3.6.19

Προσοχή στα βράχια! Ο Γλέτσος προειδοποιεί τους Έλληνες...


Οι πρώτες εκλογές τελείωσαν, οι κοινοτάρχες, οι δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες, και οι ευρωβουλευτές εξελέγησαν, και η χώρα προχωρά πλέον ακάθεκτη προς τις εθνικές εκλογές, διά των οποίων θα επιλέξουμε κυβέρνηση και βουλευτές.




Το χαστούκι που έφαγε ο Σύριζας ήταν ηχηρό, με τα διάφορα μεγαλόσχημα και μη στελέχη του να προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, ψελλίζοντας διάφορες ασυναρτησίες του στυλ «ο λαός δεν κατάλαβε την προσφορά μας», «έφταιγε η αποχή», «κυβερνάμε μόλις 9 μήνες», κλπ κλπ.
Κάποιοι μάλιστα έκαναν και αυτοκριτική, όπως ο Τσαλακώτος, που ομολόγησε ότι «τσάκισε» τη μεσαία τάξη, αλλά αν τους δοθούν άλλα 4 χρόνια, τότε όλα θα πάνε πρίμα…



Άλλοι, σαν τον Κυρίτση (τον σκουλαρικάτο) ή τον Ζαχαριάδη (τον σπινθηροβόλο) δείχνουν αμετανόητοι, και συνεχίζουν να λένε τα δικά τους, χωρίς κανείς βέβαια να τους δίνει σημασία.
Όπως το «κουνάβι», που βγήκε χθες βράδυ σε πάνελ του ΣΚΑΙ, φορτωμένη με μαγκιά (και μπόλικα κιλά) και κάτι πήγε να πει για ανίερες κυβερνητικές συμμαχίες επί σαμαροβενιζέλων, αλλά την τάπωσε η … Λιάνα Κανέλη, που αν σε βάλει στο στόμα της άστα να πάνε… τρέχα να κρυφτείς.
Όσο για τον Αλέξη, παραμένει κρυμμένος, και οι φήμες θέλουν να τον έχουν οι στενοί του συνεργάτες με κομπρέσες, οξυγόνα,  και ενέσεις βαλεριάνας.
Μάλιστα, όταν που και που ξυπνάει ιδρωμένος, φωνάζει διάφορα ακατάληπτα για επανάσταση, για προκοπή του τόπου, και το όνομα του … Τζανακόπουλου (μπορεί και του Φλαμπουράρη)!
Αμέσως σπεύδει η Μπεριστέρα με τον πιστό Καρανίκα, και του κάνουν μαλάξεις, ενώ καλείται και η Κονιόρδου για «ενεργειακά συμπαντικά μασάζ».
Τέλος πάντων, τέλος καλό όλα καλά, πλην κάποιων εξαιρέσεων.
Όπως η Κρήτη, που ως άλλο γαλατικό χωριό, συνεχίζει να υπερασπίζεται τον Σύριζα, αρνούμενη να συγχρονιστεί με την πραγματικότητα, με τους κατοίκους της να ζουν προφανώς σε ένα άλλο εναλλακτικό, δικό τους σύμπαν.
Ίσως δυο τρία χοτ σποτς στα εδάφη της να βοηθούσαν τους Κρητικούς να δουν το φως… ποιος ξέρει;
Και εκτός από την Κρήτη, έχουμε και διάφορα αστροπελέκια να συνεχίζουν με ζήλο τον όμορφο αγώνα του Αλέξη ενάντια στους ντόπιους και ξένους κατακτητές.
Όπως η σιτεμένη αοιδός Άντζι, που προειδοποιεί τον κοΖμάκη για τα διάφορα κακά που θα τον βρουν αν, μακριά από εμάς,  εκλεγεί ο «Κούλης».
Ο οποίος θα επαναφέρει τον ΕΝΦΙΑ και τα διόδια, θα θεριέψει τους φόρους και τα χαράτσια, θα κόψει τις συντάξεις, θα καταργήσει τον κατώτατο μισθό των 751 ευρώ, και ίσως διακόψει και τα δρομολόγια του μετρό της Θεσσαλονίκης.
Χώρια που θα ακυρώσει την διαστημική μας προσπάθεια, που ξεκίνησε ο Παππάς, ο οποίος λόγω έκτακτων εκλογών δεν πρόλαβε να στελεχώσει τον ΕΛΔΟ με τις απαραίτητες μετατάξεις οδηγών του ΟΑΣΘ, και τις προσλήψεις φτυχιούχων ΙΕΚ και ΤΕΙ ως συμβασιούχων κοσμοναυτών.  

Θα πέσει δηλαδή μαύρη μαυρίλα να μας πλακώσει.
Τα ίδια λένε και άλλοι, μη συριζαίοι. Όπως ο άντρακλας Απόστολος Γλέτσος, ο επονομαζόμενος και «ντούμπλε φας ψήστης», που παράτησε το σανίδι και τα κωλάδικα, και αφιέρωσε τη ζωή του στον λαό και στην αγαπημένη του «πατρίδα» Στυλίδα (αν και  ο ίδιος είναι από τον Τύρναβο).
Μόνο που ο κοΖμάκης δεν αναγνώρισε την ανιδιοτελή προσφορά του και τον μαύρισε χθες (σαν τη Δούρου ένα πράγμα).
Ο Απόστολος όμως άστραψε και βρόντηξε.
Με τον μεστό του λόγο έκανε δηλώσεις και απηύθυνε έκκληση προς τους πολιτικούς μας ταγούς να σώσουν τη χώρα από τον… Κυριάκο.
Είπε με αντάρτικο ύφος:   «Σε ό, τι αφορά τα μεγαλύτερα και σπουδαία, θέλω να παρακαλέσω όλους τους πολιτικούς ταγούς που πέρασαν. Έτσι κι αλλιώς, δεν γινόταν αλλιώς, πληρώσαμε την απειρία Τσίπρα πάρα πολύ ακριβά. Αυτή τη στιγμή παρακαλώ τους πρώην πρωθυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας, τον κύριο Κώστα Καραμανλή, τον κύριο Σαμαρά, όλους τους πρώην πρωθυπουργούς: η επιλογή Μητσοτάκη είναι ξανά η Ελλάδα στα βράχια. Κάνω έκκληση στον κύριο Σημίτη, στην κυρία Γεννηματά, στον κύριο Βενιζέλο, στον έμπειρο πια αλλά σωστά τιμωρημένο κύριο Τσίπρα, στον κύριο Κουτσούμπα, να δώσουν επιλογές στον λαό. Δεν είναι επιλογή ο κύριος Μητσοτάκης, είναι η Ελλάδα στα βράχια. Προς Θεού, προσέξτε. Δεν θα έχουμε πατρίδα. Δεν θα έχουμε χώρα. Κάντε κάτι. Δώστε επιλογή στον λαό». 
Τι πρέπει να κάνουν, τι επιλογή να δώσουν στο λαό , δεν το διευκρίνισε.
Προφανώς όμως, ως διαβασμένος μαρξιστής και μπαρουτοκαπνισμένος δήμαρχος του πεζοδρομίου (και παλιός ζεν πρεμιέ), μάλλον θα εννοεί να ακυρωθούν οι εκλογές, να πάμε σε μεταβατική κυβέρνηση με Κουτσούμπα, Πολάκη,  και Μπογιόπουλο στο πηδάλιο, να δοθούν όπλα στον απλό λαό, να ανέβουμε στα τραχτέρια, να συσταθούν λαϊκές ομάδες περιφρούρησης, να οργανωθούν σοβιέτ αγροτοκτηνοτρόφων… κάτι τέτοιο τέλος πάντων, προκειμένου ο Κυριάκος να μη μπορέσει να μας γονατίσει.
Φαντάζεστε τον Κώστα Καραμανλή ως άλλον Μπελούσι, αρματωμένο, με φυσεκλίκια, παρέα με τον Γιακουμάτο, και αγκαλιά με την Μποφίλιου, τον Κουτσούμπα, την Φώφη,  και τον ΓΑΠ, να περιπολούν στους δρόμους και να συλλαμβάνουν «κυριακικούς» προκειμένου να τους οδηγήσουν στα λαοδικεία, ή να τους εκτελούν επί τόπου με συνοπτικές διαδικασίες;
Τα ύστερα του κόσμου δηλαδή…
Πάντως, ο αψύς Απόστολος, μπορεί να ζει σε άλλο κόσμο,  έχει όμως χιλιάδες followers. Που πίνουν νερό στο όνομά του.
Όπως ο φίλος μου ο Σούλης, που αν και μόνιμα ζαλισμένος από τους μπάφους, τον «ψηφάει» σταθερά, όπως λέει, αν και δεν έχει καμία σχέση ούτε με το θέατρο, ούτε με τη Στυλίδα, αλλά τον θαυμάζει από τότε που κατέβαζε τις μπάρες διοδίων, και ειδικά από τότε που «στη κατοχή κατέβασε την τουρκική σημαία από το πολυτεχνείο»!!!!!
Αυτά ζούμε, και να θυμόσαστε αδέλφια, ότι μπορεί η χώρα να βάφτηκε μπλε, μπορεί η μάστιγα του Σύριζα να φύγει οσονούπω, αλλά 10 στους 100 συνέλληνες ψηφάνε Βελό, Μπαρουφάκη, Αρτέμη, Τσιτουρίδη, Παπακώστα, Ραχήλ, Μπάνο, Στρατούλη, Ψινάκη, ακόμη και … Βεργή.
Θέλει δουλειά ακόμη για να σταθούμε στα πόδια μας.
Γρηγορείτε …

Strange Attractor

Δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου