23.4.18

Ελάτε να σας σιδερώσουμε….


Τα έχω γράψει χίλιες φορές, σε σημείο να θεωρούμαι εμμονικός. Και δεν μιλάω μόνο για τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια, από τότε που η χώρα μας έγινε η Ντίσνεϊλαντ της ανομίας. Το καταφύγιο του κάθε εγκληματία από όπου γης…
Ακόμη θυμάμαι εισβολή με γιαταγάνια συμπαθών Αφγανών «προσφύγων» το 2010 σε πατσατζίδικο της Ομόνοιας, από όπου πήραν εκτός από το ταμείο και το καζάνι με τον πατσά…




Μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις που όμως εξελίχτηκαν και είναι πολύ πιο σοβαρές απ’ ότι η οικονομική κρίση που μας μαστίζει.
Όπως έχω ξαναπεί η οικονομία θέλει δεν θέλει κάποτε θα στρώσει. Ακόμη κι αν ολοκληρωθεί το «σοσιαλιστικό» όραμα του Αλέξη, ακόμη κι αν καταλήξουμε στη δραχμή, πάλι κουτσά στραβά θα την βγάλουμε. Η Ελλάδα ήταν ανέκαθεν μια φτωχομάνα κι ο Έλληνας ξέρει από στερήσεις και πείνα.





Αυτό όμως που δεν θα ξεπεραστεί ποτέ είναι το αίσθημα της ανασφάλειας και του φόβου που διακατέχει τον μέσο φυσιολογικό πολίτη εξαιτίας της αθρόας λαθρομετανάστευσης και της πρωτοφανούς εγκληματικότητας που κυριαρχεί.
Με την αστυνομία πλέον απούσα, αφού όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνει έρχεται η φιλεύσπλαχνη κυβέρνηση και τις ακυρώνει.
Πρώτη φορά η χώρα μας έχει κυβέρνηση που στην ουσία είναι εχθρός του λαού. Μια κυβέρνηση που συνειδητά πολεμάει και υπονομεύει την αστυνομία, στηρίζοντας με τα μπούνια την κάθε είδους παραβατικότητα. Διαλύοντας την ΔΕΛΤΑ, αποδυναμώνοντας την ΔΙΑΣ, και φυλώντας με 80 αστυνομικούς τον… μπαρμπα Αλέκο τον φραπεδιάρη, μη τυχόν και τον φάνε οι «οχτροί» του.
Ένα περίεργο φαινόμενο που πραγματικά δεν μπορώ να εξηγήσω διότι όσο ιδεοληπτικοί και να είναι οι συριζαίοι, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν παύει να είναι απόστρατος αξιωματικός. Τώρα, το πώς ένας αριστερός νέος μπήκε στην Σχολή Ευελπίδων το 1968(!), τότε που για να βγάλει κανείς δίπλωμα μοτοποδηλάτου θα έπρεπε να είναι αναμπάμ μπαμπαντάμ καρατσεκαρισμένος δεξιός, είναι άλλη ιστορία.
Πως λοιπόν ένας απόστρατος αξιωματικός δείχνει τόση περιφρόνηση στην τάξη και στην ασφάλεια αδυνατώ να το ερμηνεύσω. Και όχι μόνο αυτό, αλλά βγαίνει και δηλώνει πως η εγκληματικότητα μειώθηκε επί των ημερών του και πως όλα καλά… την ίδια ώρα που τα σιδερώματα ηλικιωμένων συνεχίζονται, όπως και οι δολοφονίες αθώων πολιτών μέσα στα σπίτια τους, ενώ οι Ρουβίκωνες μπαχαλάκηδες όχι μόνο μπουκάρουν όπου και όποτε θέλουν αλλά στην ουσία ασκούν και «εξωτερική πολιτική»…  με κανέναν από αυτούς να μην έχει συλληφθεί ποτέ!
Και έχεις και τον άλλον… τον Παρασκευόπουλο, που βγαίνει ανερυθρίαστα και κομπάζει πως με τον περίφημο νόμο του, που έβγαλε από τις φυλακές όλους τους σκληρούς κακοποιούς, ακόμη και «το Λίπος», η εγκληματικότητα μειώθηκε! Πως και τι να απαντήσεις σε τέτοιο επιχείρημα; Ούτε ψυχίατρος δεν μπορεί να βγάλει άκρη.
Εν πάση περιπτώσει, το μπάχαλο που ζούμε σήμερα δεν θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη σε κανέναν απ’ όσους (σαν κι εμένα) παρακολουθούν τον Σύριζα εδώ και χρόνια, από τότε δηλαδή που ήταν στο 3%, προειδοποιώντας για τα δεινά που μας επιφύλασσε.  Όλα όσα έκανε και κάνει τα είχε προαναγγείλλει. Ανοιχτά σύνορα, επιδόματα στους λαθρομετανάστες, αφοπλισμό της αστυνομίας, άνοιγμα των φυλακών, χαλάρωση του ποινικού κώδικα, αδιαφορία για τον εξ Ανατολών κίνδυνο, κ.ο.κ. Και αυτός ο τομέας είναι ο μόνος στον οποίο ο Αλέξη πραγματικά τήρησε τον λόγο του.
Οι μόνοι που πρέπει να εκπλήσσονται είναι οι «νοικοκυραίοι», που ψήφισαν τον Αλέξη για να γλιτώσουν τον ΕΝΦΙΑ αλλά όχι μόνο δεν τον γλίτωσαν παρά έχουν τώρα και τον ΕΝΦΙΑ και τον Γεωργιανό της περιοχής τους που είναι έτοιμος να τους φάει ζωντανούς.
Χώρια τα γλέντια στα νησιά αλλά και στην ενδοχώρα με τις δεκάδες (κάποιοι μιλάνε για εκατοντάδες) χιλιάδες «προσφύγων πολέμου» από το… Νεπάλ και την Αλγερία. Τώρα από πού κι ως που έχει πόλεμο το Νεπάλ θα μας το πει η κυρά Τασία… άλλη πράκτορας του χάους κι αυτή.
Τέλος πάντων, τι  να λέμε; Αν πιστέψω στις δημοσκοπήσεις ο σοφός λαός είναι αμετανόητος. Συνεχίζει και δίνει σημαντικά ποσοστά στους δολιοφθορείς μας… εξάλλου, όπως λέει κι ο φίλος μου ο Μήτσος (συριζαίος πρώην πασόκος) «σάμπως οι άλλοι καλύτεροι ήταν»;

Strange Attractor

ΥΓ- Θα το λέω μέχρι να με βαρεθείτε: Στον τομέα της ασφάλειας ο Σύριζα αλείφει βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής. Όπως είχε πει κάποτε και ο Τζορτζ Όργουελ «ο μέσος πολίτης όταν κληθεί να επιλέξει μεταξύ ελευθερίας και ασφάλειας θα επιλέγει πάντα την ασφάλεια».
Διαφωνεί κανείς εκτός από τους … μετακλητούς του Σύριζα;

1 σχόλιο: