27.5.19

Μια ψύχραιμη και νηφάλια ανάλυση του χθεσινού αποτελέσματος… χικ.


Μετά από τέσσερα και κάτι χρόνια συστηματικής υπονόμευσης της χώρας από τους Συριζανέλ, η τάξη αποκαταστάθηκε.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, αν και η ζημιά που έχει γίνει είναι τεράστια.
Στις χθεσινές ευρωεκλογές η ΝΔ ξεπέρασε τον Σύριζα κατά 10 περίπου ποσοστιαίες μονάδες.





Με τον άλλοτε παντελώς αναίσθητο και αλαζονικό Αλέξη, να αντιλαμβάνεται το μέγεθος της ήττας του,  να ρίχνει την πετσέτα, και να προαναγγέλλει εκλογές.
Και μέχρι να το κάνει αργά χθες το βράδυ, έμαθα από φίλους συριζαίους μετακλητούς, ότι τον είχαν με κομπρέσες, οξυγόνα, και ενέσεις βαλεριάνας (και πολλά μαύρα Τζόνι)…



Ένα εκλογικό αποτέλεσμα που κανονικά θα έπρεπε να έχει σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2015, αλλά φευ… ο Βαγγελάρας δεν τραβούσε.
Μια προκήρυξη εκλογών που θα έπρεπε να έχει γίνει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, μια με το ένα, μια με το άλλο, μια με το Μάτι, μια με το Μακεδονικό, αλλά φευ… ο συγκαμένος έβαζε πλάτη στους σαμποτέρ.
Προσωπικά, χθες  έπεσα έξω σε δυο πράγματα:
Πρώτον, πάντοτε πίστευα και έγραφα πως ότι και να γίνει οι συριζαίοι δεν θα παρατήσουν τις καρέκλες παρά μόνο με το ζόρι, στο τέλος της (κατά το σύνταγμα) κυβερνητικής θητείας  τους.
Δεύτερον, δεν φανταζόμουν ότι η χθεσινή διαφορά θα ήταν τόσο μεγάλη, κι αυτό διότι στις δικές μου προσωπικές «δημοσκοπήσεις», στον επαγγελματικό και κοινωνικό περίγυρό μου,  ο Σύριζας καλά κρατεί… ή έτσι μου φαίνονταν.
Και για να δικαιολογηθώ, σας θυμίζω πως το μεγαλύτερο (πανελληνίως) ποσοστό ο Σύριζας το πήρε χθες στην Α’ Θεσσαλονίκης!!!!!!
Καταλαβαίνετε δηλαδή τι ζω όλα αυτά τα χρόνια…
Από κει και πέρα, επήλθε η θεία δίκη με τους «πσαικαζμένους» του συγκαμένου να εξαφανίζονται οριστικά από τον πολιτικό χάρτη, να παίρνουν λιγότερες ψήφους ακόμη κι από το κόμμα του Ψιψινάκη, και με τον ίδιο τον Μπάνο να γλείφει ήδη (όπως μαθαίνω) το νέο πολιτικό αστέρι των απανταχού πνευματικά λούμπεν, τον Κυριάκο τον Βελόπουλο!
Ο οποίος Βελό την έκανε πάλι την κουτσουκέλα του.



Δεν φτάνει που κάποτε πουλούσε χειρόγραφες επιστολές του Ιησού (νομίζω στα γαλλικά κιόλας), και μετά το αρνούνταν, παρά το ότι video manent, αλλά χθες κατέβασε στο ψηφοδέλτιο του και κάποιον Φράγκο Εμμανουήλ (Φραγκούλη), έτσι τον ανέφερε, τον οποίο χιλιάδες ανισόρροποι προφανώς θα ψήφισαν, νομίζοντας ότι πρόκειται για τον στρατηγό ε.α. και συγγραφέα Δρα Φραγκούλη, ο οποίος μάταια τις τελευταίες μέρες μέσω των σόσιαλ μίντια προσπαθούσε να εξηγήσει ότι ΔΕΝ κατεβαίνει πουθενά υποψήφιος.
Η περίπτωση αυτή μου θύμισε μια παλιά ταινία με τον Έντι Μέρφι, που 2-3 μέρες πριν τις εκλογές άλλαξε το όνομά του και το έκανε ίδιο με εκείνο ενός βετεράνου και δημοφιλούς  υπέργηρου γερουσιαστή, για τον οποίο έμαθε ότι πεθαίνει,  και έτσι ο ίδιος εξελέγη παμψηφεί με αυτή την λαθροχειρία…
Κάπως έτσι λοιπόν και ο μαϊμού Φραγκούλης του Βελόπουλου.
Σε άλλες ειδήσεις, ο φαλακρός γκουρού της χρεοκοπίας, ο άνθρωπος που μας ήθελε στα συσσίτια, ο πολύς Δρ Μπαρουφάκης ντε… πήρε τέσσερα κόμμα κάτι, και έτσι απέδειξε για πολλοστή φορά ότι πολλοί Ελληνέζοι είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως, και ηλίθιοι ταυτόχρονα.
Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει και το 20% της «μαύρης», πλην όμως «χαρούμενης χήρας», Ρένας Δούρου, στην οποία ελπίζουν ακόμη ουκ ολίγα ζαγάρια με δικαίωμα ψήφου.
Για να μην αναφερθώ στην Κουντουρά, που τελικά αποδείχθηκε η πιο γάτα απ’ όλους τους άλλοτε πσαικαζμένους, αφού κατάφερε στο 91’ να εξασφαλίσει 5 χρόνια στις Βρυξέλλες, με 20 χήνες καθαρές τον μήνα στην τσέπη… παρέα με τον Κυμπουρόπουλο, που μόλις πριν από 4 χρόνια ήταν λάβρος κατά της «Ευρώπης των αφεντικών», και υπέρ της δραχμούλας, αλλά τελευταία είδε το φως και δηλώνει … ευρωπαϊστής.
Τι να πει κανείς για το κριτήριο του Ελληνέζου ψηφοφόρου;
Τέλος, συμπαρίσταμαι στον πολιτικό ογκόλιθο Νοτοπούλου, που δεν τα κατάφερε, αφού η μαύρη αντίδραση και τα συμφέροντα την έφαγαν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεδιπλώσει το όραμα που έχει για την ερωτική συμπρωτεύουσα.
Κανείς όμως δεν χάνεται… το φαράσι την περιμένει, εκτός κι αν ήδη έληξε η σύμβασή της ως εργάτρια καθαριότητας στον Δήμο.
Όσο για τον Τέρενς, επιστρέφει μαθαίνω άρον άρον από το μακρινό Ουζουμπούρου, για να δηλώσει την πίστη του, μαζί με τον Ραγκούση, τον Κουλούρη, και ίσως και τον Μπίστη, στον νέο σωτήρα μας, τον Βελό που λέγαμε…
Μιλάμε για πλήρη αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού…
Μιλάμε για νέα άφθονα γέλια…
Ένα είναι σίγουρο, ότι ποτέ δεν θα πλήξουμε στην μπανανία μας όσο η ψήφος του Νανόπουλου είναι ίση και όμοια με εκείνη του Αχμέτ από το Αλγέρι, ή με του Σούλη του «τανάλια» από τον Δενδροπόταμο…
Καλή συνέχεια και ραντεβού στα κωλάδικα (όπως θα ‘λεγε κι ο Βουσμάνος. Αλήθεια, βγήκε ξανά αυτός; Έχουμε εικόνα;)

Strange Attractor

ΥΓ- Κυκλοφορούν από τα ξημερώματα στο διαδίκτυο συγχαρητήριες επιστολές του Πούτιν και του Ιησού προς τον Βελό. Λέτε να είναι γνήσιες, ή κάποιος κάνει πλάκα; Χμ;

ΥΓ2- Αληθεύει ότι ο Αντώναρος κρύβεται σε ξένη πρεσβεία; Ερώτημα...

1 σχόλιο: