1.9.19

Λαθρομεταναστευτικό: Θα τολμήσει ο Μητσοτάκης;


Φταις-δεν φταις, αν δεν μπορείς να παλέψεις, θα πεθάνεις"
Μπέρτολτ Μπρεχτ

"Γι' αυτό τζάκισες την χέραν σου Στρατηγέ Μακρυγιάννη;
Για να χορεύουν σέϊκ τα κωλόπαιδα;"
Ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος




Έξω από το τακτικό, εξωτερικό, γυναικολογικό-μαιευτικό ιατρείο μεγάλου περιφερειακού, κρατικού νοσοκομείου. Σε σχετικά κοντινή απόσταση υπάρχει hotspot. Έξι λαθροκουνέλες αναμένουν τυλιγμένες με τη μαντήλα, η οποία σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες έχει απαγορευθεί. Δημιουργούν γύρω βουητό με μιαν αλλαχακμπάρικη διάλεκτο. "Φουσκωμένες". Ηλικία όλων τους, κάπου 18-20 χρονών. Στην ίδια ηλικία, σχεδόν όλες οι δικές μας κοπέλες ξημεροβραδιάζονται στο facebook σε μια ναρκισσιστική αποχαύνωση γκομενίσματος.



Από δίπλα τους μια εμφανώς διεκπεραιώτρια των απαραιτήτων διαδικασιών. Ελληνίδα αυτή. Υπάλληλος στο hotspot. Η οποία αντιλαμβάνεται το "δολοφονικό" βλέμμα. Πηγαινοέρχεται συνεχώς στη γραμματειακές υπηρεσίες του Νοσοκομείου, πηγαινοφέρνει ένα παχύ μάτσο χαρτιά, το πάνω-πάνω είναι παραπεμπτικό για εξέταση. Προφανώς και τα υπόλοιπα, για όλες τους.
Ποιος πληρώνει το βαρκάρη; Ρωτήστε τον κ. Κικίλια, όταν βρει καιρό από τις selfie με την συμβία του, εξέδωσε, λέει, μιαν εγκύκλιο.
Δίπλα στην αναμονή, δυο τσιγγανοπούλες. Μικρότερες, αυτές. Κάπου 16-17 χρονών. Σχεδόν ετοιμόγεννες. "Με τη κοιλιά στο στόμα", που' λεγε η μάνα μου. Ελληνίδες στην αναμονή; Ούτε για δείγμα.
Αυτοί, κυρίες και κύριοι, μαζί με το αλβανικό στοιχείο, είναι που αναπαράγονται σήμερα στην Ελλάδα. Σε κρατικές δομές. Με δημόσιους πόρους. Επιδοτούμενοι. Πληρώστε γηγενή κορόϊδα, χθες βράδυ αναρτήθηκε ο ΕΝΦΙΑ για ακίνητα που κατά 90% δεν αποφέρουν το παραμικρό εισόδημα στους ιδιοκτήτες.
Το ανθρώπινο είδος γενετικά καθοδηγείται από δυο ένστικτα, της επιβίωσης και της αναπαραγωγής. Όλοι οι λαθροεισβολείς, έχοντας λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης, καθώς όλη μέρα κάθονται με φαγητό εξασφαλισμένο, υπηρετούν το ένστικτό της αναπαραγωγής. Είναι η Φύση. Όλα τα είδη, εάν βρουν ιδανικό, ασφαλές περιβάλλον, πολλαπλασιάζονται ταχύρυθμα. Ιδίως αν είναι πιο επιθετικά από τα είδη που βρίσκουν στο νέο περιβάλλον, αν διαθέτουν ισχυρότερη vis vitalis, ζωτική ορμή. Έτσι και οι λαγοκέφαλοι πλημμύρισαν τις ελληνικές θάλασσες.
Σε κρατικό δε νοσοκομείο της Βορείου Ελλάδος, όπως με πληροφόρησε φίλη, μουσουλμάνα που προσκομίστηκε ετοιμόγεννη απαίτησε, και έγινε, να απομακρυνθεί η εικόνα του Ιησού από το χειρουργείο-μαιευτήριο. Ω, ναι, ενθουσιασμένοι κλακαδόροι του Κυριάκου.
Οι 540 που εισέβαλαν χθες ανενόχλητοι στη Βόρεια Λέσβο, ένα χωριό ολόκληρο, αν μείνουν εδώ, σε μια δεκαετία μπορεί να είναι και πέντε χιλιάδες. Μια πόλη. Στοιχείου ξένου και εχθρικού με τον Ελληνισμό.
Αυτό που ονομάζουμε Δυτικός Πολιτισμός θεμελιώθηκε με βία. Με ποταμούς αίματος για υπεράσπιση της Χριστιανικής Πίστεως. Με αποκλεισμό του εχθρικού αλλότριου. Με αιματηρή, μακροχρόνια Επανάκτηση, Reconquista, εξεδίωξε η Ισπανία τους Μαυριτανούς. Με αίμα γκρεμίστηκαν οι μιναρέδες που μαγάριζαν το αττικό τοπίο.
Σήμερα, η Δύση εκφυλισμένη από την ευζωία και τις σάπιες ιδέες της Αριστεράς δεν μπορεί να υπερασπιστεί την ύπαρξή της. Και η υπεράσπιση δεν μπορεί να είναι ειρηνική. Ρωτήστε έναν φίλο σας βιολόγο. Κάθε στιγμή, μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό διεξάγονται δολοφονικές μάχες για να παραμένουμε υγιείς. Όταν ένας εχθρικός ιός εισβάλει, τα λευκά αιμοσφαίρια τον περικυκλώνουν και τον εξολοθρεύουν. Όταν αδυνατούν να τον εξολοθρεύσουν, νοσούμε, και όταν αυτός κατακυριεύσει τον οργανισμό πεθαίνουμε. Αυτό ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα.
Τα "λευκά αιμοσφαίρια", οι φορείς και υπηρεσίες ασφαλείας, οι αμειβόμενοι από τους φόρους μας για να μας υπερασπίζονται, για να προφυλάσσουν τον εθνικό οργανισμό, αντί να αποτρέπουν την εισβολή ιών, την ενισχύουν!



Ο στρατός έγινε φιλιππινέζα των λάθρο. Κονδύλια για αγορά πυροσβεστικών Καναντέρ δεν υπάρχουν, αλλά κονδύλια περιθάλψεως λάθρο βρίσκονται.
Και προχθές τιμήθηκε, ένας, λέει, "ήρωας", λιμενικός, ο οποίος βοήθησε χιλιάδες μουσουλμάνους να εισέλθουν στην χώρα.
Πλέον, ζω σ' άλλον κόσμο. Για μένα ήρωες είναι και τιμές αξίζουν μόνον εκείνοι που έδιωξαν τους μουσουλμάνους από την πατρογονική γη και τους εμπόδισαν να την ανακαταλάβουν. Έτσι με δίδαξαν τα μαθητικά βιβλία, οι δάσκαλοι, αλλά και προγονοί μου μεταφέροντας την προφορική παράδοση.
Θα μπορούσα να γράψω όλη την εθνικά εγκληματική πολιτεία των μπολσεβίκων που άνοιξαν τα σύνορα. Όμως αυτή είναι πολιτική τους φύση, μισελληνική, ανεξαρτήτως του ότι η επίσημη ΝΔ τους θεωρεί νομίμους πολιτειακούς εταίρους και όχι μιάσματα, όπως ο Στρατάρχης Παπάγος. Και σήμερα δεν είναι κυβέρνηση. Ο Κυριάκος μπορεί να κάνει όσα ΚΥΣΕΑ "ανησυχίας" θέλει. Κι ο θλιβερός Δένδιας να αερίσει τα μέζεα του Τούρκου Πρέσβη με διαμαρτυρίες. Δεν θα γίνει τίποτα.
Γιατί οι μαρξιστές σε κάποια έχουν δίκιο. Μαμή της Ιστορίας είναι η Βία. Κι όπως λέει ο Μπρεχτ, φταις-δεν φταις, αν δεν μπορείς να παλέψεις, θα πεθάνεις.
Η μοναδική δύναμη αποτροπής της λαθροεισβολής είναι ο φόβος για τη ζωή. Τίποτ' άλλο. Ο φόβος ότι δεν θα μπορέσεις να εισβάλεις, χάνοντας ενδεχομένως την ίδια σου τη ζωή.
Στις 7 Φεβρουαρίου του 2016 ο αξιολογότατος Στέφανος Κασιμάτης έγραφε στην "Καθημερινή" :
"Για να μην μπορούν οι μετανάστες να έλθουν, έστω και αν θα ήθελαν, η Ευρώπη θα έπρεπε να κάνει πόλεμο στα σύνορά της. Πρόσφατα στους Times του Λονδίνου, ένας διακεκριμένος αρθρογράφος ανέπτυξε αυτή ακριβώς την πρόταση, χωρίς μάλιστα να αποφύγει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες (28/1/2016, άρθρο του Ντ. Ααρόνοβιτς, για όσους ενδιαφέρονται). Υποστηρίζει, συγκεκριμένα, ότι μια κοινή ευρωπαϊκή δύναμη θα πρέπει να αναπτύξει τις δυνάμεις της κατά μήκος των θαλασσίων συνόρων της Ευρώπης, στο Αιγαίο και νοτίως της Ιταλίας, με σκοπό να βυθίζει όσα σκάφη με μετανάστες προσπαθούν να παραβιάσουν τα σύνορα. «Ο αριθμός των σκαφών που θα έπρεπε να βυθιστούν θα ήταν πιθανόν πολύ μικρός», γράφει, «παρότι τις πρώτες εβδομάδες θα φαινόταν μεγάλος, από την ώρα όμως που θα γινόταν κατανοητό ότι το σύνορο δεν παραβιάζεται, ο αριθμός εκείνων που φαντάζονται ότι θα μπορούσαν να μπουκάρουν (break into, στο πρωτότυπο) θα έπεφτε». Ο αρθρογράφος δεν παραβλέπει τις συνέπειες της αποκρουστικής πρότασής του: τα σκάφη της κοινής ευρωπαϊκής δύναμης δεν θα έπρεπε να περισυλλέγουν τους ναυαγούς, γράφει, διότι το μήνυμα της αποτροπής θα έχανε το νόημά του, ούτε θα έπρεπε η Δύση να φοβηθεί την κατακραυγή, ισχυρίζεται, διότι και αυτή θα λειτουργούσε αποτρεπτικά".
Το πρωτότυπο άρθρο στους Times είχε τίτλο "A modest proposal to solve the migrant crisis".



Ενώ αρκετά πριν, στις 28/10/2014 η Βρετανία είχε επισήμως ανακοινώσει δια του Φόρεϊν Όφις ότι δεν θα υποστηρίξει τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μεταναστών που επιχειρούν να φθάσουν στην Ευρώπη, στη Μεσόγειο. Έκοβε δηλαδή τα κονδύλια τα οποία κατέβαλε στην απάτηπου λέγεται Frontex.
"Δεν υποστηρίζουμε τις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης που προβλέπεται να διεξαχθούν στη Μεσόγειο. Πιστεύουμε ότι αυτές οι επιχειρήσεις δημιουργούν έναν ακούσιο «παράγοντα έλξης», καθώς ενθαρρύνουν περισσότερους μετανάστες να επιχειρήσουν τον επικίνδυνο διάπλου της θάλασσας και οδηγούν συνεπώς σε περισσότερους τραγικούς και άχρηστους θανάτους", είχε τονίσει η υφυπουργός Εξωτερικών Τζόις Ανελάι.
Οι Αγγλοσάξονες κυβερνούν τον Κόσμο τους τελευταίους πέντε αιώνες. Τα εγχώρια αριστερά και φιλελέ τσουτσέκια πιστεύουν ότι είναι ηλίθιοι που φεύγουν. Ότι η Βασίλισσα, που έδωσε η ίδια την εντολή για το Brexit, είναι ηλίθια. Ότι ο Τζόνσον, ο οποίος με έναν πλήρως νόμιμο συνταγματικά ελιγμό έκλεισε τη Βουλή για να μην έχει τον Τσιπροκόρμπιν στα πόδια του όταν διεξάγει κρίσιμες διαπραγματεύσεις είναι φασίστας. Ότι οι δυο χιλιάδες άπλυτοι που βγήκαν στους δρόμους κατά του Τζόνσον είναι η πλειοψηφία των Βρετανών.
Ότι η Βρετανία θα γίνει τρία κράτη, όταν οι Άγγλοι διαφεντεύουν τους Σκώτους από τότε που ήταν άγρια φυλή πολεμιστών, αιμοβόρα τσοπανόσκυλα, όχι τώρα που είναι κανίς.
Ότι ο ηθοποιός Χιου Γκραντ, ο οποίος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω από την αστυνομία του Λος Άντζελες να απολαμβάνει στοματικό σεξ από μια φτηνή τρανσέξουαλ πόρνη, μέσα σε αυτοκίνητο σε κεντρική λεωφόρο και κατόπιν η Λιζ Χάρλεϊ τον χώρισε, ο οποίος έβρισε τον Τζόνσον, εν ονόματι λέει των παιδιών του και του παππού που είχε πολεμήσει για την ελευθερία, είναι αντιστασιακός αγωνιστής, σαν την εγχώρια "αγωνιστική" γλίτσα από ΕΑΜ μέχρι Πολυτεχνείο.
Αλλά υπάρχει και η λύση Σαλβίνι. Η οποία μείωσε τις εισβολές κατά 80% σε έναν χρόνο. Η αναχαίτιση των δουλεμπορικών, η απαγόρευση προσέγγισης των πλοίων των ΜΚΟ στα λιμάνια και η σύλληψη όσων την παραβαίνουν, ασχέτως του αν κατόπιν αφεθούν ελεύθεροι. Η αποτροπή και η ποινικοποίηση.
Δεν υπαινίσσομαι προς Θεού ένα Grexit. Άλλο η 5η Οικονομία του Πλανήτη, η οποία μεταξύ άλλων παράγει το 60% των φαρμάκων στην Ευρώπη και κάνει την Γερμανία με τον γερασμένο, φαρμακοεξαρτημένο πληθυσμό να ανατριχιάζει.
Απλά προτείνω σε όσους απ' τους ψυχοπονιάρηδες φιλολάθρο διατηρούν έστω λίγο μυαλό κι ελάχιστη τσίπα να μην ακούσουν εμένα, αλλά την Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ : "Η Μονοπολιτισμικότητα της Αρχαίας Ελλάδoς και του Βυζαντίου διέσωσαν τη συνέχεια του Ελληνισμού".
Και ενημερώνω τον Κυριάκο ότι αν δεν κηρύξει για τον δημογραφικό εφιάλτη εκστρατεία ελληνικής αποκλειστικά ευγονικής, αν δεν διώξει όπως ο Όρμπαν τις δουλεμπορικές ΜΚΟ, αν δεν ακυρώσει την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας από νεογέννητα αλλοδαπού γένους, με το διχίλιαρο θα αφανίσει το Ελληνικό Γένος και θα μείνει στην Ιστορία ως ο δημιουργός του μεγαλύτερου στον κόσμο εκτροφείου για μουσουλμάνους, τσιγγάνους και Αλβανούς.
Κανόνες της ΕΕ απαγορεύουν, λέει, τέτοια μέτρα;
Είδηση της 21/08/2019:
"Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα ότι η κυβέρνησή τους εξετάζει σοβαρά να καταργήσει το δικαίωμα να αποκτούν την αμερικανική υπηκοότητα τα παιδιά που γεννιούνται στις ΗΠΑ από μη Αμερικανούς πολίτες και παράτυπους μετανάστες.
"Το εξετάζουμε πολύ σοβαρά, το δικαίωμα στην υπηκοότητα, όπου όταν αποκτάς μωρό στα εδάφη μας, όταν περνάς τα σύνορα και κάνεις παιδί, συγχαρητήρια, το μωρό είναι τώρα Αμερικανός πολίτης... Ειλικρινά είναι γελοίο", είπε σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.
Τον Οκτώβριο του 2018 σε συνέντευξή του στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Axios ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι θα τερματίσει το λεγόμενο "δίκαιο του εδάφους", δηλαδή το δικαίωμα οποιουδήποτε γεννιέται στις ΗΠΑ να αποκτά την υπηκοότητα, με εκτελεστικό διάταγμα".

Προφήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου