11.11.12

Κρίμα για την χώρα μας….


Από την μια μεριά έχουμε τον ΣΥΡΙΖΑ του 30% (βάσει δημοσκοπήσεων), που είναι και δεν είναι έτοιμος να κυβερνήσει. Προφανώς θα πρέπει  πρώτα να συμφωνήσουν οι διάφορες συνιστώσες, πολλές εκ των οποίων λειτουργούν με μοναδικό τους μότο την άρνηση για την άρνηση.


Από την άλλη πάλι έχουμε τους διάφορους ψεκασμένους ΑΝ.ΕΛ. που ένας Θεός ξέρει τι βρίσκουν στον Καμένο και στην Κουντουρά, που να τους πείθει ότι είναι … οι προσδοκόμενοι σωτήρες του γένους!
Και βέβαια, να μην ξεχνάμε και την Χρυσή Αυγή, που αφού μας απάλλαξε από τους «μαχαιροβγάλτες» λαθρομετανάστες (πως γίνεται και όλες οι επιθέσεις σημειώνονται εναντίον αλλοδαπών μαγαζατόρων, νοικοκυραίων, και οικογενειαρχών, ένας Θεός ξέρει), τώρα αποφάσισε να τα βάλει με τα ρόλεξ και τα μπούλγκαρι του Άδωνι!
Και μέσα σ αυτό το αλαλούμ πολιτικό σκηνικό, νάσου και ο Στάθης Παναγούλης, να απειλεί με λιντσαρίσματα…
Ή ο άλλος εθνοπατέρας, ο Χαϊκάλης ντε, που αποδεικνύει για μια ακόμη φορά ότι όσο ψηφίζουμε θεατρίνους και καραγκιόζηδες μαϊντανούς στην Βουλή, τόσο το μόνο που θα  εισπράττουμε θα είναι τα …. καραγκιοζλίκια.
Για τον Μπένυ, τι να πω; Απλά τον λυπάμαι. Όχι μόνο του έχει φύγει το μισό κόμμα κάτω από τα πόδια του, αλλά τώρα κινδυνεύει να μείνει μόνος, με μόνη συντροφιά την οξύνου Φώφη, και τον πολιτικό ογκόλιθο Τζάκρη! Που ξέρετε, μπορεί να επιστρέψει και η Μιμή!!!!
Ε ρε κατάντιες…. Τον βλέπω τον Ανδρέα να ανασταίνεται, και ως άλλο ζόμπι να αρχίζει στις γρήγορες τα διάφορα φυντάνια που άφησε πίσω του για να φυλάνε το μαγαζί.
Εκτός κι αν εκεί που βρίσκεται, ή πλέον τα ξέρει όλα, ή αδιαφορεί για όλα, περιοριζόμενος στο να ρίχνει τις ζεμπεκιές του υπό τους ήχους της Σακελαρίου.
Εξάλλου, ο παράδεισος σίγουρα θα είναι βαρετός για τον Ανδρέα, οπότε μάλλον για αλλού τον υπολογίζω.
Όπως και να έχει, η κατάσταση είναι κρίσιμη, κυρίως επειδή σε αυτήν την πιο δύσκολη περίοδο για την ιστορία της χώρας μας, το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού προσωπικού είναι τουλάχιστον … ολίγο.
Ποιον να πρωτοπιάσω; Τον Τσίπρα; Που έχει την εντύπωση ότι ζει μια ακόμη μαθητική κατάληψη;
Τον Λαφαζάνη, τον επονομαζόμενο και ήξεις αφίξεις;
Τον Κυρ Φώτη, που θέλει και την πίτα γιομάτη, και τον σκύλο χορτάτο;
Τον αλαφιασμένο Πάνο;
Την Αλέκα; Που αν τυχόν ζούσε ο Λένιν,  θα αποκήρυσσε μετά βδελυγμίας  ολόκληρο το μόρφωμα του αναχρονιστικού πλέον ΚΚΕ;
Ακόμη και ο Βενιζέλος, μέσα στην δυστυχία του, δείχνει πλέον συμπαθής, αφού αν μη τι άλλο, και ξέχωρα από τις προηγούμενες ευθύνες του, στηρίζει όσο μπορεί την κυβέρνηση Σαμαρά, που παλεύει με νύχια και με δόντια να μας κρατήσει στην Ευρώπη.
Κόντρα σε εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, που κάνουν αμάν να μας δούνε στη δραχμή προκειμένου να μας αγοράσουν μισοτιμής….
Άσχετα αν ο Μπένυ κάνει ότι κάνει για δικούς του ιδιοτελείς λόγους.
Κρίμα πάντως για τον τόπο….

Strange Attractor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου