23.3.16

Το παιχνίδι χάθηκε… να ετοιμαζόμαστε για εμβατήρια!



Έγραψα πρόσφατα ένα «άρθρο», για το πώς όλα αυτά που κάνει ο Σύριζα, και ειδικά στο μεταναστευτικό ζήτημα, είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής, η οποία μαζί με τον Λεβέντη είναι αυτοί που καρπώνονται τις ψήφους των απογοητευμένων συριζαίων, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις. Αμέσως, ως συνήθως, πέσανε κάποιοι να με φάνε, χαρακτηρίζοντάς με «κινδυνολόγο» στην καλύτερη, και «φασίστα» στη χειρότερη.




Εγώ όμως απλά αισθάνομαι σαν τον λοστρόμο του Τιτανικού, που ένας «αστικός μύθος» τον θέλει να προσπαθούσε να προειδοποιήσει το πλήρωμα στη γέφυρα του πλοίου για τον σκοτεινό όγκο στο βάθος του ορίζοντα, κι εκείνοι τον αγνοούσαν, ασχολούμενοι με τον … χορό στην κεντρική σάλα!



Δυστυχώς,  τα πράγματα κάθε μέρα χειροτερεύουν, και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα έχουμε σοβαρά επεισόδια στα διάφορα «κέντρα φιλοξενίας» που έστησε η φιλάνθρωπη κυβέρνησή μας ανά την επικράτεια.
Ήδη άρχισε να συμβαίνει αυτό που φοβόμουν, όταν ρωτούσα τι θα γίνει όταν βαρεθούν ή κουραστούν οι διάφοροι «εθελοντές». Ποιος θα ταίζει τους «πρόσφυγες»; Και πριν αλέκτωρ λαλήσει … άρχισαν από χθες να αποχωρούν οι ΜΚΟ και λοιπές οργανώσεις, όπως π.χ. οι «Γιατροί Χωρίς Σύνορα», διότι αρνούνται, λένε, να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε κέντρα φιλοξενίας που έχουν γίνει πλέον κέντρα απέλασης. Κάποιοι βέβαια κακότροποι υποστηρίζουν ότι οι επιδοτήσεις στις ΜΚΟ πέφτουν μόνο όσον αφορά τις υπηρεσίες τους προς χαρακτηρισμένους ως «πρόσφυγες» και όχι ως «μετανάστες» γενικώς… άρα;
Τέλος πάντων, χθες είχαμε και μια απόπειρα αυτοπυρπόλησης δυο
προσφύγων» στην Ειδομένη, που άσχετα αν φαίνονταν από μακριά ως σκηνοθετημένη, εν τούτοις έγινε. Και δεν θα αργήσει ο καιρός που θα δούμε κι άλλους τέτοιους θεαματικούς ακτιβισμούς, αφού η πείνα και η απόγνωση κάνουν τον άνθρωπο θηρίο. Σήμερα, για παράδειγμα, μαθαίνω ότι εκτός από την σιδηροδρομική γραμμή στα σύνορα (Ειδομένη), που είναι κλειστή λόγω κατάληψής της από τους αγανακτισμένους «πρόσφυγες», οι οποίοι επίσης αρνούνται να φάνε, είχαμε και πορεία εκείνων της Νέας Καβάλας προς το Πολύκαστρο, όπου  έκαναν καθιστική διαμαρτυρία στον δρόμο, αποκλείοντας την πρόσβαση προς την κωμόπολη αυτή.
Αυτά σκεφτόμουν βλέποντας χθες βράδυ ένα μικρό βίντεο από μια συγκέντρωση κατοίκων στο Χέρσο του Κιλκίς, όπου λειτουργεί χοτ σποτ, και στην οποία ένας κάτοικος προειδοποιούσε για τα χειρότερα, αφού όπως είπε χαρακτηριστικά, οι διάφοροι «πρόσφυγες» κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα μέσα στο μικρό χωριό, σφυρίζοντας στις γυναίκες και στέλνοντας φιλάκια(!!!!) στα παιδάκια που παίζουν μέσα στην σχολική αυλή! Σκεφτείτε αυτή την εικόνα, βάλτε την καλά στο μυαλό σας, και πείτε μου τι θα κάνατε εσείς αν ήσασταν στη θέση ενός γονιού στο εν λόγω χωριό, με τους Μαροκινούς να «στέλνουν φιλάκια» στον γιόκα σας την ώρα που είναι στο σχολείο…
Και σαν να μην έφτανε αυτό, άκουσα κι έναν ακροατή στο ραδιόφωνο, κάτοικο του Χέρσου, να περιγράφει πως χθες το βράδυ, γύρω στα μεσάνυχτα, χτύπησαν την πόρτα του σπιτιού του καμιά 5-6 «πρόσφυγες» με μπόλικα παιδάκια, απαιτώντας να τους επιτρέψει να μπουν μέσα και να κάνουν μπάνιο!!!!
Είπε κανείς τίποτα;



Εν πάση περιπτώσει, έτσι έχει πλέον η κατάσταση, με τον Σύριζα που ψηφίσαμε για να αλλάξει την Ελλάδα, και τα σκυλιά δεμένα.
Οι απορίες όμως που είχα από την αρχή εξακολουθούν να υπάρχουν… και παραμένουν αναπάντητες: Γιατί όλοι αυτοί οι «πρόσφυγες πολέμου» από την Συρία δεν μένουν στην Τουρκία, η οποία είναι αχανής, μουσουλμανική, και σε οικονομική ανάπτυξη; Αφού ο νταλκάς τους είναι να γλιτώσουν από τις βόμβες και τον πόλεμο. Αυτό το καταφέρνουν περνώντας στην ειρηνική Τουρκία. Γιατί δεν μένουν εκεί;
Και αφού δεν τους αρέσει η Τουρκία γιατί δεν κατευθύνονται προς τις άλλες πάμπλουτες μουσουλμανικές χώρες, όπως είναι η Σ. Αραβία, το Κατάρ, το Κουβέιτ, κλπ; Μήπως επειδή εκεί έχουν «θρησκευτικές διαφορές», όπως είπε η οξύνους Καλογεροπούλου στο κανάλι Ε; Γιατί τότε  δεν πάνε στην Ρωσία; Στην Αρμενία; Στην Βουλγαρία; Στο Καζακστάν;
Και εν πάση περιπτώσει, τι σόι πόλεμος υπάρχει στο Μαρόκο, στην Σομαλία, στο Πακιστάν, και αλλού (ακόμη και στο Νεπάλ), που δεν τον ξέρει κανείς και που τους αναγκάζει να διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για να έρθουν στο… Χέρσο του Κιλκίς;
Η Ευρώπη (και η Ελλάδα) βρίσκονται σήμερα σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο σταυροδρόμι, και αν δεν αλλάξει εκ βάθρων η όλη φιλεύσπλαχνη μενταλιτέ της Δύσης, μάλλον θα ζήσουμε πολύ σκληρές καταστάσεις. Η πολυπολιτισμικότητα της Ευρώπης απέτυχε. Το μούλτι κούλτι δεν λειτουργεί. Αυτό που συνέβη στην Ευρώπη ήταν η γκετοποίηση και η ριζοσπαστικοποίηση των Μουσουλμάνων μεταναστών, που ακόμη και δυο τρεις γενιές μετά, αρνούνται να αφομοιωθούν στις νέες πατρίδες τους, κοιτάζοντας πως και πώς να τις αλλάξουν, και να τις φέρουν στα μέτρα τους. Στα μέτρα της  Σαρία.
Θυμόσαστε το 2006 (αν θυμάμαι καλά) τα σοβαρά επεισόδια στα προάστια του Παρισιού; Νεαροί Μουσουλμάνοι δεύτερης γενιάς τα έκαναν, και όχι νεοεισερχόμενοι «τζιχαντιστές». Το ίδιο και τις περισσότερες τρομοκρατικές ενέργειες. Άρα, ποιο είναι το συμπέρασμα; Ότι αν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να προσαρμοστούν και να ενταχθούν στον τρόπο ζωής πλούσιων, δημοκρατικών, ανεκτικών, και πάνω απ όλα αναπτυγμένων χωρών όπως είναι η Γαλλία, το Βέλγιο, η Σουηδία, κλπ, ποιος ειλικρινά πιστεύει ότι θα προσαρμοστούν στο … Χέρσο και στα Διαβατά της φτώχιας, της ύφεσης και της μιζέριας; Ίσως η κυρά Τασία και ο Μουζάλας… μπορεί και ο Καρανίκας. Ουδείς άλλος.
Το τελικό συμπέρασμα; Αφού δεν μπορούμε να επαναφέρουμε άμεσα τον Σαμαρά, ας κοιτάξουμε να βάλουμε μυαλό στον «επαναστάτη» Αλέξη, ας τον πείσουμε να σοβαρευτεί, και να πάρει αυστηρά μέτρα όσον αφορά στο μπάχαλο που δημιούργησε το τσούρμο του, μπας και προλάβουμε τα χειρότερα. Έτσι κι αλλιώς ξέρει καλά από κωλοτούμπες. Όπως έγινε γερμανοτσολιάς στο θέμα του μνημονίου, ας γίνει και λίγο πιο «ανάλγητος» στο αντίστοιχο του μεταναστευτικού. Αφού στο φινάλε οι ιστορικοί του μέλλοντος σαν έναν αποτυχημένο σαλτιμπάγκο θα τον μνημονεύουν… ας κάνει κι ένα καλό τουλάχιστον. 

Διότι όπως δείχνουν τα πράγματα, ειδικά μετά και τα τελευταία γεγονότα στις Βρυξέλλες, αυτό που έλεγα καθ υπερβολή πριν από μερικούς μήνες γίνεται πραγματικότητα. Θα βρεθούμε με κλειστά από παντού σύνορα, και με ένα εκατομμύριο απελπισμένους Μουσουλμάνους μετανάστες, και δεν θα ξέρουμε από πού να τρέξουμε και που  να κρυφτούμε… Και επειδή η ΕΕ θα ζει τον δικό της Γολγοθά, αμφιβάλλω αν θα έχει την διάθεση ή και τα μέσα να μας στέλνει έστω και σακιά με φακές για να τρεφόμαστε. Αλλιώς, αν δεν σοβαρευτεί η κυβέρνηση, προβλέπω οι «Αιλυναράδες» ουρακοτάγκοι της άκρας δεξιάς να χτυπάνε 20αρια και βάλε στις επόμενες εκλογές… και όσο για τις μεθεπόμενες, τις βλέπω να διεξάγονται υπό τους ήχους εμβατηρίων, και με τα τανκς να φρουρούν τα εκλογικά κέντρα. Ειδικά η χώρα μας το έχει ξαναδεί αυτό το έργο ουκ ολίγες φορές.
Και για όσους μακάριους συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους, λέγοντας πως αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην σημερινή Ευρώπη, τους θυμίζω ότι χθες έκλεισαν τα σύνορα Γαλλίας- Βελγίου, όπως και αυτά της Ολλανδίας, και πως όλες σχεδόν οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ζουν σε κατάσταση στρατιωτικής έκτακτης ανάγκης. Χώρια που, έτσι όπως το πάει ο Αλέξης, δεν μας βλέπω για πολύ ακόμη στην ΕΕ… για να μη πω ότι δεν βλέπω να υπάρχει και ΕΕ σε λίγα χρόνια.

Strange Attractor

ΥΓ- Κλασικό παράδειγμα του συριζέικου δηλητηρίου που έχει ποτίσει την κοινωνία μας: Άκουγα το πρωί το Ράδιο Θεσσαλονίκη, όπου τηλεφώνησε κάποιος ακροατής λέγοντας πως στην Ειδομένη, πέρα απ όλα τα προβλήματα, υπάρχουν και αγρότες που τα χωράφια τους έχουν καταπατηθεί από τους «πρόσφυγες», και έχουν γίνει αυθαίρετοι καταυλισμοί, και άρα δεν μπορούν να δουλέψουν για να ζήσουν. Εύλογη η διαμαρτυρία του.
Τι του απάντησε ο (πρώην πασόκος νυν συριζαίος) σταρ του εν λόγω σταθμού; «Μα καλά, οι πρόσφυγες εκεί πεινάνε και υποφέρουν, κι εσύ ανησυχείς για μερικά οικόπεδα;».
Πάλι καλά που δεν τον έβρισε τον ανάλγητο αυτό ακροατή, που δεν συμμερίζεται τον πόνο των … Σομαλών «προσφύγων πολέμου»!

1 σχόλιο:

  1. Ο Ελληνας πρωτον πληρωνει την αποστασια του απο την πιστη,σε συνδυασμο με τον υπερκαταναλωτισμο,την βολεψη ,τον ραγιαδισμο,και την ιδιοτελεια του .Πιστευωντας σαν ΑΜΝΩ τον καθε τυχοδιωκτη πολιτικο-εντολοδωχο-βαλτω της μασονιας στο μεγαλο σχεδιο διαλυσης και καταλυψης του Εθνους και της ΕΛΛΑΔΟς μας ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή