4.3.19

Απίστευτο κι όμως αληθινό…


Σίγουρα θα γνωρίζετε ότι υπήρχαν μαύροι, Μουσουλμάνοι, ακόμη και Ασιάτες ναζί, και μάλιστα SS.
Θα έχετε επίσης ακούσει, φαντάζομαι, τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς ότι ο Χίτλερ ήταν Εβραίος. Απίθανο; Κι όμως κυκλοφορούν.
Όπως επίσης κυκλοφορεί (υπάρχουν και βίντεο) ότι έχουν βρεθεί (κατά τον Βελόπουλο) και χειρόγραφες επιστολές του Ιησού (στα γαλλικά παρακαλώ!), που όχι μόνο τις έχει στα χέρια του, αλλά τις πουλάει κιόλας.
Ε, λοιπόν όλα αυτά είναι πιο πιθανά από αυτό που συνέβη πρόσφατα στην Αμερική.
Τι συνέβη;




Το μεγαλύτερο νεοναζιστικό κόμμα της αχανούς αυτής χώρας  έχει καινούργιο αρχηγό.
Και όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, ο αρχηγός αυτός είναι μαύρος. Νέγρος. Αφροαμερικάνος!
Όχι σαν τον δικό μας υπαρχηγό της Χ.Α. που μοιάζει, λένε οι κακοπροαίρετοι,  με Σομαλό, αλλά είναι γνήσιος Αίλλυνας με κεφαλαίο το Α…
Όχι. Ο αρχηγός των Αμερικανών νεοναζί  είναι ατόφιος νέγρος. Απόγονος σκλάβων κλπ.
Και σαν να μην έφτανε αυτό, μόλις ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος, υποσχέθηκε να το διαλύσει…




Πρόκειται για τον James Hart Stern, ο οποίος είναι πάστορας και ακτιβιστής ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά κατάφερε να γίνει πρόεδρος του αμερικανικού Κινήματος Εθνικοσιαλισμού (NSM), με έδρα το Ντιτρόιτ.
Το NSM είναι ένα από τα πολλά ακροδεξιά εξτρεμιστικά κόμματα των ΗΠΑ, ίσως το μεγαλύτερο, που έχει μηνυθεί και διώκεται ποινικά για ακραία βία σε συλλαλητήριο στο Charlottesville το 2017.  

Ο νέος πρόεδρος διαδέχθηκε τον Jeff Schoep στην αρχηγία του κόμματος τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς να ξέρει κανείς πως τα κατάφερε.
Όπως ακούγεται, ο Stern προσπαθεί εδώ και χρόνια να υπονομεύσει το εν λόγω κόμμα, με ενέργειες που θυμίζουν την πρόσφατη ταινία BlacKkKlansman του Spike Lee, στην οποία ένας αφροαμερικανός αστυνομικός διεισδύει σε παράρτημα της Ku Klux Klan.
Μια από τις πρώτες αρχηγικές κινήσεις του Stern είναι η έκδοση ανακοίνωσης σύμφωνα με την οποία το NSM παύει να είναι «ρατσιστικό» κόμμα.
Όπως είπε σε δημοσιογράφους, «έχω στοχοποιήσει την Ku Klux Klan και το NSM, που είναι δυο οργανώσεις οι οποίες για πάρα πολύ καιρό απολαμβάνουν προνόμια τα οποία δεν δικαιούνται».
Όσον αφορά στην δίωξη του κόμματος από τις εισαγγελικές αρχές της Βιρτζίνια, σχετικά με το λουτρό αίματος στο Charlottesville, ο νέος αρχηγός ομολόγησε εγγράφως την ενοχή του κινήματος, και ζήτησε από το δικαστήριο την παραδειγματική του τιμωρία.
Τι συμβαίνει ακριβώς; Όπως λέει ο James Stern, «ξεγέλασα τον προηγούμενο πρόεδρο, πήρα στα χέρια μου τα ηνία του κινήματος, και τώρα έχω βάλει σκοπό να το διαλύσω»!
Από την πλευρά του ο  πρώην αρχηγός Jeff Schoep, που ηγούνταν του κινήματος επί 24 ολόκληρα χρόνια,  τα έχει παίξει, και δηλώνει πως εξαπατήθηκε από τον Stern, ο οποίος τον έπεισε να του παραδώσει την προεδρία επειδή κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στην εικόνα του κινήματος, αλλά και θα αποτελούσε σπουδαίο ελαφρυντικό παράγοντα στην επικείμενη δίκη για τα αιματηρά γεγονότα του Charlottesville.  

«Πιάστηκα κορόιδο», λέει, θυμίζοντας ότι το NSM αποτελεί «εταιρία», και ο Stern είναι πλέον νόμιμα ο πρόεδρός και διευθύνων σύμβουλός του.
Παρόλα αυτά, «είναι πρόεδρος μόνο στα χαρτιά», λέει ο Schoep, «αφού  κανένα μέλος μας δεν τον αναγνωρίζει ως αρχηγό, άσχετα αν μπόρεσε να μας εξαπατήσει».
Όσον αφορά στον νέο πρόεδρο των νεοναζί, όπως λέει, ήδη ξεκίνησε την μετατροπή του επίσημου σάιτ του κόμματος σε βήμα για μαθήματα αληθινής ιστορίας, ειδικά για ζητήματα του ολοκαυτώματος των Εβραίων, το οποίο μέχρι τώρα αμφισβητούσε το κόμμα του. Υπόσχεται μάλιστα να στηρίξει την αλήθεια για το ολοκαύτωμα, σε συνεργασία με το εβραϊκό λόμπι,  σε παναμερικανικό επίπεδο.
Παράλληλα καυχιέται, πως αυτό που έκανε με το NSM, το είχε κάνει και στο παρελθόν με ένα παράρτημα της Ku Klux Klan, στο οποίο κατάφερε να γίνει grand wizard, δηλαδή υψηλόβαθμο στέλεχος, απλά τότε δεν είχε δοθεί δημοσιότητα…
Περίεργα πράγματα; Ψεκάζουν άραγε και τους νεοναζί των ΗΠΑ;
Τι συμβαίνει τέλος πάντων;
Όπως και να έχει, καλά θα κάνει να προσέχει ο Μιχαλολιάκος (και η Ζαρούλια) μη μας έρθει κατά Ελλάδα μεριά ο Stern, κι αρχίσει να τρίζει η καρέκλα του.

Strange Attractor
Δείτε εδώ

ΥΓ- Σε μια διαφορετική νότα, όπως μαθαίνω, ο Μπάνος Συγκαμένος, σκέφτεται σοβαρά να παρατήσει την πολιτική, και να δουλέψει ως λουλουδού, ή μετρ,  σε παραλιακό σκυλάδικο… λέτε να το δούμε κι αυτό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου