30.11.18

Οι μάχες οπισθοφυλακής των τρολς του Σύριζα…


Πριν από μερικούς μήνες το όνειρο έγινε πραγματικότητα, και η χώρα βγήκε επιτέλους από τα επαχθή μνημόνια, χάρη στις φιλότιμες προσπάθειες του Αλέξη και του Πάνου.
Αποδεικνύοντας ότι οι Συριζανέλ κάθε άλλο παρά απατεώνες είναι (όπως διαδίδουν οι αμετανόητοι σαμαροφύλακες), και πως ότι λένε το κάνουν.
Μπορεί να μην σκίσανε το μνημόνιο, όπως υπόσχονταν προεκλογικά, και μπορεί να υπέγραψαν κι άλλο πιο επαχθές στην πορεία, αλλά τελικά τα κατάφεραν… νενικήκαμεν!





Βγήκαμε λοιπόν από το μνημόνιο, αλλά δεν μπορούμε να βγούμε στις αγορές.
Κι αυτό διότι εν αντιθέσει με τον σοφό λαό, οι ανάλγητες αγορές δεν μασάνε, ούτε πέφτουν θύματα πομφολύγων, όπως αυτές που καθημερινά ξεστομίζουν στα κανάλια και στις εφημερίδες οι συριζαίοι…



Δεν έχει όμως καμία σημασία τι λένε και τι κάνουν οι αγορές, αφού υπάρχει κουβέρτα ασφαλείας, υπάρχει δηλαδή το θρυλικό μαξιλαράκι, που η χώρα το πέτυχε χάρη στο πρωτοφανές πρωτογενές πλεόνασμα που έσπασε κάθε ρεκόρ, και που σαν επιτυχία πιστώνεται στον Αλέξη τον σωτήρα μας.
Και χάρη στο οποίο μαξιλαράκι το κράτος θα μπορεί πλέον να προσλάβει κι άλλους δημόσιους υπαλλήλους στους κρίσιμους τομείς, όπως π.χ. συμβούλους υπουργών, μετακλητούς, μόνιμους και συμβασιούχους αστροναύτες, κηπουρούς στην ΕΡΤ, και αν περισσέψουν θέσεις ίσως προσληφθούν και κάποιοι δάσκαλοι, όπως και κάποιοι καθηγητές σεξουαλικής αγωγής για τα γυμνάσια.
Το μνημόνιο λοιπόν μας τελείωσε, και εδώ και εκατό μέρες βλέπουμε το πραγματικό πρόσωπο του φιλολαϊκού Σύριζα, αυτό που δεν μπορέσαμε να δούμε τρεισήμισι χρόνια τώρα, αφού ο πόλεμος με τους «κακοί κσαίνοι τοκογλύφοι» καλά κρατούσε με τους συριζαίους στα χαρακώματα για μια «λεύτερη Ελλάδα».
Έτσι, σε αυτή τη νέα εποχή, που πλέον  ανασαίνουμε χωρίς τεχνητή υποστήριξη, η άνοιξη ήρθε νωρίς.
Και αναφέρομαι στην παροχολογία και στις υποσχέσεις επί παντός του επιστητού, από επιδόματα ως φορολογικές ελαφρύνσεις, μέθοδοι δια της οποίας ο Σύριζα σκοπεύει να βάλει φρένο στην δημοσκοπική ανάπτυξη της Νέας Δημοκρατίας, που θέλει να μας ξαναδέσει χεροπόδαρα αφού…
Και πότε θα γίνουν εκλογές; Μόνο ο Αλέξης ξέρει, μπορεί και ο Πάντζας, αν και υπάρχουν κάποια μικρά στοιχεία, κάποιες ανθυπολεπτομέρειες δηλαδή, που αν είσαι έμπειρος στο κουρμπέτι της ελληνικής πολιτικής αλητείας, σε κατευθύνουν κατάλληλα, και βγάζεις συμπεράσματα.
Έτσι, δεν είναι τυχαίο που ξαφνικά η ΕΛ.ΑΣ κατάφερε να εξαρθρώσει την σπείρα λαθρεμπορίου χρυσού του «χοντρού» μαυραγορίτη, ο οποίος επί πολλά χρόνια κυριαρχούσε στην αγορά, χρηματοδοτώντας μάλιστα ουκ ολίγες εκπομπές τηλεμαϊντανών, που σήμερα τον λοιδορούν πέφτοντας από τα σύννεφα.
Ναι… πιάσανε το «χρυσό παιδί», που τώρα φοράει τις χειροπέδες σαν κόσμημα, αλλά που σύντομα θα είναι πάλι ελεύθερος κι ωραίος, είτε χάρη στον δαιμόνιο συνήγορο υπεράσπισής του, τον θρυλικό Κούγια, είτε χάρη στον φιλεύσπλαχνο Νόμο Παρασκευόπουλου, βάζοντας τέλος στις επικοινωνιακές παπάντζες της συριζέικης αστυνομίας.
Όπως δεν είναι τυχαίο που συναντήθηκαν ο Φίλης με τον Συριζώνυμο (όπως τον λένε οι κακότροποι), και όχι μόνο συνομίλησαν, αλλά ο πρώην υπουργός, ο πούρος αυτός κοΜονιστής, που ως άλλος Σαούλ πάλεψε σκληρά για τον διαχωρισμό κράτους με εκκλησία, και διώχθηκε από την θέση του χάρη στον αταλάντευτο «αθεϊσμό» του, έσκυψε και του φίλησε το χέρι… με χαρακτηριστική ευλάβεια.
Λέτε να είδε το φως; Ή απλά ψάχνει για ψηφαλάκια αφελών εν όψει εκλογών; Δεν θα εκπλαγώ αν τον δω κι αυτόν να διαδίδει τις χειρόγραφες επιστολές  (στα γαλλικά παρακαλώ) του Ιησού, που έχει στη κατοχή του ο άλλος πολιτικός ογκόλιθος, ο κ. Βελόπουλος.
Τέλος, μια άλλη ανθυπολεπτομέρεια, που όμως έχει και αυτή την σημασία της, είναι όχι μόνο ότι οι συριζαίοι ανακάλυψαν εκ νέου ως εχθρό τους την Χρυσή Αυγή (αυτήν που οι σαμαροβενιζέλοι έκλεισαν μέσα), αλλά ο ξαφνικός πόλεμος που ξεκίνησαν αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο οι περίφημοι εξηνταλεπτίτες του Μαξίμου, τα πληρωμένα εκείνα τρολς δηλαδή, που δεν βολεύτηκαν σε θέσεις συμβούλων κλπ. αλλά που συνεχίζουν τον όμορφο αγώνα τους μέσα από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, κατεβάζοντας σάιτς, και λογαριασμούς (που δεν βολεύουν στο αφήγημα του Αλέξη) στα σόσιαλ μίντια.
Όπως π.χ. κατάφεραν μέσω μαζικών αναφορών και απαγόρευσαν την παρουσία του ΟΡΘΟΓΡΑΦΟΥ στο φέσιμπουκ, το οποίο μέσα σε μια νύκτα εξαφάνισε κάθε άρθρο του εν λόγω μπλογκ που υπήρχε στο ΦΒ εδώ και 6 χρόνια, με το αιτιολογικό ότι είναι σπαμ!
Τυχαίο; Κάθε άλλο… αφού τις δυο άλλες φορές που κατέβηκαν (ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση) τα προσωπικά μου προφίλ που υπήρχαν από το 2009 στο φέσιμπουκ, ήταν μια φορά τον Δεκέμβριο του 2014, και μια ακόμη τον Αύγουστο του επόμενου έτους… σύμπτωση μήπως ότι και τις δυο φορές ακολούθησαν εκλογές;
Ξέρουν κάτι τα έμπιστα τρολς του Αλέξη, που μόνο ο ίδιος γνωρίζει;
Πάντως, αν είναι τόσο απελπισμένα τα εν λόγω τρολς  ώστε να φτάνουν σε σημείο να ασχολούνται μαζικά και επαγγελματικά με ένα τριτοκλασάτο μπλογκ, αυτό πάει να πει ότι στο Μαξίμου έχουν ήδη εμπεδώσει την επερχόμενη σαρωτική τους ήττα, έχουν πανικοβληθεί, και πολεμάνε … ανεμόμυλους, δίνοντας μάχες οπισθοφυλακής,  μπας και κρατήσουν ακόμη λίγο την κουτάλα...
Όπως μάχες οπισθοφυλακής είναι και οι άπειρες κούφιες υποσχέσεις του Αλέξη, που πλέον τις πιστεύουν μόνο όσοι ήδη βολεύτηκαν, και όσοι προσδοκούν ακόμη να βολευτούν ως συμβασιούχοι.
Ο υπόλοιπος λαός μάλλον ξύπνησε… κι αυτό είναι λογικό αν κρίνουμε από τα αλλεπάλληλα χαστούκια που δέχεται εδώ και τρεισήμισι χρόνια.

Strange Attractor

1 σχόλιο: