21.12.17

Τσίπρας σε παραλήρημα…

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής, απέδειξε για μιαν ακόμα φορά πως ζει στον δικό του κόσμο. Επειδή, αυτός και η παρέα του την περίοδο 2012-2014 αγωνιζόταν να καταστρέψουν την Ελλάδα, φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκαν, το έργο που επιτελούσε η κυβέρνηση Σαμαρά.




Έτσι, προχθές μίλησε στο κομματικό ακροατήριο-- γιατί αυτά τα Συνέδρια έχουν μετεξελιχθεί σε κομματικές συγκεντρώσεις του ΣΥΡΙΖΑ—για τον Α. Σαμαρά, λέγοντας πως πρέπει να απολογηθεί «για την οικονομία που την έστειλε στα βάθη, για την ζούγκλα στα εργασιακά και για την καταστολή, που έγινε καθημερινό φαινόμενο»…



Ομιλεί για ζούγκλα στα εργασιακά ο πατέρας της γενιάς των 300 ευρώ.
Μάλλον δεν άκουσε τίποτα για τις οικονομικές επιδόσεις της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ, μάλλον ουδείς τον πληροφόρησε πως η χώρα ήταν έτοιμη να βγει από την κρίση, και ουδείς τον πληροφόρησε επίσης, πως τα παραστρατημένα, αλλά αγαπημένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ, οι αντιεξουσιαστές, είχαν ξεβρομίσει επί Σαμαρά, το κέντρο της Αθήνας.
Σοβαρό κράτος χωρίς καταστολή, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν υπάρχει. Μόνο στα νοσηρά μυαλά των Συριζαίων. Και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα ζούμε.
Εκεί όμως που «ξέφυγε» εντελώς ο Α. Τσίπρας, ήταν όταν είπε πως ο Α. Σαμαράς «χάιδευε τα αφτιά της Χρυσής Αυγής». Και αυτό το είπε με το γνωστό, γκεμπελικού επιπέδου, θράσος του.
Να υπενθυμίσω στον αναγνώστη, πως επί κυβερνήσεως Σαμαρά, η δικαιοσύνη αφέθηκε απερίσπαστη να ασχοληθεί με την Χρυσή Αυγή, και με την ενοποίηση των διάσπαρτων δικογραφιών, που ήταν κυβερνητική επιλογή, διώχθηκε και φυλακίσθηκε ο ηγετικός πυρήνας της εγκληματικής οργάνωσης.
Όλοι αυτοί αποφυλακίσθηκαν επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ο Σαμαράς φυλάκιζε, ο Τσίπρας αποφυλάκιζε. Και σαν να μην έφθανε αυτό έχει ξεκινήσει μια δίκη, με σημαντική καθυστέρηση, που κινείται με ρυθμό χελώνας. Για να μην υπενθυμίσω στον αναγνώστη την συνάθροιση και των ψήφων της εγκληματικής οργάνωσης προκειμένου να συγκεντρωθεί ο μαγικός αριθμός των 200 βουλευτών για την άμεση εφαρμογή του νέου εκλογικού νόμου.
Και τολμά λοιπόν ο άνθρωπος που νομιμοποίησε την ψήφο της Χρυσής Αυγής, να εγκαλεί τον τέως πρωθυπουργό Α. Σαμαρά, πως «χαϊδεύει τα αυτιά της Χρυσής Αυγής».
Είναι γνωστό, πως το θράσος με το οποίο πραγματοποιείται η διαστροφή της πραγματικότητας, είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των πολιτικών που διακατέχονται από ολοκληρωτική νοοτροπία.
Πολιτικοί, όπως ο Α. Τσίπρας, που κατέστρεψαν μια χώρα και βύθισαν στην μιζέρια τον Ελληνικό λαό, τολμούν να κάνουν κριτική σε αυτούς που ανόρθωσαν την οικονομία της και έβαλαν τις βάσεις για την ανάπτυξη.
Οι ομοϊδεάτες των ερυθροτραμπούκων, τολμούν να κατηγορήσουν αυτούς που περιόρισαν, μέσα σε ένα χρόνο, την δράση τους. Αυτοί που ενώ, υποκριτικά, αναγνωρίζουν πως «το αίσθημα της ασφάλειας είναι δικαίωμα», παρακολουθούν απαθείς τον εξευτελισμό του.
Ο,τι και να γράψει κάποιος για το Σύμπαν στο οποίο ζουν και κινούνται οι Συριζαίοι, δεν μπορεί να αποδώσει την πραγματικότητα. Όταν τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που ζούμε, ίσως κάποια στιγμή η Επιστήμη ασχοληθεί με το φαινόμενο homo syrizeus.
Μέχρι τότε αγώνας και δουλειά, για να έρθει αυτή η ώρα αρχύτερα.

Σάκης Μουμτζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου