρια λαθρομετανάστες εντός των τειχών, δελτία στα τρόφιμα και στα καύσιμα, πείνα, ανεργία, οδομαχίες, κλπ κλπ. Κανονική σοβιετία δηλαδή, χωρίς όμως την τάξη του πάλαι ποτέ σοβιετικού καθεστώτος.
Όπως ακριβώς η Βενεζουέλα, η χώρα πρότυπο των συριζαίων, μόνο που εμείς δεν παράγουμε ούτε πετρέλαιο, ούτε καν … μπάμιες. Το μόνο που παράγουμε είναι «εθνοπρέπεια» και νεοελληνική μαγκιά, διότι όλοι ανεξαιρέτως είμαστε απόγονοι του Περικλή και του Λεωνίδα, και γι αυτό μας ζηλεύουν και μας μισούν οι κακοί ξένοι… μπλα μπλα…
Ένα όμως από τα πολλά δεινά που έφερε η τρελοπαρέα του Αλέξη είναι και η ανοιχτή πρόσκληση στο ΝΑΤΟ να αναλάβει αυτό την αστυνόμευση του Αιγαίου! Και άντε οι αριστεροί του Σύριζα είναι διεθνιστές, και δεν δίνουν σημασία σε τέτοια «μικροζητήματα» παραχώρησης εθνικής κυριαρχίας, κλπ. Και μη μασάτε στα περί του πατριωτικού ΕΑΜ/ΕΛΑΣ, της αντίστασης, κλπ. Αν ο Χίτλερ δεν είχε επιτεθεί στον Στάλιν, όλα θα ήταν μια χαρά για τους «πατριώτες» κομμουνιστές. Οι άλλοι όμως; Οι ντεμέκ Ελληναράδες του υπερπατριώτη συγκαμένου, που έκαναν καριέρες πουλώντας εθνοπρέπεια; Δεν πήραν χαμπάρι τίποτα; Και μάλιστα με αρμόδιο υπουργό για την Άμυνα τον ίδιο τον ακομβίωτο στρατάρχη με τις παλέτες;
Πως το ανέχονται; Διότι η πρόσκληση στο ΝΑΤΟ, για μένα τον άσχετο, αποτελεί παραδοχή αδυναμίας να φυλάξουμε τις θάλασσες και τα νησιά μας, παρά το ότι διαθέτουμε ισχυρότατο ναυτικό, και δίνουμε ένα μεγάλο μέρος του κουτσουρεμένου ΑΕΠ μας για την άμυνα.
Αυτό που κάνουμε δηλαδή, όπως το ερμηνεύω, είναι παραχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, και παραίτηση από την φρούρηση της επικράτειάς μας. Και αυτό συμβαίνει με κυβέρνηση στην οποία συμμετέχουν οι Αιλλυναράδες με κεφαλαίο το Α των ΑνΕλ, οι ίδιοι που καθημερινά γερμανοτσολιάδες ανέβαζαν, δοσίλογους κατέβαζαν τους προηγούμενους!
Ναι, με αυτούς στην κυβέρνηση καταφέραμε επιτέλους να έχουμε Γερμανό διοικητή του νατοϊκού στόλου, που θα ελέγχει τα θαλάσσιά μας σύνορα (αυτά που ο Αλέξης δεν ήξερε ότι υπάρχουν).
Τόσο καλά, και τόσο ελληνικά δηλαδή… και επειδή η Ισπανία, η Αγγλία, ο Καναδάς, και οι άλλοι νατοϊκοί μας εταίροι είναι λίγο μακριά, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον ρόλο αυτό εκ μέρους του ΝΑΤΟ να τον αναλαμβάνει επίσημα κι ωραία ο τουρκικός στόλος, που τον βολεύει άλλωστε, μιας και είναι πιο κοντά… Και αυτό αν γίνει θα γίνει με την βούλα της Ελλάδας, και με τον Αλέξη πρωθυπουργό, και με τον Πάνο τον πατριώτη της φακής στο τιμόνι της Εθνικής Άμυνας … ταρατατζούμ.
Βέβαια, να τα λέμε αυτά, αν αναλάβουν οι Τούρκοι (μέσω ΝΑΤΟ) το Αιγαίο, τότε θα γλιτώσουμε κόπο και χρήματα, αφού οι «παραβάσεις» και οι «διεκδικήσεις» θα είναι θεσμοθετημένες, με την άδειά μας, και άρα γιατί να τρέχουμε και να ξοδευόμαστε;  Έτσι θα εξοικονομήσουμε χρήματα για να γίνουν κι άλλοι διορισμοί αφισοκολλητών του Σύριζα στα υπουργεία. Χώρια που θα απελευθερωθεί ανθρώπινο δυναμικό για να μπορεί να κάνει τις Φιλιππινέζες στα διάφορα «προαναχωρησιακά» κέντρα των μεταναστών, που ιδρύονται σε ολόκληρη τη χώρα με φρενήρεις ρυθμούς και με απ ευθείας αναθέσεις (είναι πολλά τα λεφτά)… χώρα η οποία έχει γίνει ολόκληρη ένα χοτ σποτ!
Ναι, αλλά διώξαμε τους σαμαροβενιζέλους… κάτι είναι κι αυτό!

Strange Attractor

ΥΓ- Προτείνω στο εξής όταν αναφερόμαστε στα μέλη της κυβέρνηση της Ελπίδας, να τα αποκαλούμε «παραχωρησιούχους», αφού έτσι κι αλλιώς το μόνο που κάνουν είναι να παραχωρούν τα πάντα όλα στους ξένους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου