1.9.18

Σεξουαλικοί θηρευτές … στον αέρα!


Παλιά είχαμε τις κάθε τρεις και λίγο αεροπειρατείες, όπου ο κάθε πικραμένος καταλάμβανε κι από ένα αεροπλάνο, γεμάτο επιβάτες, ζητώντας το μακρύ και το κοντό του.
Εδώ και αρκετά χρόνια, ίσως δεκαετίες, το φαινόμενο αυτό έχει εκλείψει, με κόστος τα ιδιαίτερα αυξημένα μέτρα ασφάλειας, που έχουν καταντήσει το αεροπορικό ταξίδι μια δοκιμασία γερών νεύρων και απίστευτης υπομονής, αντί για μια ευχάριστη εμπειρία χαράς…





Πριν από μερικά χρόνια, αλλά και σήμερα,  είδαμε να αναδύεται το φαινόμενο air rage, που μαζί με τους  unruly passengers, δυσχέραινε επιπλέον την όλη αεροπορική ταξιδιωτική εμπειρία. Αναφέρομαι δηλαδή σε κάποιους που κυριολεκτικά τρελαίνονται εν πτήσει, που μεθάνε και τα κάνουν λίμπα, ή που  απλά είναι δύστροποι, τόσο προς τους συνεπιβάτες τους όσο και προς το πλήρωμα.
Με αποτέλεσμα η παγκόσμια κοινότητα της πολιτικής αεροπορίας να σφίξει τα λουριά αλλά και τη νομοθεσία για αυτές τις περιπτώσεις…



Τελευταία όμως παρατηρείται ένα νέο φρούτο στις αερομεταφορές.
Οι sexual deviants, δηλαδή όλοι εκείνοι οι «μαμιάδες», που η συμπιεσμένη ατμόσφαιρα της καμπίνας του αεροσκάφους, η σαρδελοποίηση της οικονομικής θέσης, και ίσως η θέα των αεροσυνοδών, ξυπνάει μέσα τους το ζώο… και δεν κρατιούνται.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη πρόσφατα σε αεροσκάφος της Norwegian Airlines, που ξεκίνησε από το Λονδίνο με προορισμό το Σιάτλ των ΗΠΑ.
Ο 40χρονος επιβάτης Babak Rezapour, από την Καλιφόρνια, συνελήφθη και κατηγορείται ότι επιτέθηκε σεξουαλικά σε μια 21χρονη συνεπιβάτιδά του, η οποία λίγο πριν είχε πάρει χάπια για τη καταπολέμηση της  ναυτίας και του στρες, συνοδεία κρασιού.
Η κοπέλα λοιπόν άρχισε να κοιμάται βαριά, ειδικά όταν ο διπλανός της, ο θηρευτής που λέγαμε, της πρόσφερε το ένα ποτήρι κρασί μετά το άλλο ψιθυρίζοντας λάγνα λογάκια στο αυτί της.
Λίγο το σκοτάδι, λίγο το κρασί, λίγο οι απαλές αναταράξεις, λίγο οι κιθάρες που ακούγονταν στο βάθος… δεν ήθελε και πολύ για να γίνει το κακό.
Το κορίτσι ξύπνησε και βρήκε τον Babak ξαπλωμένο πάνω της με την μούρη του ακουμπισμένη στη κοιλιά της, το ένα χέρι του μέσα στο σουτιέν της, και το άλλο στο βρακί της, ενώ είχε τοποθετήσει το πόδι της πάνω στα γεννητικά του όργανα και τρίβονταν πάνω κάτω…
Μιλάμε για προχωρημένες καταστάσεις, λίγο πριν την ολοκλήρωση.
Η κοπέλα ξέσπασε σε λυγμούς, έσπευσαν οι αεροσυνοδοί, και τώρα ο «μερακλής» συνεπιβάτης της, δείγματα DNA του οποίου βρέθηκαν στο εσώρουχο της κοπέλας, κατηγορείται για «απόπειρα βιασμού εν πτήσει»… καλά ξεμπερδέματα δηλαδή.
Κάτι παρόμοιο συνέβη και με έναν ακόμη Αμερικανό, τον 37χρονο Nicholas Stevens, ο οποίος «επιτέθηκε» σεξουαλικά σε μια γυναίκα την ώρα που ταξίδευαν με αεροπλάνο της Alaska Airlines από την πόλη Άνκορατζ προς το Σιάτλ (πάλι αυτό).
Πέραν των ορμών του, η γυναίκα καταγγέλλει τον Stevens, πως πριν της ριχτεί κομπορεύονταν για το πώς γουστάρει να σκοτώνει ζωάκια, και αστειεύονταν ότι θέλει να σκοτώσει και ανθρώπους.
Στη συνέχεια, και αφού ολοκλήρωσε την ανάπτυξη των επιθυμιών του, της είπε πως θέλει να της κάνει βρώμικα πράγματα. Ακολούθησε η επίθεση.
Τώρα και αυτός αντιμετωπίζει σοβαρές ποινές, και ένα είναι σίγουρο, αφού στις ΗΠΑ δεν ισχύει ο νόμος Παρασκευόπουλου… ότι δηλαδή θα βρεθούν ουκ ολίγοι θεριακλήδες μέσα στη φυλακή, που θα θελήσουν να του κάνουν …βρώμικα πράγματα… ασελγώντας πάνω στο κορμί του… ας πρόσεχε.
Σύμφωνα με στοιχεία του FBI, αυτού του είδους τα κρούσματα έχουν σημειώσει αύξηση ύψους 30% τα τελευταία 4 χρόνια…

Strange Attractor

ΥΓ- Ίσως ο ICAO θα πρέπει να επανεξετάσει την πρόταση που είχε κάνει κάποτε ο ιδιοκτήτης της Ryan Air, και η οποία είχε απορριφτεί ως … αστεϊσμός. Να προσφέρουν δηλαδή οι αεροσυνοδοί της business class «στοματική ανακούφιση» σε όσους αγχωμένους επιβάτες διατίθενται να πλΕρώσουν κάτι παραπάνω…


Δείτε κι εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου