17.10.12

Αχ…. η Scarlett!


Εάν είχα τη τύχη (ή την ατυχία) να γεννηθώ άνδρας (έστω και gay),  η Scarlett Johansson θα ήταν για εμένα η ιδανική γυναίκα!
Το λάγνο αντικείμενο των ανομολόγητων πόθων μου….



 Δεν θα την ήθελα βέβαια για γάμο, αφού άλλες είναι για τα βίτσια, και άλλες για οικογένεια. 
Τέτοια πλάσματα, λοιπόν, σαν την  Scarlett , ανήκουν σε όλους τους άνδρες, δεν δεσμεύονται, δεν φυλακίζονται, και δεν αιχμαλωτίζονται  σε κοινωνικές συμβάσεις που οδηγούν πολύ συχνά σε μαρασμό και δυστυχία.
Εξάλλου, όταν είσαι η Scarlett και τα έχεις όλα, ποιός άνδρας μπορεί να σε ικανοποιήσει, σε όλα τα επίπεδα, και πόσο μπορεί να αντέξει αυτό στο χρόνο; 
Ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια, sex symbol, όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει η Scarlett! Αχ η Scarlett
To ντεμπούτο της το έκανε σε ηλικία μόλις 10 ετών, με τη ταινία North, και από τότε μέχρι τώρα, έπαιξε και συνεχίζει να παίζει, σε ποικίλες ταινίες, άλλες μούφες, και άλλες αριστουργήματα.
Σε όλες όμως ανεξαιρέτως, η Scarlett ήταν θεά!
Προσωπικά, θεωρώ αρκετά καλές τις ταινίες Lost in translation(2003), της Sofia Coppola, και το Vicky Christina Barcelona(2008), του Woody Allen, ενώ το Match Point του Woody πάλι (κάτι ήξερε ο γερόλυκος και την έχρισε μούσα του), είναι για εμένα κινηματογραφικό διαμάντι, και το βλέπω τουλάχιστον μία φορά το δίμηνο!
Στο αριστούργημα αυτό, ο σκηνοθέτης θίγει πολύ εύστοχα και έξυπνα, το θέμα της τύχης, και των συμπτώσεων στη ζωή των ανθρώπων.  Του αστάθμητου δηλαδή παράγοντα. Του χάους!
Η Scarlett, ως Νόλα, υποδύεται τη sexy ερωμένη του πρωταγωνιστή (Κρις), και το κάνει μάλιστα πολύ πειστικά, χρησιμοποιώντας τη βραχνή φωνή της, και το αδιαμφισβήτητο sex appeal της. 
Η Scarlett δεν είναι ένα απλό Χολιγουντιανό γκομενάκι!
Είναι μια σταθερή αξία!
Αρέσει σε άνδρες και σε γυναίκες, απλά επειδή   είναι αυθεντικά sexy και ζουμερή. 
Κι αυτά τα δυο αρκούν.
Τουλάχιστον για το Χόλυγουντ.
Και εν πάση περιπτώσει, η Scarlett είναι αυτή που είναι, και δεν έχει δείξει βλέψεις για … πολιτικός σωτήρας, όπως κάποιες άλλες μπουζουκόβιες (και καλά θεές) στα καθ’ ημάς.

Sensei Angie Yoko

Υ.Γ.: Η Scarlett μας εύχεται ευτυχισμένο Haloween...

2 σχόλια: