2.9.18

Κυριάκο, το νου σου…


Πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν πως η κυριότερη αιτία που έπεσε η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων και μπήκαμε στο χάος, ήταν ο κακός ανασχηματισμός του Σαμαρά, που μετά τα ανησυχητικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών τον Ιούνιο του 2014 έφερε στην τότε κυβέρνηση τον Ντινόπουλο, την Βούλτεψη, τον Γιακουμάτο και διακόπηκε η επιτυχημένη πορεία της.




Τα γεγονότα που ακολούθησαν έως σήμερα διαψεύδουν όλους αυτούς τους ισχυρισμούς. Οι παραπάνω είναι πολιτικοί κολοσσοί μπρος σε αυτούς που ψήφισε ο λαός να μας κυβερνούν έως σήμερα και μάλιστα τους επέλεξε δύο φορές παρά το καταστροφικό πρώτο εξάμηνο του 2015…


Το οποίον σημαίνει πως τα επί μέρους πρόσωπα ελάχιστα επηρεάζουν τη βούληση αυτού του πάνσοφου λαού που μερικοί ισχυρίζονται πως πιο πάνσοφος δεν κατοικεί επί αυτής της γης.
Όλα αυτά αποτελούν μία δικαιολογία και ένα προκάλυμμα για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική αλήθεια την οποία αν δεν φοβόμαστε να την ονοματίσουμε την αντιλαμβανόμαστε πολλοί από μας.
Η πραγματική αιτία που εκείνη η Κυβέρνηση έπεσε ήταν η αντίθεση, στα όρια του μίσους, πολλών στελεχών της ΝΔ απέναντι στον Σαμαρά και έβλεπαν πως όσο καλύτερα τα πήγαινε τόσο δυσκολότερα θα ήταν να απαλλαγούν από αυτόν στο μέλλον.
Έτσι άρχισε η υπονόμευση του εκ των έσω, που είναι και η πιο αποτελεσματική, έχοντας στο μυαλό τους να ολοκληρώσουν το έργο τους με την προεδρική εκλογή. Αυτό διευκόλυνε και το έργο ενός απατεώνα που βρήκε έδαφος κατάλληλο για να καλλιεργήσει τα απίστευτα ψέματα του πάνω σε αυτόν τον πάνσοφο λαό, οι απέξω είδαν πως γυρνάνε τα πράγματα και είπαν να ποντάρουν στο άλογο που έρχεται και εγκατέλειψαν τον Σαμαρά και την κυβέρνηση του.
Η προεδρική εκλογή ήταν το τέλος του καταστροφικού αυτού σεναρίου που ολοκληρώθηκε με την μη ψήφο του Καμμένου. Αναφέρω τον Καμμένο και τους ΑΝΕΛ γιατί όλοι γνωρίζουμε ποιοι τον στήριξαν και όλοι επίσης γνωρίζουμε πως αν ήθελαν θα μπορούσαν να τον αποτρέψουν.
Άλλωστε ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ συνεχίζουν να αποτελούν έως σήμερα το μακρύ χέρι κάποιων που βρίσκονται και σήμερα μέσα στην ΝΔ.
Επειδή η καταστροφή της Χώρας είναι και η καταστροφή της ζωής μας και επειδή έχουμε μόνο μια ζωή να ζήσουμε, εγώ προσωπικά δεν είμαι διατεθειμένος να χαριστώ σε κανέναν που σχεδιάζει την καταστροφή της ζωής μου για τους δικούς του προσωπικούς λόγους.
Για αυτό έγραψα τα παραπάνω … γιατί φοβάμαι πως κάποιοι είναι έτοιμοι να ξαναπαίξουν το ίδιο σενάριο και με τον Κυριάκο. Και αν ο Σαμαράς έχει μια δικαιολογία πως το έργο ήταν πρεμιέρα, ο Κυριάκος δεν θα έχει καμία δικαιολογία γιατί το έργο θα το έχει ξαναδεί...

Θεόφιλος Νικολαΐδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου