11.3.17

Τα κατάφεραν… κατέστρεψαν τη χώρα!Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα στη χώρα είναι σαφώς η χειρότερη των τελευταίων δεκαετιών. Η παρατεταμένη κακοποίηση  της κοινωνίας προκειμένου να διασωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και το πολιτικό – οικονομικό σύστημα που τους στηρίζει αποδίδει καρπούς: Το φανερώνουν παντού τα ανθρώπινα ερείπια, η γενική έκπτωση σε κάθε τομέα της κοινωνικής και πολιτικής ζωής, ενώ η επικράτηση του χυδαίου και της χυδαιότητας όπως αυτή εκφράζεται από πρόσωπα και καταστάσεις, ξεπερνά κάθε ιστορικό προηγούμενο και δεδομένο.
Η  ΕΛΣΤΑΤ αποκάλυψε ότι ήταν πλαστό και το τελευταίο «αφήγημα» του κύριου Τσίπρα περί Ανάπτυξης κι ευημερίας, πάνω στο οποίο η κυβέρνηση στήριξε τη δική της επιβίωση (για την ακρίβεια, την επιμήκυνση της παραμονής της στην εξουσία) και καθόλου την ελληνική κοινωνία. Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό, έχοντας συνηθίσει πλέον να υπερπηδούμε τα βουνά των κυβερνητικών αυταπατών και ψευδών;Η  κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αποδείχτηκε η πλέον απογοητευτική κυβέρνηση των νεότερων χρόνων, μια κυβέρνηση που κατάφερε να πετύχει ένα απόλυτο ρεκόρ ψευδών, συκοφαντιών, παραχαράξεων, μια κυβέρνηση- πρωταθλήτρια ανικανότητας, πολιτικού αμοραλισμού και πρωτοφανούς  κυνισμού που δεν έχει προηγούμενο στην πολιτική ιστορία της χώρας. Κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγαλύτερες προσδοκίες, ευτύχησε της εμπιστοσύνης  μιας κυρίως πασοκογενούς μερίδας του εκλογικού σώματος και αποδείχθηκε η πιο καταστροφική κυβέρνηση όλων των εποχών, η πλέον αναξιόπιστη, η πλέον ανίκανη και αναποτελεσματική, επικίνδυνη για την κοινωνία και την Ελλάδα.
Το μόνο θετικό (εντός πολλών εισαγωγικών) είναι ότι έθεσε τέρμα στον μύθο του ΣΥΡΙΖΑ του «ριζοσπάστη» Τσίπρα. Ότι αποκάλυψε περίτρανα το άδειο πουκάμισο, το κενό κιβώτιο αυτής της αντισυστημικής πολιτικής παράταξης , με ένα τίμημα ανυπολόγιστης ακόμα καταστροφής που ιστορικά θα αποδοθεί στον ιδιότυπο Εμφύλιο που συνεχίζει ο πρωθυπουργός  κατασπαράσσοντας ότι απομένει από τις της σάρκες της χώρας…
Πόσοι άραγε θυμούνται σε αυτή τη χώρα τι έχει λεχθεί όλα αυτά τα χρόνια από την Συριζαίϊκη αντιπολίτευση και τι κάνει τώρα ως κυβέρνηση…  Πρόκειται για την πιο τραγική κωμωδία που ζει η χώρα,  τουλάχιστον από την μεταπολεμική περίοδο έως τις μέρες μας.
Και έπονται κι άλλες παρόμοιες «επιτυχίες»… στους μισθούς και στις συντάξεις, στις μαζικές απολύσεις ,στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας!

Αλίκη Χατζή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου