9.4.16

Γιατί χτυπάνε τον Σαμαρά;



Στη χώρα αυτή που τα τελευταία χρόνια τα πάντα κινούνταν με απίστευτες ταχύτητες και τα πάντα ήταν τόσο ρευστά, υπήρξε μια σταθερά. Ήταν η διακυβέρνηση 2012-2014, η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.




Με πολλά προβλήματα, με μια χώρα σε καθεστώς χρεοκοπίας, με τους δανειστές να έχουν ξεσαλώσει, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αντιμνημονιακά γκρουπούσκουλα να πετάνε πέτρες και να διαλύουν την Αθήνα, πάλι καλά που άντεξε ο Σαμαράς. Για να μη μιλήσουμε για την υπονόμευση μέσα στη Νέα Δημοκρατία, τους ιδιοκτήτες του κόμματος που δεν συγχώρησαν ποτέ την... αποκοτιά του Σαμαρά να νικήσει τη Ντόρα το 2009 και μετά να κερδίσει και εθνικές εκλογές…




Παρά τα τόσα προβλήματα, τα λάθη και τις παραλείψεις ή τους εκβιασμούς που δέχθηκε, εκείνη η κυβέρνηση έκανε πολύ δουλειά. Η περίοδος 2012-2014 ήταν η μοναδική στα μνημονιακά χρόνια που υπήρξε πρόοδος σε πολλούς τομείς. Κυρίως δε διασώθηκε η χώρα από την χρεοκοπία και είχαν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια της δουλειάς που είχε κάνει ο Σαμαράς, ο Στουρνάρας, ο Βενιζέλος και ορισμένοι, δυστυχώς ελάχιστοι, υπουργοί.
Η «σταθερά Σαμαρά» έπεσε και δεν είναι η στιγμή να πούμε γιατί και ποιοι τον έριξαν. Αυτοί που ξέρουν, ξέρουν τα υπόλοιπα θα τα γράψει η ιστορία.
Σε μια χώρα που είναι χύμα, που δεν υπάρχει τίποτε σταθερό για να κρατηθεί ο κόσμος, που η κυβέρνηση μοιάζει με κινούμενη άμμο που συμπαρασύρει όλη την ελληνική κοινωνία, άνθρωποι σαν τον Σαμαρά είναι επικίνδυνοι. Τους φοβούνται γιατί μοιάζουν με τον καθρέφτη που βλέπουν το πρόσωπό τους.
Όποιος έχει λίγο μυαλό και κάνει τη σύγκριση ανάμεσα στον Αλέξη και τον Σαμαρά, ανάμεσα στην τωρινή κατάσταση και αυτήν πριν από 2 χρόνια καταλαβαίνει ποιοι πρόδωσαν την πατρίδα τους και ποιοι πρόσφεραν.
Ο μόνος τρόπος, λοιπόν, για να σπάσεις τον Σαμαρά είναι να τον συκοφαντήσεις και τι καλύτερο από τις φυλλάδες που «πληρώνονται» για να κάνουν τέτοιες δουλειές. Εφημερίδες που στήριξαν και στηρίζουν τον Τσίπρα αφού όπως φαίνεται τους κάνει καλά τη δουλειά για την οποία τον έβαλαν στο Μαξίμου. Έτσι, λοιπόν, σήμερα ένα ακόμη δημοσίευμα επιχειρεί να εμπλέξει τον πρώην πρωθυπουργό με λίστες Λαγκάρντ και άλλα… κόλπα.
Η εφημερίδα Παραπολιτικά, πιστή στη «μάχη» που δίνει κατά του Σαμαρά τώρα που δεν είναι στην εξουσία, γιατί όταν ήταν τον έγλειφαν, επιχειρεί να αποδομήσει τον πρώην πρωθυπουργό. Βολεύει πολύ καλά τον ΣΥΡΙΖΑ την παρούσα χρονική στιγμή να χτυπηθεί ο Σαμαράς και όποιος άλλος είναι ικανός σ’ αυτή τη χώρα.
Βολεύει τον Τσίπρα να μην υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που θα συγκρίνονται με τους παλιάτσους που μας κυβερνούν. Και βολεύει τα μέσα ενημέρωσης που χρησιμοποιούν βρόμικα μέσα, να μείνει ο Αλέξης για καιρό στην εξουσία. Υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα για τα "αφεντικά" τους και ο ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται με την… άλλη διαπλοκή. Με τα "κρυφά φιλαράκια" δεν ασχολείται καθόλου. Αλλά για σκεφτείτε τι έλεγε η συγκεκριμένη εφημερίδα για το κύκλωμα των εκβιαστών. Ότι όλα έγιναν για να χτυπηθεί ο Μαρινάκης. Τι δουλειά έχει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και αναφέρεται συνεχώς από την εφημερίδα; Και ποιους βολεύει να θολώνουν τα νερά και να βουλιάζουν στη λάσπη τους τα πραγματικά διαμάντια;
Να θυμίσουμε μόνο μία ημερομηνία: Ιούνιος 2014. Τότε πιάστηκε το… βαπόρι από την Περσία με 2,1 τόνους ηρωϊνης. Τότε αποκαλύφθηκε η δράση του Noor One. Ποιος ήταν τότε στην εξουσία; Ο Σαμαράς.
Κάποιοι δεν συγχώρησαν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ αποκάλυψε τη μεγαλύτερη ποσότητα ηρωϊνης που βρέθηκε ποτέ.
Ήρθε η ώρα να του ξεπληρώσουν το κακό που τους έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου