14.10.12

Ο ακόλαστος βίος του Dominique Strauss-Kahn.


Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ Dominique Strauss-Kahn, παραδέχεται πως ήταν ένας ακόλαστος και φιλήδονος κυνηγός του σεξ, που συμμετείχε σε γκλαμουράτα πάρτι με ομαδικά όργια, σε ολόκληρο τον κόσμο.

Περιέργως, αυτή είναι και η υπερασπιστική του γραμμή, όσον αφορά στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, ότι συνδέεται με δίκτυα πορνείας.


«Πάντα πίστευα πως μπορώ να ζω τη ζωή μου όπως θέλω», εξομολογείται σε γαλλικό περιοδικό.
Και συμπληρώνει πως ανέκαθεν πίστευε στην ελευθεριότητα, αρκεί να ήταν μεταξύ συμφωνούντων ενηλίκων, ενώ ορκίζεται πως δεν γνώριζε ότι οι περισσότερες σεξουαλικές σύντροφοι που ψάρευε σε αυτά τα πάρτι, ήταν επαγγελματίες του έρωτα!
Η εφημερίδα New York Times, αναφέρει πως πολλά από αυτά τα «οργιώδη» πάρτι, που κόστιζαν έως και $13.000 το καθένα, τα οργάνωναν διάφοροι επιχειρηματίες, οι οποίοι ήθελαν να τα έχουν καλά με τον Strauss-Kahn.
Πρόκειται για πάρτι, όπου γίνονταν ανταλλαγές συζύγων, και λεσβιακά όργια, σύμφωνα με δικηγόρο της υπόθεσης.
Στο τέλος, όλοι κατέληγαν γυμνοί στο πάτωμα…
Ο Γάλλος πολιτικός παραδέχεται ότι η συμπεριφορά του αυτή δεν συνάδει με την γαλλική κουλτούρα και κοινωνία, αλλά όπως λένε πολλοί, η σεξουαλική ελευθεριότητα δεν είναι κάτι το καινούργιο στη πολιτική.
 
 Το σεξ συνδέεται άμεσα με την εξουσία, και πολλές γυναίκες συμμετέχουν πρόθυμα, αρκεί αυτό να τους εξασφαλίσει τα προς το ζην, ή έστω μια καλή δουλειά…

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου