23.4.19

Ιστορίες βγαλμένες από ταινία θρίλερ…


Ένας δάσκαλος(!) στο Missouri των ΗΠΑ κακοποίησε σεξουαλικά ένα επτάχρονο αγόρι, και στη συνέχεια προσέλαβε έναν επαγγελματία εκτελεστή για να το δολοφονήσει, μαζί με την οικογένειά του, λίγο πριν ξεκινήσει η δίκη του!




Πρόκειται για τον 36χρονο Deonte Taylor, που είναι ομοφυλόφιλος και πάσχει από AIDS, ο οποίος εργάζονταν ως αναπληρωτής δάσκαλος σε δημοτικό, και ο οποίος το 2015 απήγαγε το παιδάκι μέσα από την αίθουσα διδασκαλίας προκειμένου να το βιάσει…


Τελικά συνελήφθη το 2018, ενώ δίδασκε σε άλλο δημοτικό σχολείο,  όταν η αστυνομία κατάφερε να ταυτίσει τα δείγματα DNA που πήρε από το αγοράκι, με τον ίδιο.
Το διάστημα που ήταν προφυλακισμένος και περίμενε να δικαστεί, ο αδίστακτος αυτός ανώμαλος παιδεραστής προσέλαβε με τη βοήθεια του 66χρονου εραστή του Michael Johnson, έναν εκτελεστή για να δολοφονήσει την οικογένεια του θύματός του.
Τελικά η εκτέλεση δεν έγινε, και η οικογένεια γλίτωσε παρά τον πόνο που τη συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια.
Ο δράστης κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκου, σοδομισμό (σε βαθμό κακουργήματος), και μαζί με τον «γκόμενό» του για σχεδιασμό δολοφονίας και παρενόχληση μαρτύρων. Αμφότεροι δηλώνουν αθώοι.  

Να σημειωθεί ότι δεν είναι μόνο η Ελλάδα του Σύριζα που πάσχει από εγγενή ανοργανωσιά και από μια λανθάνουσα «συμπάθεια» προς τους διάφορους κακοποιούς, αφού και στην περίπτωση του ανώμαλου αυτού δασκάλου, η υπΕρεσία του συνέχιζε να του πληρώνει κανονικά τους μισθούς, ακόμη και μετά τη σύλληψή του για το ειδεχθές αυτό έγκλημα.

Εν τω μεταξύ, σε ένα άλλο περιστατικό, που και αυτό θυμίζει ταινία του Χόλιγουντ, ένας πατέρας κυνήγησε και πυροβόλησε έναν άνδρα ο οποίος έκλεψε το αυτοκίνητό του με τον μικρό 6χρονο γιο του μέσα σε αυτό!
Σύμφωνα λοιπόν με τον Σερίφη του Palm Beach County της Φλόριντα, ο 29χρονος Lamar Thurman παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκε από τον απεγνωσμένο πατέρα.
Όπως προκύπτει, ο πατέρας άφησε το αυτοκίνητο του σε λειτουργία, με τον γιο του μέσα, προκειμένου να χαιρετίσει κάποιους συγγενείς. Τότε είναι που ο δράστης μπήκε μέσα και το έκλεψε.
Αμέσως ο πατέρας μαζί με έναν φίλο του ειδοποίησαν την αστυνομία και στη συνέχεια κυνήγησαν με άλλο αυτοκίνητο το κλεμμένο όχημα.
Το ακολούθησαν για περίπου 10 χιλιόμετρα, με τον κλέφτη να χάνει τον έλεγχο και να συγκρούεται με διερχόμενο φορτηγό.
Την ώρα που ο πατέρας έσπευσε για να πάρει τον γιο του από το αμάξι ο δράστης έβαλε μπρος και συνέχισε την τρελή πορεία του, με τον έξαλλο πλέον πατέρα να τον πυροβολεί επανειλημμένα.
Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο δράστης και το αγοράκι να γλιτώσει χωρίς καμιά γρατζουνιά, και άρα τέλος καλό όλα καλά.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία ο δράστης ήταν σεσημασμένος, και μάλιστα σε αναστολή ποινής στην οποία καταδικάστηκε επειδή το 2016 είχε κλέψει το αυτοκίνητο μιας 86χρονης με την ίδια μέσα σε αυτό…
Κανονικό λουλούδι δηλαδή, που στην Ελλάδα θα είχε διοριστεί από τον Σύριζα μετακλητός κάπου…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου