28.12.12

Διαφημίσεις που σημάδεψαν το 2012

Σας παραθέτουμε παρακάτω πέντε τηλεοπτικές διαφημίσεις που συγκίνησαν, ενθουσίασαν και έβαλαν σε σκέψη του τηλεθεατές τους μέσα στο 2012.

H μεγάλη πτώση
Δε θα μπορούσε η Red Bull να μην εκμεταλλευτεί διαφημιστικά το τεράστιο κατόρθωμα που κατάφερε η ομάδα της Red Bull Stratos με την ελεύθερη πτώση του Felix από την στρατόσφαιρα. Μπορεί να μην είναι η πιο ατμοσφαιρική διαφήμιση, αλλά σίγουρα είναι αυτή που κόβει περισσότερο την ανάσα με το μεγαλείο του ανθρώπινου μυαλού και της ανθρώπινης θέλησης.

  
Το μαγικό κόλπο του παππού
Η συγκεκριμένη διαφήμιση από Νορβηγική αεροπορική εταιρεία περνάει έντεχνα τα πλεονεκτήματα της εταιρείας (συχνές πτήσεις ακόμα και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές της χώρας) μέσα από μια διασκεδαστική, μικρή ιστορία ανάμεσα σε έναν παππού και τον εγγονό του.


Η δυσκολότερη δουλειά του κόσμου
Η εταιρεία Procter & Gamble έχει αυτοανακηρυχθεί ως χορηγός των μαμάδων παγκοσμίως και εκμεταλλεύτηκε τους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου για να ανεβάσει στον αέρα αυτό το άκρως συγκινητικό σποτάκι.


Τα τρία μικρά γουρουνάκια
Με μια σκοτεινή και συγκλονιστική μεταφορά του κλασικού παραμυθιού, ο Guardian προμοτάρει το concept της ανοιχτής δημοσιογραφίας που έχει ασπαστεί μέσω της χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.


Ανακάλυψε το μεγαλείο σου
Ο Tom Hardy εξηγεί σε αυτό το φανταστικό σποτάκι της Nike πως το μεγαλείο δεν είναι κρυμμένο στο DNA μόνο μερικών τυχερών, αλλά βρίσκεται μέσα σε όποιον προσπαθεί να το φτάσει, καθώς ο 12-χρονος Nathan Sorrell τρέχει με πόνο, αλλά θέληση, παρά τα 100 περίπου κιλά του.




TopGunZ

1 σχόλιο:

  1. Εξαιρετικές όλες. Αν μου επιτρέπετε να συμπληρώσω κι εγώ άλλη μια που προσωπικά με συγκινεί.
    http://www.youtube.com/watch?v=0qgcLJjrYSY

    ΑπάντησηΔιαγραφή