10.11.12

Τα ρόλεξ και τα γκαβέλο


Φουλ αντεπίθεση από τον Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το... Rolex του. Πριν λίγες μέρες, σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κος Κασιδιάρης άρχισε να μοιράζει 8χίλιαρα επιτιθέμενος στο βουλευτή της ΝΔ, συνεπικουρούμενος από τον συνάδελφό του κο Γερμένη, ο οποίος προσπάθησε να σχολιάσει καυστικά το ρολόι του Άδωνι.

Και η απάντηση ήταν πληρωμένη και βαριά.

Επ' ευκαιρίας της συζήτησης για τον προϋπολογισμό, ο κος Γεωργιάδης άστραψε και βρόντηξε. Υπενθύμισε σε όλους τα δημοσιεύματα που έδειχναν τη σύζυγο του κου Μιχαλολιάκου, κα Ζαρούλια, να φέρει κόσμημα της εταιρείας Very Gavello, η οποία έχει δύο μόνο καταστήματα εν Ελλάδι, "ένα στη Μύκονο και ένα στην λαϊκή γειτονιά της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι", όπως χαρακτηριστικά είπε ο βουλευτής.

Το καλύτερο είναι πως δεν έμεινε εκεί, αλλά συνέχισε, κατηγορώντας τον Κασιδιάρη για προσπάθεια "να φάει" τον ίδιο του τον αρχηγό, γνωρίζοντας, βάσει του σκεπτικού του βουλευτή, πως αναφερόμενοι στο ρολόι του Γεωργιάδη, αυτός σίγουρα θα έφερνε ξανά στο προσκήνιο το θέμα με το κόσμημα της κας Ζαρούλια, ρίχνοντας έτσι και περισσότερο προσάναμα στις φημολογίες που φέρουν σε ρήξη τους δυο άντρες της Χρυσής Αυγής, με τον Μιχαλολιάκο να είναι έτοιμος να "τελειώσει" τον Κασιδιάρη, επειδή ο τελευταίος τον υποσκάπτει για να πάρει τη θέση του αρχηγού.

Προχώρησε, χρησιμοποιώντας εκφράσεις και απόψεις του κου Κασιδιάρη, λέγοντας πως κατά το δικό του σκεπτικό, το ζεύγος Μιχαλολιάκου "μασαμπουκώνει" 16.000 ευρώ το μήνα και πως αν κάποιος λαϊκός άνθρωπος πιστεύει πως θα τον σώσει η Χρυσή Αυγή, να πάει στο σπίτι του αρχηγού της να... δανειστεί. Ανέφερε βέβαια και το τραγελαφικό θέμα των βουλευτικών αυτοκινήτων, τα οποία μια χαρά έχει παραλάβει η Χρυσή Αυγή, αλλά διατείνεται πως τα χρησιμοποιεί για τον αγώνα της, πάει βόλτες τον κοσμάκη πέρα δώθε.

Πρότεινε όμως και κάτι σοβαρό, αν και φωτογραφικό για το ζεύγος Μιχαλολιάκου, τη θέσπιση δηλαδή κανονισμού από τη Βουλή, σε περιπτώσεις ζευγών βουλευτών να μη δίδονται δύο φορές επιδόματα όπως διατήρησης γραφείου κλπ.

Αυτό με τα αμάξια μου άρεσε όμως, είναι σαν τους φοιτητές των ΕΑΑΚ και της ΠΚΣ με τα iPhone, χρησιμοποιούν τα μέσα του καπιταλισμού για να τον "ρίξουν" και οι Χρυσαυγίτες.

TopGunZ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου