25.4.16

Αυτά αλλού…



Επί Κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη οι περιβόητοι Σταμουλοκολλάδες με τις λοιπές συντεχνίες όργωναν και τρομοκρατούσαν το κέντρο της Αθήνας. Επί Κώστα Καραμανλή κάηκε πάλι η Αθήνα σε μία πολυήμερη έκρηξη βίας, πορείες και επεισόδια για Cosco κλπ. (επιπλέον κοινό στοιχείο η εύθραυστη κοινοβουλευτική πλειοψηφία που ενισχύει τις υποψίες περί σχεδίου αποσταθεροποίησης).




Επί πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά πάλι τα ίδια, επεισόδια, πορείες, διαμαρτυρίες. Πάμε και στο παρόν…



Πέντε μέρες προβλέπονται χωρίς ενημέρωση, φυτοζωούμε με κεφαλαιακούς περιορισμούς εδώ και δέκα μήνες, νομοθετούμε με πλήθος τροπολογιών και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου (τα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα ντε, τα ξεχάσατε), οι κυβερνητικές αποφάσεις λαμβάνονται με περιορισμό της διαύγειας, πορευόμαστε εν γένει με αύξηση της εγκληματικότητας (δεν τα λέω εγώ, αυξήθηκαν από 6 ως 15% ληστείες, κλοπές, διαρρήξεις τον τελευταίο χρόνο), με συνθήκες ασφυξίας στην πραγματική οικονομία (δε χρειάζεται ανάλυση), με καταβαράθρωση της αξιοπιστίας της Χώρας που με "αίμα" είχε ανακτηθεί (έστω και ένα τμήμα της), με σύνορα - ξέφραγο αμπέλι, με παταγώδη αποτυχία στο μεταναστευτικό και μετατροπή της Χώρας σε απέραντο hot spot, με αλληλέγγυους (και καλά) να αλωνίζουν και να κάνουν ότι γουστάρουν εν είδει νταβατζήδων, με υποθέσεις με προβληματικά πόθεν έσχες πρωτοκλασάτων υπουργών που τακτοποιούνται ησύχως, υπερφορολόγηση, πρωτοφανή αποεπένδυση, ασφαλιστικό - καρμανιόλα, να συνεχίσω ;
Αν ήταν η ΝΔ Κυβέρνηση και γινόταν το 1/10 από αυτά που έχουν γίνει από 25/01/2015 , θα μας είχατε κάψει ζωντανούς. Τώρα μούγκα στη στρούγκα.
Για αυτό αλλού τα ντεμέκ ουδέτερα "δεν ασχολούμαι αλλά ο Κούλης κλπ".
Σε όσους αυτοπροσδιορίζονται ως απολιτίκ , δήθεν πολιτικά άστεγοι και "εγώ δεν υποστηρίζω το ΣΥΡΙΖΑ" αλλά στις δυό τους κουβέντες οι τρεις είναι μονίμως κατά ΝΔ και Κυριάκου και δε βγάζουν άχνα για τις τραγικές καταστάσεις που ζούμε εδώ και ενάμιση χρόνο : Αυτά αλλού !

Gregory Seferos

ΥΓ-Θέλουν συναίνεση, ποιοί , ΑΥΤΟΙ ! Έριξαν την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου χρησιμοποιώντας την εκλογή ΠτΔ, το καλοκαίρι πήραν στήριξη για χάρη της Χώρας παρότι ήταν εις βάρος της δημοσκοπικής απήχησης των κομμάτων που υπερψήφισαν το Μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, χρησιμοποιήθηκε ως τσογλανίστικο επιχείρημα "τί μιλάτε, το ψηφίσατε" και τώρα θέλουν συναίνεση αυτοί που ξήλωναν τα πεζοδρόμια. No way Sir!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου