27.4.16

153 καρφιά στο πτώμα της Ελλάδας…



Στην πιο κρίσιμη στιγμή της Ελληνικής Ιστορίας, την ώρα που το τρίτο Μνημόνιο (και το χειρότερο Μνημόνιο από ίδρυσης του Ελληνικού Κράτους) παίρνει σάρκα και οστά, το ΔΣ των δημοσιογράφων αποφάσισε απεργία!!!. Ξεκάθαρα εξυπηρέτηση των συμφερόντων των Σ-ΑΝΕΛ, εκδούλευση, και φυσικά "πούλημα" του Ελληνικού Λαού.



Την ώρα που θα έπρεπε στην πρώτη γραμμή να είναι οι δημοσιογράφοι, να ενημερώνουν τον κόσμο, το Δ.Σ τους αποφάσισε απεργία. Κιμ ζεις εσύ μας οδηγείς...



Έτσι εκ των υστέρων θα μάθουμε πόσο θα πάει το μαλλί... Εκ των υστέρων θα μάθουμε  το αποτέλεσμα της επιτυχημένης διαπραγμάτευσης, των αποτυχημένων θιασωτών του Στάλιν. Και από κάτω καθαρίστριες, Καρανίκες, ξαδέρφια, ερωμένες, εραστές κ.λ.π διορισμένοι και αδιόριστοι συγγενείς και φίλοι, θα παλαμοκροτούν... Γιατί τόσο μυαλό έχουν αυτοί... 
Αλλά εκείνοι οι άλλοι, που δεν ήθελαν τον ΕΝΦΙΑ και οδήγησαν την χώρα εδώ που είναι σήμερα, εκείνοι φέρουν την απόλυτη ευθύνη της σημερινής κατάστασης. Γιατί οι άλλοι ποτέ δεν είχαν μυαλό δεν είχαμε απαιτήσεις. Αλλά εκείνοι που σκέφτηκαν τον εαυτούλη τους και τον ΕΝΦΙΑ τους, εκείνοι είναι υπαίτιοι της ολοκληρωτικής καταστροφής που συντελείται στην Πατρίδα.
Υπήρχαν φτωχοί, μεσαίοι και πλούσιοι στην Ελλάδα. 
Με το Μνημόνιο της πρώτης φοράς Αριστερά θα μείνουν πλέον μόνο, φτωχοί και πλούσιοι
Αυτή είναι οι Αριστερά κύριοι και αυτή ήταν πάντα και παντού ήταν έτσι. 
Σήμερα θα ζήσουμε όλοι στο πετσί μας την απόλυτη φτώχια και εξαθλίωση,απότοκο των επιλογών του "σοφού Ελληνικού Λαού". 
Μόνο όταν πεινάσουν οι μεσαίοι θα καταφέρουν να διώξουν την Αριστερά μια για πάντα από την Πατρίδα. 
Θα φτάσουμε σε τέτοιο σημείο σε λίγο, που θα λες "στρίψε αριστερά" και θα τρως ξύλο. Και μόνο το άκουσμα της λέξης Αριστερά, σε λίγο θα προκαλεί αισθήματα μίσους.
Αυτό κατάφεραν οι πρώτη φορά Αριστερά και οι εκπρόσωποί τους
Μέχρι να φύγουν λοιπόν, υπομονή, τα δύσκολα ήρθαν, μια υπογραφή δρόμος είναι.
Καλή Ανάσταση!
 
Μπιάνκα

ΥΓ- 153 ΝΑΙ στα Νομοσχέδια ΕΙΝΑΙ 153 ΝΑΙ στην καταδίκη των μεσαίων και μικρομεσαίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου