20.6.16

Τα Δελαστίκ…



“Ωμά θα το θέσουμε το ζήτημα: οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι αυτές που οργάνωσαν τη δολοφονία της βουλευτίνας των Εργατικών Τζο Κοξ, με στόχο να επηρεάσουν καταλυτικά την έκβαση του δημοψηφίσματος την Πέμπτη για την παραμονή ή όχι της Αγγλίας στην ΕΕ; Αν όντως έχει συμβεί αυτό, είναι προφανές ότι οι μυστικές δημοσκοπήσεις της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας MI5 έδιναν ως πιθανότατη τη νίκη της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ. Η δολοφονία της Τζο Κοξ θα πετύχει να αλλάξει την έκβαση του δημοψηφίσματος υπέρ της παραμονής στην ΕΕ της Αγγλίας;                                                       




Αυτό θα το δούμε τη νύχτα της Πέμπτης 23 Ιουνίου, οπότε θα έχουμε και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Αν πάντως η δολοφονία της βουλευτού Τζο Κοξ μεθοδεύτηκε από τις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες, το βρετανικό κατεστημένο πρέπει να βρίσκεται σε κατάσταση πανικού”.
Τα παραπάνω είναι απόσπασμα από άρθρο ενός από τα Δελαστίκ που αφθονούν στη χώρα μας…   



Το Γιώργο Δελαστίκ είναι, που λέτε λοιπόν, σίγουρο:
“…οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες είναι αυτές που οργάνωσαν τη δολοφονία της βουλευτίνας των Εργατικών Τζο Κοξ, με στόχο να επηρεάσουν καταλυτικά την έκβαση του δημοψηφίσματος την Πέμπτη για την παραμονή ή όχι της Αγγλίας στην ΕΕ”.                      
Αλλά επειδή αυτό το Δελαστίκ είναι δημοσιογράφο που σέβεται το λειτούργημά του είναι… αντικειμενικό!
Γι αυτό και αμφιβάλλει:«Αν όντως έχει συμβεί αυτό…»,  λέει!    
Τον Σεπτέμβρη του 2013 το ίδιο Δελαστίκ (γιατί το Δελαστίκ είναι είδος της ανθρώπινης βιοποικιλότητας δεν είναι ένα individual ανθρώπινο ον) είχε υποστηρίξει με «ατράνταχτα επιχειρήματα» ότι για τη δολοφονία Φύσσα δεν ευθυνόταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τόσο στην εφημερίδα (λέμε τώρα) ΠΡΙΝ, όσο και στο ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» στην εκπομπή του κυρίου (λέμε τώρα) Αρβανίτη.                                                 
Τότε, τα Δελαστίκ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ είχαν προβάλλει και εκτιμήσει δεόντως αυτά που έγραφε και έλεγε το Γιώργο. Γιατί ΟΛΑ τα Δελαστίκ να το ξέρετε, θέτουν τα ζητήματα «ωμά».
Γιατί ΟΛΑ τα Δελαστίκ, έχουν το θάρρος της γνώμης τους.    Είναι άφοβα. Είναι αυθεντικά. Είναι ταγμένα στην ιερή υπόθεση των Δημιουργών τους τα Δελαστίκ.
Δεν έχει σημασία που ο δολοφόνος της Κοξ είναι στέλεχος του ακροδεξιού κόμματος, δεν είχε σημασία που ο Ρουπακιάς ήταν στέλεχος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Καμία σημασία!                                                                    
 Όλα «αυτά» τα πιστεύετε εσείς που είσαστε του καναπέ και σας φθείρουνε τα μυαλά καθημερινά οι ατζέντηδες του καπιταλισμού και των μονοπωλίων από τα βοθροκάναλα της διαπλοκής.
Το είπε και το Πολάκη το υπουργό άλλωστε (υποείδος των Δελαστίκ).   Εσείς λοιπόν: Που θέλετε να σέρνεται η χώρα σας πίσω από την Ευρώπη των τοκογλύφων δρώντας κατά του κράτους σας στα όρια της Συνταγματικής ανοχής. Το είπε και το Φίλη το υπουργό Παιδείας (άλλο είδος αυτό, της ομοταξίας Ανανεωτική Αριστερά).
                                              
Εσείς που βουτηγμένοι μέσα στα καλσόν και στα κολαγόνα δεν βλέπετε το προφανές!
Αυτό που βλέπουν όλα τα Δελαστίκ: Πως πίσω απ’ «όλα αυτά» είναι η λέσχη Μπίλντεμπεργκ, οι Μασόνοι και οι Εβραιοσιωνιστές.
*Που ρίξανε τους Δίδυμους Πύργους.
*Που αιματοκυλίσανε τη Γαλλία και το  Βέλγιο.                                                               *Που οργανώσανε την  κρίση.
*Που μας επέβαλαν το μνημόνιο αλλά ευτυχώς έρχεται η ανάπτυξη.
Το λέει και ο Αλέξης Τσίπρας ο πρωθυπουργός.
Ο Αλέξης Τσίπρας που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΛΑΣΤΙΚ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ αλλά ένας κυνικός αρχιψεύτης. Ένας κανονικός, κανονικότατος έξυπνος άνθρωπος. Εσείς λοιπόν. Που θέλετε να γυρίσουνε οι Σαμαροβενιζέλοι και να πουλήσετε και την Ακρόπολη, όπως μου είπε ένα Δελαστίκ οδηγό ταξί, χαμηλότερα δηλαδή στην αυστηρή ιεραρχία της τροφικής αλυσίδας.
Του Αγίου Πνεύματος σήμερα. Γιορτάζει το Ελληνικό Δημόσιο.

Θεόδωρος Ζαρέτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου