28.5.17

Ψήφισες τον εχθρό σου…Η " θεωρία των δυο άκρων " είναι μια πραγματικότητα. Η επίθεση  δολοφονίας  του πρώην πρωθυπουργού  Λουκά Παπαδήμου  είναι ένα τρομοκρατικό χτύπημα και δεν είναι το πρώτο στην Ελλάδα. Οι αντιδράσεις όμως και η ανάγνωση πραγματικά άρρωστων πανηγυρισμών σερφάροντας στο διαδίκτυο χτες , είναι η πρώτη φορά που με προβλημάτισαν τόσο.
Άνθρωποι που ζουν ανάμεσα μας να φτύνουν δηλητήριο και αγανάκτηση , που η βόμβα στον φάκελο δεν ολοκλήρωσε την αποστολή της να σκορπίσει τον θάνατο . Όχι δεν είναι περιγραφή  από ένα block buster movie περιπέτειας . Είναι η διάθεση μιας ομάδας ανθρώπων που ζουν σε μια χώρα οπού προσπαθούν να πλήξουν την δημοκρατία...Διχασμός , Μίσος , Τρομοκρατία είναι τελικά  αυτά στα οποία " πάτησαν " ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ για να φτάσουν να γίνουν εξουσία; Μα  ποιος μπορεί να πει το αντίθετο όταν οι ίδιοι όντας  αντιπολίτευση μιλούσαν για " Γερμανοτσολιάδες"  "Προδότες", "Δωσιλόγους" "Ναζί '' ''Χούντα'' και μέχρι και σήμερα υπουργοί χρησιμοποιούν εκφράσεις όπως  '' Γκεσταπίτες  θα έρθει η ώρα σας '' και " ΕΜΕΙΣ θα νικήσουμε ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ";
Έτσι απλά δολοφονούσαν χαρακτήρες σκορπώντας ψέμα και μίσος απροκάλυπτα με σκοπό να αποπροσανατολίσουν χάριν της " αριστερής " ιδεοληψίας τους, και της δίψας τους για εξουσία. Τα υπόλοιπα θα ήταν εύκολα.
Η  σιωπή των κουρασμένων  από την κρίση και των αγανακτισμένων έγιναν ασπίδα στον στόχο τους , στον αγώνα  λαϊκισμού υποσκάπτοντας τις προσπάθειες του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος να βγάλει την χώρα από την κρίση.
Σήμερα λοιπόν, μοιράζουμε φακελάκια με βόμβες, κάνουμε επιθέσεις καθημερινά σε γραφεία πολιτικών κομμάτων, σε επαγγελματικούς χώρους στελεχών της αντιπολίτευσης , στα εξαρχία δεν περνάει μύγα και η  αστυνομία δεν επεμβαίνει πουθενά για να μην " γίνουν χειρότερα τα πράγματα ",  όπως ειπώθηκε από αξιωματούχο της αστυνομίας σε πρόσφατες φασαρίες.
Οι κυβερνώντες έχουν αράξει στις καρέκλες και με θράσος αναιρούν όλα όσα έταξαν παράλληλα βυθίζοντας καθημερινά την χώρα στην εξαθλίωση με τα αντιλαϊκά μέτρα που ψηφίζουν, επιδιδόμενοι σε σκάνδαλα και αντισυνταγματικές αυθαιρεσίες στην προσπάθεια τους να επικρατήσει στο μέγιστο ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ.
8 χρόνια το ίδιο έκαναν, υποσυνείδητα σου μετέφεραν  τον Ακροαριστερό Φασισμό και τον Ακροδεξιό Φασισμό καλυμμένο με αστερόσκονη που την ονόμαζαν φιλανθρωπία, αλληλεγγύη υπέρ των αδυνάτων.
Το κοινό λοιπόν σημείο των δυο άκρων είναι ΜΟΝΟ Ο Φασισμός και έτσι αρμονικά  συνεργάζονται και κυβερνούν.
Τους ψήφισες γιατί αποζητούσες την αξιοπρέπεια που σου πήραν εν μια νυκτί οι κακοί ξένοι εταίροι μας, αλλά αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι ο εχθρός σου είναι αυτός που τελικά έφερες στην εξουσία και σε σκοτώνει σιγά σιγά προκειμένου να επιβιώσει ο ίδιος. Οι εταίροι δεν σε έχουν ανάγκη για την δική τους επιβίωση. Προσγειώσου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου