11.5.16

Η Μέθοδος Φυλάττω, μια ελληνική πολεμική τέχνη!



Tο πρώτο επίσημο εγχειρίδιο Αυτοάμυνας - αυτοπροστασίας του Ελληνικού Στρατού είναι γεγονός με την πολύτιμη βοήθεια της Μεθόδου Φυλάττω...

Η Μέθοδος Φυλάττω (Phylatto Method) έβαλε το λιθαράκι της για να γίνει πραγματικότητα αυτό το εγχείρημα. Μέσω του κύριου Μπουζαλή Αργύρη, ο οποίος ήταν και ο κύριος εκπονητής του ΕΕ-81-2, δόθηκε η απαραίτητη τεχνογνωσία από την Μέθοδο Φυλάττω. Οι τεχνικές που αποκομίζονται στο εγχειρίδιο είναι απλές, γρήγορες και αποτελεσματικές...
Το ΕΕ- 81-2 (εγχειρίδιο εκστρατείας) έχει εκτυπωθεί και θα μοιραστεί στις μονάδες του Ελληνικού Στρατού...




Ο κύριος Μπουζαλής έχει εκπαιδευτεί δίπλα στον ιδρυτή της μεθόδου Φυλάττω κύριο Γραμματικόπουλο Δημήτρη (Chief Instructor Phylatto Method, Bodyguard Academy).
Ο κύριος Γραμματικόπουλος ασχολείται από μικρή ηλικία με διάφορες πολεμικές τέχνες (karate, kung fu, Aikido και αρχαία συστήματα πολεμικών τεχνών), δίπλα σε έμπειρους δασκάλους, φτάνοντας σε υψηλά επίπεδα...


Οι σημερινές ανάγκες και οι γρήγοροι καθημερινοί ρυθμοί αποτέλεσαν έμπνευση για τον κ. Γραμματικόπουλο να δημιουργήσει μία νέα σύγχρονη Ελληνική μέθοδο αυτοάμυνας- PHYLATTO(ΦΥΛΑΤΤΩ). Ο ίδιος πολλάκις καλείται σε εκπαιδευτικά σεμινάρια οπού διδάσκει (σχολές σωματοφυλάκων, sky Air Marshals- εκπαίδευση εντός αεροπλάνων, ΙΕΚ, συλλόγους και φεστιβάλ πολεμικών τεχνών και αυτοάμυνας) εντός και εκτός Ελλάδος.
Ο κύριος Μπουζαλής είναι αναγνωρισμένος εκπαιδευτής της Μεθόδου Φυλάττω (Phylatto Method) καθώς και της Bodyguard Academy.
Όλα ξεκινήσανε το 2011, όπου ο Κ. Μπουζαλής με την ομάδα της 71 Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας , είχαν οργανώσει τις πρώτες επίσημες εκπαιδεύσεις σχηματισμών σε ομάδες (force protection και close protection), στη συνέχεια ο εκπαιδευτής μας μετατέθηκε στη Στρατονομία, όπου οι εν λόγω εκπαιδεύσεις συνεχίστηκαν πιλοτικά στο κέντρο Στρατονομίας (ΚΕΣΝ) και στον Μεικτό Λόχο Στρατονομίας του ΓΕΕΘΑ(ΜΛΣΝ). 

Από το 2015 πλέον οι παραπάνω εκπαιδεύσεις θεωρούνται επίσημα σχολεία του Ελληνικού Στρατού.
Η Μέθοδος Φυλάττω (Phylatto Method) έχει να δώσει πολύ περισσότερη τεχνογνωσία την οποία και θα γνωστοποιήσει δίνοντας διάφορα σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν στο μέλλον. Είναι μία μέθοδος για πραγματικές καθημερινές συνθήκες και απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα την ηλικία, κιλά ή γνώση. Είναι μία μέθοδος η οποία έχει προσελκύσει δασκάλους από άλλες τέχνες, καθώς μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε πολεμική τέχνη.
Το 2014 η Μέθοδος Φυλάττω κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα αυτοάμυνας στο οποίο συμμετείχαν 31 κράτη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου