23.1.18

Σκιάζονται από τον πατριώτη Σαμαρά…

Δεν έχουν τελειωμό οι αήθεις επιθέσεις από τους κατσαπλιάδες κατά του Αντώνη Σαμαρά. Την αρχή έκανε ο λαοπρόβλητος δίνοντας πάσα στον ρεπόρτερ του Μαξίμου και ακολούθησε ο μπαχαλάκιας των Εξαρχείων ο οποίος επειδή έβαλε κοστούμι νομίζει ότι έγινε κυβερνητικός εκπρόσωπος.





Το ερώτημα που προκύπτει από αυτόν τον βρώμικο πόλεμο κατά του Σαμαρά είναι ένα: Τί φοβούνται και τον πολεμάνε με τέτοιο μένος; Η απάντηση απλή: Είναι ο μόνος πολιτικός ηγέτης που διακρίνεται για τον Πατριωτισμό του…



Για σκεφτείτε πόσο εύκολο θα ήταν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία αν δεν υπήρχε η «γραμμή» Σαμαρά; Αν δεν υπήρχε το περήφανο Όχι του 92’ που κρατάει όρθια και ελληνική την Μακεδονία; Ένα Όχι που το πλήρωσε θυσιάζοντας την πολιτική του καριέρα και όχι χτίζοντάς τη όπως προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τον λαό οι ολετήρες. Γνωρίζουν όμως ότι ο κόσμος ξέρει ποιος κράτησε πραγματικά εθνική στάση για το Σκοπιανό κι αυτό τους κάνει να φοβούνται περισσότερο.
Αυτή είναι η ωμή αλήθεια, έτερον ουδέν. Όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί… ηγέτες είναι υπέρ μιας σύνθετης ονομασίας. Δηλαδή υπέρ του να συμπεριλαμβάνεται ο ορός Μακεδονία.
Όσο λοιπόν υπάρχει ο Σαμαράς, τόσο δύσκολο είναι να κλείσουν την διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς.
Ακριβώς το ίδιο έγινε και με τα μνημόνια. Ο Τσίπρας είχε κάνει ντιλ με τα… κοράκια πολύ πριν από την κωλοτούμπα. Όλα έβαιναν καλώς για τα σχέδια του έκτος από ένα πρόσκομμα. Τον Σαμαρά. Τι έκανε ο λαοπρόβλητος για να τον ξεφορτωθεί ώστε να μπορεί να υπηρετεί ανενόχλητος τους δανειστές; Μα το δημοψήφισμα φυσικά. Κάτι που έχει εκμυστηρευτεί κι ο ίδιος σε πρώην συντρόφια του.
Δεν τους είπε κάνεις όμως ότι τα Εθνικά Θέματα δεν είναι Μνημόνια. Κι όποιος τολμήσει να τα εκμεταλλευτεί για προσωπικούς αντί πατριωτικούς σκοπούς θα πέσει φωτιά να τον κάψει.
Αυταπατώνται πάλι οι δυστυχείς ότι θα μπορέσουν να παραπλανήσουν τους πολίτες για να κρατήσουν την καρέκλα δίνοντας ανταλλάγματα στους αποικιοκράτες – δανειστές. Γιατί περί αυτού πρόκειται και τίποτε άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Antinews οι Αμερικάνοι τους έχουν παραμυθιάσει ότι εφόσον «κλείσει» το Σκοπιανό, τότε η Ελλάδα θα αναχθεί σε ηγέτη των Βαλκανίων. Ταυτόχρονα οι ΗΠΑ λόγω της κόντρας με την Τουρκία θα κάνουν την Ελλάδα επίσημη βάση τους «αδειάζοντας» τον Σουλτάνο. Όσο κι αν σας φαίνεται αστείο ο λαοπρόβλητος έχει ήδη καταναλώσει τον αμερικανικό σανό και προσπαθεί άρον άρον να υπογράψει... στα τέσσερα το ξεπούλημα της Μακεδονίας.
Τί στέκεται εμπόδιο και πάλι στα σχέδιά του; Ο πατριωτισμός του Σαμαρά.
Η πατριωτική αυτή συνείδηση την οποία χθες αγκάλιασαν εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες. Αυτή τη συνείδηση τρέμουν ο Τσίπρας και η παρέα του και θα επιχειρήσουν με όλα τα μέσα να την αμαυρώσουν. Όμως ό, τι κι αν κάνουν πάντα θα υπάρχει η σκιά του Σαμαρά για να την προστατεύει.
Η μάχη αναμένεται σφοδρή ...
Θα επανέλθουμε...


Factor X junior

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου