13.11.12

Ένας γκουρού... καταζητείται!


Η αστυνομία του Belize έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει και να συλλάβει τον John McAfee!
Σας λέει κάτι το όνομά του;

 
Σίγουρα ναι, αφού πρόκειται για τον πρωτοπόρο κομπιουτερά, και τον άνθρωπο που ταύτισε το όνομά του με την διάσημη εταιρία προστασίας των Η/Υ από τους ιούς.
Τώρα όμως καταζητείται για φόνο.
Εδώ και καιρό, ο άλλοτε γκουρού της πληροφορικής έχει μεταλλαχθεί σε γκάνγκστερ της ζούγκλας!
Η αστυνομία τον αναζητεί διότι φέρεται να έχει δολοφονήσει έναν άλλο Αμερικανό ονόματι Gregory Faull, που ήταν επαγγελματικός αντίζηλός του.
Μάλιστα, το θύμα είχε διαμαρτυρηθεί πρόσφατα στις αρχές του Belize, για την ασταθή και επικίνδυνη συμπεριφορά του McAfee, ο οποίος οπλοφορούσε και πυροβολούσε αδιάκριτα!
Εδώ και αρκετό καιρό ο McAfee έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο της πληροφορικής, και όπως έχει παραδεχτεί σε συνέντευξή του, έμπλεξε με εγκληματικές συμμορίες του Belize, ενώ υπήρξαν και απόπειρες απαγωγής αλλά και δολοφονίας του.
Ο λόγος για αυτή την μεταστροφή του McAfee δεν είναι σαφής, αλλά υπάρχει μια εξήγηση, αφού το 2010 ανέβαζε αναρτήσεις στο διαδίκτυο, μέσα από τις οποίες μιλούσε για τις προσπάθειες που κάνει προκειμένου να βελτιώσει το επικίνδυνο ναρκωτικό «άλατα μπάνιου», το οποίο και χαρακτήριζε ως «το καλύτερο ναρκωτικό όλων των εποχών, το οποίο βοηθά στην σεξουαλικότητα, και προσφέρει αφάνταστη ευφορία».

S.A.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου