14.10.12

Μέσα στο μυαλό του ... Σαμαρά!


Πριν από οκτώ ημέρες, άρχισε να «εκπέμπει» ο «Ορθογράφος».
Μια ερασιτεχνική παρείστικη απόπειρα δηλαδή,  δημιουργίας ενός ηλεκτρονικού βήματος, για ρηξικέλευθες απόψεις, «ανορθόγραφη» γραφή, και γενικά … πυρ κατά βούληση.



Η παρέα που τον δημιούργησε, και τον λειτουργεί, πιστεύει στη πολυφωνία, στην ευρεία θεματογραφία, και είναι πιστή στην άποψη: «αφήστε χίλια λουλούδια να ανθίσουν, και χίλιες σχολές σκέψης να ευδοκιμήσουν…»,  του Μάο!
Για αυτό και απευθύνει πρόσκληση, προς όποιον έχει κάτι να πει, κάτι να εκφράσει, ας επικοινωνήσει μαζί μας.
Αν και, κατά βάση, το παρόν μπλογκ δεν είναι πολιτικό, ούτε ακολουθεί κάποια συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, το κοινό στοιχείο που συνδέει τα μέλη της συντακτικής του ομάδας, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας του καθενός, είναι η πεποίθηση πως στη παρούσα χρονική συγκυρία, ο Αντώνης Σαμαράς είναι το τελευταίο ανάχωμα απέναντι στο τσουνάμι που μας απειλεί με πνίξιμο.
Αυτό δηλαδή της επιστροφής στη δραχμή, της χρεοκοπίας, και της …. αλβανοποίησής μας.
Για αυτό, είμαστε πολύ περήφανοι, αφού σήμερα ακούσαμε από την πλέον αξιόπιστη πηγή, ότι μας διαβάζει ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς!
Όπως μάθαμε, εδώ και μια εβδομάδα, ο πρωθυπουργός έχει συμπεριλάβει στην καθημερινή του ενημέρωση και τον Ορθογράφο! 

Και αυτό μας δεσμεύει για ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια στο να γίνουμε  καλύτεροι.
Δεν ξέρουμε αν σας αρέσει το μπλογκ, ή αν σας αρέσει ο Σαμαράς, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι πως αν θέλετε να έχετε την ίδια (εν μέρει) ενημέρωση με τον πρωθυπουργό της χώρας, καλά θα κάνετε να επισκέπτεστε τον Ορθογράφο..
Για να είσαστε και εσείς, μέσα στο μυαλό του Σαμαρά….

Η συντακτική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου