4.12.23

Ο Πούτιν έθεσε εκτός νόμου τους γκέι! Τι λέει ο Στέφανος επ’ αυτού;

Τα έχω ξαναγράψει, αλλά ποιος ακούει και ποιος διαβάζει;

Αναφέρομαι στους πούρους αριστερούς της μπανανίας μας, κυρίως τους συριζαίους, που ανάθεμά με αν έχουν διαβάσει ποτέ Μαρξ, την ιδεολογία όμως του οποίου υπηρετούν (νομίζουν) με ζέση, με πάρα πολλούς εξ αυτών να έχουν κάνει σημαντικές πολιτικές καριέρες επί δεκαετίες διαστρεβλώνοντας τον μαρξισμό.


Αγνοώντας φερ’ ειπείν τις αρνητικές απόψεις του Μαρξ για τους δημόσιους υπαλλήλους, για τους αγρότες, ή και για τους «λαθρομετανάστες» της εποχής του...

 

Χώρια το χάιδεμα των πάσης φύσης παραβατικών στοιχείων, με αποκορύφωμα τον νόμο Παρασκευόπουλου που άνοιξε τα κελιά επί Πρώτης Φοράς Αριστερά, και έτσι γεμίσαμε από καταδικασμένους, πλην όμως ελεύθερους, κακοποιούς, με αποτέλεσμα η Ελλάδα σήμερα να είναι πιο επικίνδυνη και από το Ντιτρόιτ των ‘80ς.

Για να μην αναφερθώ στην αστυνομία, που ήθελε να αφοπλίσει ο Σύριζα, ή στα ΜΑΤ που ήθελε να τα καταργήσει (όπως και τα διόδια, όπως και τα μνημόνια).

Ανάμεσα σε πολλές άλλες παρεξηγήσεις σχετικά με το τι σημαίνει «αριστερά» εδώ στη χώρα μας, υπάρχουν και δυο κυρίαρχες αριστερές απόψεις όσον αφορά στις ΜΚΟ, και στη κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.

Οι αριστεροί λατρεύουν, στηρίζουν, και στελεχώνουν τις ΜΚΟ, τις οποίες παρεμπιπτόντως ακόμη καταμετράει ο Κουμουτσάκος σχεδόν 5 χρόνια τώρα, οι οποίες ΜΚΟ όμως στην κομμουνιστική μαρξιστική Κίνα απαγορεύτηκαν δια νόμου ήδη από το 2016. Ίσως οι Κινέζοι να μην είναι αρκετά αριστεροί. Ποιος ξέρει; Θα μας πει ο Σκουρλέτης…

Όσον αφορά στους ΛΟΑΤΚΙ, τους οποίους έχουν κάνει σημαία οι καθ’ ημάς αριστεροί, η Ρωσία που έζησε 70 και βάλε χρόνια κομμουνισμού τους έθεσε πρόσφατα εκτός νόμου! Άκου να δεις!!!!

Έτσι, όπως στην κομμουνιστική πάλαι ποτέ ΕΣΣΔ, την οποία εκθειάζουν οι Κουτσούμπας και σία, χωρίς να μας πουν πως απαγορεύονταν αυστηρά τόσο η απεργία όσο και η αεργία (ναι, αλήθεια είναι), η σημερινή Ρωσία απαγορεύει τους γκέιδες!!!!!

Μάλιστα προχθές η ρωσική αστυνομία πραγματοποίησε δεκάδες επιδρομές σε διάφορα γκέι κλαμπ, μπαρ, και λουτρά στη Μόσχα, μόλις 48 ώρες μετά την απόφαση του ανωτάτου δικαστηρίου της χώρας να απαγορευτεί το «παγκόσμιο κίνημα LGBTQ», το οποίο χαρακτήρισε ως «εξτρεμιστική οργάνωση»!

Οι επιδρομές αυτές αποτελούν το τελευταίο βήμα μιας ολόκληρης σειράς διώξεων των γκέι από πλευράς Πούτιν, ο οποίος από την αρχή της πολιτικής του καριέρας εδώ και 25 χρόνια δίνει μεγάλη έμφαση στις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες, όπως αρέσκεται να επαναλαμβάνει.

Ίσως βέβαια ούτε αυτός να ήταν αρκούντως αριστερός, αν και ανδρώθηκε και μεγαλούργησε επί ΕΣΣΔ, και μάλιστα ως καγκεμπίτης. Ποιος ξέρει;

Σύμφωνα με τους ακτιβιστές της Ρωσίας το κίνημα ΛΟΑΤΚΙ δεν αποτελεί κάποια επίσημη οντότητα, και βάσει του γενικότερου και ασαφούς  ορισμού του οι αρχές μπορούν με τη βούλα του νόμου πλέον να καταστέλλουν και να διώκουν άτομα, ή και ομάδες ατόμων, που θεωρούν ότι αποτελούν μέλη της εν λόγω παράνομης κοινότητας.

Αμέσως μετά τις αστυνομικές επιδρομές είναι πολλά τα «μαγαζιά» των γκέι στη Μόσχα, αλλά και σε άλλες πόλεις, που αποφάσισαν να βάλουν λουκέτο.

Σύμφωνα με Ρώσους δικηγόρους εξειδικευμένους στα ανθρώπινα δικαιώματα, και ακτιβιστές των ΛΟΑΤΚΙ, η απόφαση του δικαστηρίου στην ουσία απαγορεύει οποιαδήποτε οργανωμένη ή μη προβολή και υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ, χωρίς όμως να διευκρινίζει πως ακριβώς θα μπορούν να περιοριστούν νομικά οι δράσεις ή και τα σύμβολα της «κοινότητας». Οι επιδρομές της αστυνομίας προχθές έγιναν με πρόσχημα την ανεύρεση ναρκωτικών.

Ήδη πολλοί ομοφυλόφιλοι συγκρίνουν τις νέες διώξεις εναντίον τους με τις αντίστοιχες των ναζί στη Γερμανία, λέγοντας πως αν χρειαστεί θα εγκαταλείψουν τη χώρα πριν στοχοποιηθούν από τις αρχές.

Όπως λέει χαρακτηριστικά η Όλγα Μπαράνοβα, διευθύντρια του κέντρου «πρωτοβουλίες ΛΟΑΤΚΙ» της Μόσχας, «για μια ακόμη φορά οι ρωσικές αρχές βάζουν τους ομοφυλόφιλους στο στόχαστρο ως εσωτερικό εχθρό, προκειμένου να στρέψουν την προσοχή του κοινού από τα υπόλοιπα πάμπολλα προβλήματα της Ρωσίας»…

Περιμένω τώρα να ακούσω τις απόψεις, και να δω τις αντιδράσεις επί του καυτού αυτού ζητήματος από πλευράς του νέου προέδρου του Σύριζα, που είναι κατά δήλωσή του και γκέι και αριστερός, αλλά και από τους αποστάτες, και από τον Κουτσούμπα, και από την «τροτσκίστρια» Μποφίλιου (που όμως ψηφίζει ΚΚΕ, όπως λέει)…

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου