22.5.19

Ήμουν κι εγώ εκεί… στη συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ!


Αφού ξεπέρασα το πρώτο σοκ να περιτριγυρίζομαι από Συριζαίους και να βρίσκομαι σε απόσταση αναπνοής από τον Τσίπρα άρχισα να καταγράφω τα τεκταινόμενα.
1) Ο κόσμος στην συγκέντρωση ήταν τόσο λίγος που ακόμα και οι θεατρινισμοί του Πρωθ. αν επιδιδόταν σ' αυτούς θα έμοιαζαν πολύ γκροτέσκ οπότε τους απέφυγε διατηρώντας soft γενική εικόνα χωρίς υψηλά γκαζώματα.




2) Ο ίδιος φαινόταν πρησμένος και αργός με φωνή παράξενα λαρυγγική που δεν έμοιαζε στην Ανδρεοφέρνουσα γνωστή αλλά σε αυτή της Ελληνίδας τραγουδίστριας στην Eurovision. Έχουμε πει ότι παίρνει πολλή χημεία το παλικάρι εξάλλου…



3) Οι πιο νεολαίοι που είδα ήταν της ηλικιακής ομάδας που απαιτείται να κάνει τσεκ απ δύο φορές τον χρόνο! 60+ δηλαδή.
4) Η σύνθεση της πολιτικής γεωγραφίας του κόσμου ήταν η εξής:
Οι παλαιοί δεινόσαυροι του 3% του κόμματος, πολλοί εκ των οποίων είναι υποψήφιοι.
Οι πιο αηδείς βέβαια ήταν κάτι καραμπινάτοι Πασόκοι μέχρι πρότινος, άλλοι του Γιωργάκη, που συνωστίζονταν να βγουν φωτό με τον διάτρητο, εναγκαλιζόμενοι μαζί του, υπό τα χαμόγελα του άλλου του καλού παιδιού του Βασίλη του Κόκκαλη, της Βαγενά και κάτι άλλων κομματικών ανθυποκάτι.
5) Επειδή ο κόσμος ήταν απελπιστικά λίγος για την κεντρική πλατεία της Λάρισας ( και δεν συγκρίνω φυσικά με συγκεντρώσεις του Ανδρέα γιατί θα έπρεπε να μιλάω τότε για παιδικό πάρτι για την σημερινή ), κατάφερα να τον δω από πολύ                               
κοντά τον Τσίπρα οπότε σας έχω και κουτσομπολίστικο ρεπορτάζ.
Είναι μέτριος στο ύψος, με ανύπαρκτο λαιμό, καμπουροειδής αρκετά, το τρώει όλο το φαΐ του, το δυνατό σημείο αν έπρεπε να βρω κάτι πάνω του είναι τα μάτια και οι κρόταφοι και αν μου βάζαν το μαχαίρι στο λαιμό ποιόν να διαλέξω μεταξύ των δύο μονομάχων θα διάλεγα Κούλη που βγάζει κάτι τύπου kinky Donald duck!
6) Επειδή δεν έμεινα να ακούσω για πολύ γιατί πραγματικά θα με έπιαναν υστερικά γέλια, το πλαίσιο του λόγου του ήταν το εξής :
Ο Σύριζα τη βοηθεία της σοσιαλδημοκρατίας(;;) θα μπει ανάχωμα στην προέλαση του φασισμού στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
Είναι η μόνη φιλολαϊκή δύναμη που ανακούφισε την φτωχολογιά, που πάει κόντρα στην ολιγαρχία και τα συμφέροντα, που τα βάζει με το κεφάλαιο, που χτυπάει τις Ελίτ, που κοιμάται και ξυπνάει με τους απλούς πολίτες στο μαξιλάρι του, που είναι ο Ρομπέν των δασών της πολιτικής!!
Και άλλες παρόμοιες μπούρδες για τις οποίες πλέον είμαι σίγουρη ότι ο τύπος μας τρολλάρει κανονικά.
7) Χαζός δεν είναι, πολύ δηλαδή. Ξέρει ότι θα είναι ο ηττημένος των εκλογών. Διεκπεραιωτικά λειτουργεί στην παρούσα φάση. Και φαίνεται. Νομίζω ότι βρίσκεται ψυχολογικά στην αγωνία τού μετά τι.
8.) Αν κάποιοι διαβάσατε όλο το κείμενο με συμπαθείτε μάλλον και χαρά στο κουράγιο σας!
9) Ακολουθεί πολιτικό μήνυμα: Μαύρο στον Σύριζα! Όπου και όπως κατεβαίνει!
10) Σκεφτείτε ποιό είναι το 10 το καλό και ρίξτε το στην κάλπη.

Όλγα Ακριβού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου