1.11.18

Κριτές θα μας δικάσουν: Οι αγέννητοι και οι νεκροί…


Ο ομογενής Βορειοηπειρώτης Κωνσταντίνος Κατσίφας εκτελέστηκε από τους Αλβανούς αστυνομικούς! ΔΕΝ «σκοτώθηκε από ανταλλαγή πυροβολισμών»...
Εκτελέστηκε με σφαίρες κατευθείαν στην καρδιά από «ελεύθερους σκοπευτές» των ειδικών δυνάμεων της Αλβανικής Αστυνομίας. Κι αυτό έγινε την ώρα που παραδινόταν!






Αν αυτό το έκανε η Ελληνική Αστυνομία, την ώρα που συνελάμβανε ένα μαφιόζο ή ένα κουκουλοφόρο στην Αθήνα, ο ελληνικός Τύπος και η «προοδευτική» (υπο)κουλτούρα θα ξεσήκωναν τον κόσμο να κάψει την Αθήνα!
Αλλά τώρα που οι Αλβανοί αστυνομικοί εκτέλεσαν Έλληνα ομογενή στη Βόρειο Ήπειρο, όχι μόνο δεν διαμαρτύρονται, αλλά περίπου τους δικαιολογούν!
Όμως, εσείς μην... οργίζεστε! Δεν είναι «πολιτικά ορθό». Δεν αρμόζει στον «Πολιτικό πολιτισμό» μας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας…



Μόλις σκότωσαν τον ομογενή μας, ο αλβανικός Τύπος, οι αλβανικές αρχές μέχρι και ο Αλβανός Πρωθυπουργός τον καθύβριζαν!
Πριν ακόμα κρυώσει το σώμα του: Τον έβγαλαν «ακραίο», «τρελό», «φανατικό»…
Την ίδια στιγμή, πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας «διέρρεαν» στον Ελληνικό τύπο, ότι ο θανών, πριν χρόνια, ήταν, λέει, «μπλεγμένος με ναρκωτικά»…
Αμέσως τα Βορειοηπειρωτικά σωματεία το διέψευσαν. Όλοι τον ήξεραν εκεί. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν είχε καμία σχέση με ναρκωτικά
Ύστερα αποκαλύφθηκε ότι είχε αθωωθεί πανηγυρικά!
Κι όμως πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας έσπευσαν να αμαυρώσουν την μνήμη του με μια ψευδή κατηγορία - για την οποία είχε αθωωθεί!
Και μερίδα του Ελληνικού Τύπου αναπαρήγε το ψέμα, χωρίς να φροντίσει να το διασταυρώσει. Πολύ περισσότερο, χωρίς να αποκαλύψει την αθωωτική απόφαση εκείνης της δίκης.
Τον άνθρωπο τον σκότωσαν δύο φορές εκείνο το βράδυ: Μια οι Αλβανοί «ειδικοί σκοπευτές» με σφαίρες, και μια οι Έλληνες ρουφιάνοι (ένστολοι και μη) με fake news.
Αλλά εσείς ...μην θυμώνετε, ...μην εκνευρίζεστε, ...μην αγανακτείτε!
Προ πάντων, κρατήστε το… «επίπεδο» του Πολιτικού μας πολιτισμού. Και την ψυχραιμία σας, βέβαια…
* Όταν πέθανε ο γνωστός Ζακ, κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας στην Αθήνα, οι ιατροδικαστές αποκάλυψαν ότι τα τραύματα που έφερε δεν ήταν σοβαρά για να του προκαλέσουν θάνατο. Κι ότι βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών που πιθανότατα ευθύνονται για την τραγική του κατάληξη.
Κι όμως, η «δικοί» μας «προοδευτικοί κρετίνοι», κατήγγειλαν ότι δήθεν «δολοφονήθηκε»: στην αρχή από τον 70χρονο καταστηματάρχη που έβλεπε να τον Ζακ να του ρημάζει το μαγαζί - κι ύστερα από την αστυνομία που προσπαθούσε να τον συλλάβει…
Όταν, αντίθετα, δολοφονήθηκε, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, οι ίδιοι «προοδευτικοί» κρετίνοι, προσπάθησαν στην αρχή να τον απαξιώσουν κι ύστερα να δικαιολογήσουν τους δολοφόνους του!
Εσείς όμως, συγκρατηθείτε. Ψυχραιμία! Πάνω απ’ όλα ο «Πολιτικός πολιτισμός»
Όταν έχασε τη ζωή του ο Ζάκ, οι «φίλοι» του αποκάλυψαν πόσο «σπουδαίος» ήταν: Ομοφυλόφιλος, πρεζόνι και «οροθετικός» (έπασχε από Aids)…
Μεταξύ άλλων αποκαλύφθηκε ότι πριν μερικούς μήνες είχε λάβει μέρος σε μια αυτοσχέδια «θεατρική παράσταση» στην οποία ο ίδιος φώναζε πάνω από τη σκηνή:
--Πού ανήκει η Μακεδονία; Κι απαντούσε μόνος του: Στ’ αρχίδια μας!
Ήταν η εποχή που 1,5 εκατομμύριο Έλληνες κατέβηκαν στους δρόμους να βροντοφωνάξουν -και να θυμίσουν- ότι «η Μακεδονία είναι Ελληνική»!
Την ίδια ακριβώς εποχή, όπως αποκαλύπτεται σήμερα, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, συμμετείχε στα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας κρατώντας (μαζί με πολλούς άλλους) μια τεράστια Ελληνική σημαία!
Την οποία είχε αγοράσει ο ίδιος, πληρώνοντας περίπου ένα μισθό του, από τις οικονομίες του.   

--Ο πρώτος έγραφε τη Μακεδονία στα… μεζέα του!
--Ο δεύτερος πλήρωνε από την τσέπη του για να κουβαλάει την Ελληνική σημαία!
--Τον πρώτο ο Πρωθυπουργός τον τίμησε με ειδική επιστολή προς τη μητέρα του, δηλώνοντας ότι «δεν θα τον ξεχάσουμε»…
--Τον δεύτερο ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της κυβέρνησής του σπεύδει να τον απαξιώσει.
Όχι, μην οργίζεστε! Ψυχραιμία
* Ο Ζακ πέθανε για λόγους άσχετους με τη… Μακεδονία. Πήγε να ληστέψει για τη δόση του. Από το πάθος του…
Ο Κωνσταντίνος πέθανε κυριολεκτικά για τη σημαία! Τον σκότωσαν.
Τον πρώτο, τον έκαναν… «ήρωα», οι ανόητοι! Τον δεύτερο, τον βρίζουν, τα
καθάρματα! Γιατί ήταν λέει, «εθνικιστής»!
Γιατί πήγε να βάλει τη σημαία σε νεκροταφείο της Βορείου Ηπείρου, όπου είναι θαμμένοι Έλληνες στρατιώτες που έχασαν τη ζωή τους το 1940!
Κι αυτό ανήμερα την εθνικής επετείου. Τόσο «εθνικιστής»…
Όμως εσείς μην εξοργίζεστε! Ψυχραιμία…
* Τους ακούω τόσες μέρες στα κανάλια. Τους ρωτάνε το προφανές:
--Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν Έλληνας πολίτης. Πώς είναι δυνατόν να τον δολοφονούν Αλβανοί αστυνομικοί, και το επίσημο ελληνικό κράτος, αφενός να αντιδρά όσο πιο υποτονικά γίνεται, αφετέρου να τον απαξιώνει όπως μπορεί;
Και απαντούν, οι γελοίοι;
--Και τι θέλετε να κάναμε; Πόλεμο;
Τους ρώτησε ένας ήρεμα;
--Δηλαδή, αν βγουν Αλβανοί, εδώ σε μας, και σηκώσουν τη σημαία τους στην Ακρόπολη, τι πρέπει να κάνουμε κι εμείς; Να τους σκοτώσουμε;
Δεν απάντησαν…
Κι ύστερα τους έδειξε μια από τις δεκάδες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, με Αλβανούς να σηκώνουν προκλητικά την σημαία τους μπροστά στην Ακρόπολη! Και κανείς δεν τους ενόχλησε ποτέ…
-- Εμείς έχουμε «Πολιτικό πολιτισμό» του απάντησαν, εν χορώ, οι «προοδευτικοί» κρετίνοι…
-- Εμ τότε μην ανησυχείτε, τους λέει. Δεν χρειάζεται να γίνει πόλεμος. Εκείνοι θα μας πάρουν ό,τι θέλουν, χωρίς να πέσει ντουφεκιά! Ακριβώς γιατί δεν απαντάμε στις προκλήσεις τους. Το «επίπεδο» θα μας φάει…
Κι ένας ακόμα, που βρισκόταν εκεί παρατήρησε:
--Στους Αλβανούς που σκοτώνουν τους ανθρώπους μας και δημεύουν τις περιουσίες τους δεν απαντάμε γιατί έχουμε, λέει, άλλο «Πολιτικό πολιτισμό»
--Στους Σκοπιανούς που κλέβουν το όνομα και την Ιστορία της Μακεδονίας μας και ακρωτηριάζουν την εθνική μας κληρονομιά δεν απαντάμε, γιατί είμαστε, λέει, «πολύ ανώτεροι από αυτούς»!
-- Στους Τούρκους που μας απειλούν συνεχώς και παραβιάζουν συστηματικά τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, επίσης δεν απαντάμε γιατί είμαστε, λέει, «πιο αδύναμοι».
Δηλαδή ό,τι κι αν μας κάνουν, όποιοι κι αν μας το κάνουν – είτε είναι πανίσχυροι είτε είναι εντελώς ανίσχυροι - εμείς δεν απαντάμε!
Μια ερώτηση μόνο: Αν μας είχαν κάνει… «λοβοτομή», τι διαφορετικό θα κάναμε;
Ανήμερα της εθνικής επετείου και πάλι, τον ώρα που δολοφονούσαν τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στο μειονοτικό χωριό Βουλγαράτες της Βορείου Ηπείρου, ένας αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ανέβαζε στο διαδίκτυο τη φωτογραφία του να φιλάει ένας νεαρό άνδρα, με φόντο την Ελληνική σημαία!
(Το ίδιο αυτό εθνικό σύμβολο, γιατί το οποίο την ίδια ώρα περίπου, κάποιος άλλος Έλληνας, έχανε τη ζωή του!)
Και η λεζάντα του… «μερακλή» αστυνομικού μας:
--Φιλάω όποιον θέλω, όπου θέλω!




Κανείς δεν του είπε ότι το εθνικό σύμβολο δεν είναι… ντεκόρ για τις ερωτικές του περιπτύξεις! Είτε είναι ομοφυλόφιλος είτε είναι ετεροφυλόφιλος.
Όλοι οφείλουν να σέβονται την σημαία το ίδιο. Αλλά να τη σέβονται! Όχι να τη χρησιμοποιούν για να προβάλουν τον… «ερωτισμό» τους!
Για τη σημαία άνθρωποι σκοτώθηκαν. Και σκοτώνονται ακόμα…
Αυτή υποκλίνεται μπροστά στα μνημεία των πεσόντων κατά την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου.
Ειδικός νόμος του Ελληνικού κράτους (851/1978) προβλέπει αναλυτικά πώς χρησιμοποιείται η σημαία και πως τις αποδίδονται τιμές.
Πώς απαγορεύεται να χρησιμοποιείται ως έμβλημα σωματείων ή ως εμπορικό περιτύλιγμα.
Ακόμα και πώς σκεπάζει τα φέρετρα των ηρώων (με το σταυρό στο πάνω μέρος της κεφαλής).
Και πως όταν φθείρεται δεν πετιέται σε κάδους σκουπιδιών, αλλά καίγεται στην πυρά, με ειδική τελετουργία.
Δεν είναι μέσο διαφήμισης των «ερωτικών» ή άλλων προτιμήσεων του κάθε σαχλαμάρα…
Κανείς δεν εξήγησε ποτέ, σε αυτό τον ανεκδιήγητο μαλάκα, ότι το Σύνταγμα στην «ελευθερία της έκφρασης» που προστατεύει σαφώς, κάτι λέει για τα «χρηστά ήθη»:
Άρθρο 5, παράγραφος 1:
«Kαθένας έχει δικαίωμα να αναπτύσσει ελεύθερα την προσωπικότητά του και να συμμετέχει στην κοινωνική, οικονομική και πολιτική ζωή της Xώρας, εφόσον δεν προσβάλλει τα δικαιώματα των άλλων και δεν παραβιάζει το Σύνταγμα ή τα χρηστά ήθη».
Διατάχθηκε μήπως καμία ΕΔΕ για να εξηγηθεί τουλάχιστον, στον ένστολο βλάκα, ότι προσβάλει ευθέως τα χρηστά ήθη;
Όχι γιατί είναι ομοφυλόφιλος. Δικαίωμά του, στη ζωή του, να κάνει ό,τι θέλει.
Αλλά γιατί τα «χρηστά ήθη» απαιτούν σεβασμό στη σημαία!
Δεν προσέβαλε τα «ερωτικά ήθη» των υπολοίπων…
Προσέβαλε τις θεμελιώδεις συμβάσεις που έχει ανάγκη μια κοινωνία, για να υπάρχει, να παραμένει ενωμένη, να μη τρώει τις σάρκες της: Το σεβασμό των συμβόλων της
Μην ανησυχείτε όμως. Ουδείς διέταξε ΕΔΕ για τον ένστολο «μερακλή». Κανείς δεν του έκανε παρατήρηση…
Η αστυνομία ήταν με άλλα απασχολημένη εκείνη την ώρα: πώς να βρει στοιχεία για να αμαυρώσει τη μνήμη του Κωνσταντίνου Κατσίφα, που μόλις είχε δολοφονηθεί! Να τον βγάλει «πρεζόνι», χωρίς να είναι…
Κι όταν μετά αποκαλύφθηκε ότι είχε αθωωθεί στα δικαστήρια, δεν ζήτησαν ούτε μια συγγνώμη.
Τα καθάρματα…
Εσείς, όμως, είπαμε: Ψυχραιμία. Προ πάντων: «Επίπεδο» και «Πολιτικός πολιτισμός»!

Θανάσης Κ.

ΥΓ.1 Πάντως η χώρα αυτή ΔΕΝ υπάρχει επειδή στις προκλήσεις έδειχνε …«επίπεδο» και «πολιτικό πολιτισμό»! Υπάρχει ακόμα, γιατί την κρίσιμη στιγμή ξέσπαγε «ιερή αγανάκτηση» που σάρωνε του πουλημένους και τους κρετίνους. Και μαζί σάρωνε την αβελτηρία όσων τα ανέχονται όλα αυτά…

ΥΓ.2 Τη χώρα αυτή (και κάθε πατρίδα, εδώ που τα λέμε) την έφτιαξαν, την έστησαν και την κράτησαν όρθια ήρωες όπως ο Κωνσταντίνος Κατσίφας.
Όχι ρεμάλια σαν τον ένστολο που έδινε ρουφηχτά φιλιά στο «γκόμενό» του, κάτω από τη σημαία. Ούτε πρεζόνια. Ούτε τραγικές φιγούρες της παρακμιακής καθημερινότητάς μας.

ΥΓ.3 Ο πατέρας μου δύο φορές τραυματίστηκε στα πεδία των μαχών: Και τις δύο, για να κρατήσει όρθια ή να σώσει τη σημαία της μονάδας του. Μία κατά την «εαρινή επίθεση» των Ιταλών στη «σφήνα Βερατίου» και μια πολεμώντας του Γερμανούς κοντά στο Ρίμινι. Και τις δύο φορές παρασημοφορήθηκε, γι’ αυτό. Από τους τέσσερις αργυρούς «σταυρούς ανδρείας» και τους δύο χρυσούς «σταυρούς ανδραγαθίας» που του απένειμαν - οι δύο ήταν για τη σημαία. Δεν θυμάμαι ποιοι ακριβώς…
Κι όταν τάφηκε, πριν κάτι χρόνια, πλήρης ημερών, με τη σημαία τον σκέπασαν!
Άνθρωποι που βιώσαμε τέτοια πράγματα, δεν κρατάμε καθόλου εύκολα πια το «επίπεδο» και τον «Πολιτικό πολιτισμό» μας…
Όσο «αυτοσυγκράτηση» κι αν επιστρατεύουμε, με όλο τον ορθολογισμό που γαλουχηθήκαμε, και το κοσμοπολίτικο πνεύμα που ζήσαμε, μέσα μας πια φωνάζουν:
Οι αγέννητοι και οι νεκροί!
Κυρίως, οι νεκροί…

2 σχόλια: