10.7.17

Σαν εγκληματική οργάνωση δρα ο ΣΥΡΙΖΑ…



Ισως γι’ αυτό και οι τόσο άγριες επιθέσεις στο τελευταίο οχυρό, τη Δικαιοσύνη. 
Λαθρέμποροι τσιγαράδες που επιστρατεύονται σαν κυβερνητικοί λαγοί. Ισοβίτες που έφεραν τόνους ηρωίνης στην Ελλάδα και καλούνται σαν κυβερνητικοί ψευδομάρτυρες εναντίον πολιτικών και μιντιακών αντιπάλων του Μαξίμου.
Απατεώνες επιχειρηματίες με χορτολιβαδικές εγγυήσεις-μαϊμού που βγαίνουν μπροστά σαν συριζο-καναλάρχες και μετά εκδίδουν παρακρατικές φυλλάδες οι οποίες στοχοποιούν και πάλι τις πιο δυνατές αντι-ΣΥΡΙΖΑ φωνές.





Ολα τα γεγονότα που δείχνουν ότι το κεντρικό στρατηγείο Τσίπρα δεν διστάζει -ή επιλέγει- να συνεργαστεί με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου, προκειμένου να σταθεί στην εξουσία, επιβεβαιώνουν πλήρως όσα γράφτηκαν για πρώτη φορά εδώ και δύο χρόνια από αυτές εδώ τις σελίδες για την πολιτικά ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ φύση του καθεστώτος. Με μια διαφορά: ότι τώρα ξεθωριάζει η λέξη «πολιτικά» από τη μέση. Ετσι η συζήτηση αρχίζει να περιστρέφεται γύρω από το κατά πόσο λειτουργούν πια ως κανονική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ με πολιτικό μανδύα και ως πού θα φτάσουν…




Σπιλώνουν τον απέναντι, απειλούν με ισόβια μιντιάρχη εμπλέκοντάς τον με ναρκωτικά, οδηγούν με επίορκους και διάφορους μηχανισμούς σε οικονομικό και όχι μόνο θάνατο εφημερίδες και δημοσιογράφους που τους αντιστέκονται, χρησιμοποιώντας μάλιστα πρόθυμους ή εκβιαζόμενους δημοσίους υπαλλήλους και λειτουργούς.
Δείχνουν να αδιαφορούν να εξαρθρώσουν το μακρύ χέρι της γνωστής-άγνωστης τρομοκρατίας που τινάζει στον αέρα πρώην πρωθυπουργούς και προστατεύουν τα Εξάρχεια από την Αστυνομία. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Μήπως είτε από υπερβολή είπε από «κακή… στραβή» ή και προμελετημένα καταλήξουμε σε κάνα ΦΟΝΙΚΟ; Διότι η οδός που ακολουθεί ο εξωνημένος ΣΥΡΙΖΑ, που απειλεί με τραμπούκους υπουργούς ακόμη και την Ανώτατη Δικαιοσύνη (σκέψου δηλαδή τι γίνεται στα μεσαία κλιμάκια), εκεί καταλήγει: στη φυσική βία με αληθινά θύματα.
Ενάμιση χρόνο πριν είχε γραφτεί σε αυτόν τον χώρο άρθρο υπό τον τίτλο «ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ». Ας μην πούμε ότι ήταν προφητικό, αλλά για συμπτωματικό μια χαρά κάθεται. Η κυβέρνηση Τσίπρα αρχίζει να λειτουργεί σημειολογικά σαν ΧΟΥΝΤΑ (και μάλιστα τύπου Μαδούρο που βάζει τους κουκουλοφόρους οπαδούς της να δέρνουν τον κόσμο). Και για να πετύχει τον σκοπό της, πέρα από το ψέμα και την εξαπάτηση που χρησιμοποιούσε εξαρχής, έχει επιστρατεύσει ό,τι πιο αλήτικο και εγκληματικό στοιχείο κυκλοφορεί για να φέρει σε πέρας κάθε βρώμικη αποστολή.
Το ποτήρι ξεχείλισε με την υπόθεση «Noor 1», όπου είναι δεδομένο και αυταπόδεικτο ότι όταν ένας υπουργός συνομιλεί με ισοβίτη λαθρέμπορο ναρκωτικών για να τον παροτρύνει να υποδείξει επιχειρηματία-εκδότη ως αυτουργό του λαθρεμπορίου, μιλάμε για τον ορισμό του πολιτικού (και όχι μόνο) εγκλήματος. Εξάλλου έχουμε μια σειρά γεγονότων που δείχνουν ότι κορυφαία κυβερνητικά στελέχη επιλέγουν καθ’ έξιν εγκληματικές καταστάσεις για να προωθήσουν τα σχέδιά τους. Μπορεί να μην ξέρουμε επίσημα και με τη βούλα ποιου λαθρέμπορου τσιγαρά ήταν τα πλοία που πιάστηκαν στην Κρήτη, αλλά γνωρίζουμε τι κάνει νιάου-νιάου στα ρώσικα: γάτα… βαποριού Περσίας! 

Δεν μπορεί να θεωρηθεί πια συμπτωματικό το γεγονός ότι από όλους τους φερέλπιδες επενδυτές και μιντιάρχες ΣΥΡΙΖΑ που εμφανίστηκαν κατά καιρούς, προκρίθηκαν τα πιο ΣΚΟΤΕΙΝΑ πρόσωπα, ενώ απομακρύνθηκαν όλοι οι νορμάλ. Ολοι όσοι δεν είχαν ανάγκη από κυβερνητικές αβάντες.
Εχουμε δηλαδή μία συνειδητή επιλογή που αρχίζει εξ ορισμού με τη διαπλοκή (κάτι που γινόταν και στο παρελθόν, θα μπορούσε να πει κανείς), αλλά τώρα, καταπατώντας κάθε «ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς», δείχνει προτίμηση σε τύπους με μυστήριες ή και εγκληματικές δραστηριότητες. Συγχρόνως αποδεικνύεται ότι σε αυτές τις παράνομες ή νομιμοφανείς αλλά απεχθείς κοινωνικά και πολιτικά βρώμικες μπίζνες τούς προσφέρεται κάλυψη! Ποιοι κουκούλωναν έξι μήνες το τσιγαράδικο για να εμφανιστεί ο εισαγγελέας μόνο μετά τα δημοσιεύματα; Ποιοι γνώριζαν πολύ καλά ότι έχουν γίνει παράνομες χορηγήσεις και κολπάκια με τα χορτολιβαδικά; Ποιος μπορεί να νταραβερίζεται πολιτικά με ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ, ήτοι εξ ορισμού τον χειρότερο και πιο επικίνδυνο κοινωνικά ποινικό; Φαίνεται να μην  έχουν κανέναν δισταγμό. Από επιχειρηματίες προτιμούν βασικά τους εγκληματίες.
Τι να προσθέσουμε, λοιπόν, για να καταγραφεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμπεριφέρεται ΣΑΝ εγκληματική οργάνωση; Οποιος συνεργάζεται με τσιγαράδες, λαθρέμπορους ηρωίνης, απατεώνες παραεκδότες, γνωστούς εκβιαστές της ΚΥΠατζίδικης δημοσιογραφίας και φλερτάρει με την τρομοκρατία σε ουκ ολίγες περιπτώσεις ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ; 
Μοιάζει με πολιτική ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. Και αν αποδειχθεί ότι αυτό συνοδεύεται και από παράνομο πλουτισμό, μια που οι εκλεκτοί του έχουν όλοι (Ω, ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΗ!) άφθονο ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, τότε μιλάμε για κανονική εγκληματική οργάνωση. Και τι φοβούνται και μισούν πάνω απ’ όλα οι εγκληματίες; Τη Δικαιοσύνη! Τι της κάνουν, λοιπόν, εδώ; Τη μετατρέπουν σε πολιτικό αντίπαλο! Δυστυχώς, ο ίδιος ο πρωθυπουργός φροντίζει μόνος του να οδηγούν φωταγωγημένοι όλοι οι δρόμοι σ’ αυτόν. Οταν για να ξεπεράσει τα… θεσμικά εμπόδια και να παρακάμψει το Συμβούλιο της Επικρατείας διακηρύττει ότι «το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι», σκάβει μόνος του τον λάκκο του. Ας μην ξεχνά, όμως, ότι τα γραπτά μένουν.
Αυτό που προέχει είναι η… «ευρωπαϊκού επιπέδου» αξιωματική αντιπολίτευση να συνειδητοποιήσει ότι δεν έχει να αντιμετωπίσει απλώς μια λαϊκίστικη κυβέρνηση, ούτε καν ένα τσούρμο αδίστακτων αριβιστών που δεν υπάρχει περίπτωση να παραδώσουν την εξουσία με δημοκρατικό τρόπο. Χρειάζεται να εξετάσει με προσοχή πώς αντιμετωπίζεται ένα καθεστώς που όχι μόνο δεν διστάζει να συνεργάζεται με επίορκους, παρακρατικούς και κοινούς εγκληματίες, αλλά ένα κομμάτι του έχει ήδη μετουσιωθεί σε πολιτική εγκληματική οργάνωση - με την απόλυτη έννοια του όρου που δίνει η νομοθεσία. Ξεπουλά και δέρνει. Φιμώνει και «σκοτώνει». Βρωμίζει και πλουτίζει. Πυροδοτεί την εκτροπή για να κρατηθεί μέσα στη χλιδή.
Εχουμε να κάνουμε με οργανωμένο πολιτικό έγκλημα. Ας το χωνέψουμε πριν μας καταπιεί.

Θέμος Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου