26.4.16

Βρε τι έπαθε ο μερακλής παππούς…



Ένας 84χρονος Νεοϋορκέζος κανόνισε ένα ονειρεμένο ραντεβού με δυο δίδυμες 17χρονες(!), αλλά την πάτησε. Κατέληξε δαρμένος, δεμένος, και ληστεμένος.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ανακοινώθηκαν από την αστυνομία, ο μερακλής παππούς Paul Aronson γνωρίστηκε με την 17χρονη «Λολίτα» Shaina Foster πριν από ένα μήνα μέσα από το διαδικτυακό σάιτ SeekingArrangement.com, που διαφημίζεται ως «το ιδανικό μέσο για αμοιβαία επωφελείς γνωριμίες ωραίων και πετυχημένων ανθρώπων»…


Ακολούθησε το πρώτο αναγνωριστικό ραντεβού, και μετά ένα δεύτερο, στο οποίο η Shaina έφερε μαζί και την δίδυμη αδελφή της Shalaine. Το ξαναμμένο τρίο πήγε για δείπνο σε ένα πανάκριβο ρεστοράν, και στη συνέχεια ο σιτεμένος γόης προσκάλεσε τις αθώες δίδυμες στο σπίτι του για ένα… ποτό.
Εκεί είναι που τα πράγματα αγρίεψαν, αλλά όχι με τον τρόπο που θα ήθελε ο παππούς. Όπως κατέθεσε στην αστυνομία η Shaina, «ήθελε πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω… είναι άσχημος, γέρος, και αηδιαστικός. Γι αυτό και τον έδεσα, πήρα τα λεφτά του, και φύγαμε… είχε αρχίσει να με αναγουλιάζει»!
Σύμφωνα με στην αστυνομία, οι δίδυμες φέρονται να έδεσαν τον υπερήλικα ερωτιάρη, του πήραν $420 απ το πορτοφόλι του, καθώς και τις πιστωτικές του κάρτες. Στη συνέχεια πήγαν σε διάφορα μαγαζιά ξοδεύοντας ανεξέλεγκτα, κυρίως σε είδη μακιγιάζ.
Η Shaina δήλωσε έκπληκτη που ο παππούς είχε το θράσος να καλέσει την αστυνομία. «Δεν καταλαβαίνω τον λόγο», είπε. Όσο για την αδελφή της, ο δικηγόρος της ισχυρίζεται ότι απλά ήταν παρούσα και δεν συμμετείχε στο «έγκλημα». «Υπάρχει πάντα  ο καλός δίδυμος και ο κακός», λέει, « η πελάτις μου ήταν πάντα καλή, αλλά αυτή τη φορά παρασύρθηκε σε κάτι για το οποίο δεν έφταιγε».
Οι δίδυμες κατηγορούνται για απαγωγή, κλοπή, ληστεία, προσβολή, και επίθεση, ενώ έχουν προφυλακιστεί. Όσον αφορά στον ερωτιάρη παππού, δεν κατηγορείται για τίποτα αφού στη πολιτεία της Νέας Υόρκης η αποπλάνηση ανηλίκου ισχύει μέχρι και τα 16 χρόνια ηλικίας…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου