7.12.12

Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί!


Μαθήματα υψηλής δημοσιογραφίας, ή αλλιώς: Έρχονται οι ΕΛ!

Ο δημοσιογράφος-αναλυτής Γιάννης Τσιριγώτης μιλά σπάνια. Όταν, όμως, αποφασίζει να μιλήσει, δεν μασάει τα λόγια του.
Σε μια de profundis συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο μαχητικός δημοσιογράφος μιλά με τόλμη και παρρησία για ο,τιδήποτε απασχολεί τον σύγχρονο Έλληνα, τον προβληματισμένο πολίτη: για την ελληνική και διεθνή κρίση, για τον ύποπτο ρόλο των μεγάλων δυνάμεων, για την διαφθορά, για την Λιάνα Κανέλλη και τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, για τον Καζάκη και τον Βαρουφάκη, για την ομάδα Ε και τον εφευρέτη Γεώργιο Γκιόλβα, για τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Γιώργο Αυτιά.
Δεν διστάζει, μάλιστα, να ανοίξει την καρδιά του περνώντας και σε σφαίρες πιο προσωπικές, μιλώντας ακόμη και για τα πάθη του έρωτα...    

 
Γιάννη, είχαμε καιρό να τα πούμε…
Μου είχες υποσχεθεί καιρό αυτή τη συνέντευξη, οι εβδομάδες περνάγανε και νόμιζα ότι δεν θα την κάναμε. Όμως κάλιο αργά παρά ποτέ.

Ήθελα να αποκρυσταλλωθούν κάποιες εξελίξεις, ώστε να έχουμε μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Τώρα νομίζω ότι ήλθε η ώρα να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Η κρίση βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Βέβαια, σε χρήσιμες όσο και εμπεριστατωμένες αναλύσεις έχουν ήδη προβεί οι επιστήμονες Βαρουφάκης και Καζάκης, αλλά θα θέλαμε…
…έγκριτοι συνάδελφοι οικονομολόγοι και οι δύο. Με αναλύσεις άψογα διατυπωμένες και τεκμηριωμένες!
με βάση, λοιπόν, τα δικά σου εργαλεία οικονομικής και πολιτικής ανάλυσης, θα θέλαμε, πολύ συνοπτικά, να μας πεις πού κατά τη γνώμη σου οφείλεται η ελληνική και διεθνής κρίση που μας ταλανίζει.
Εδώ μπορώ να σου πω πολλά. Η ελληνική και η παγκόσμια κρίση οφείλεται στην ομολογιακή αγορά. Δηλαδή όλα είναι τεχνητά. Δεν υπάρχουν χρήματα. Τα δημιουργούμε ηλεκτρονικά μέσω κομπιούτερ τα χρήματα. 
Οι λίγοι πλούσιοι σιωνιστές τραπεζίτες όπως ο Ρότσιλντ θέλουν να εξουσιάσουν την γη. Η Τριμερής Επιτροπή θέλει τους πολέμους και τις αρρώστιες και τις αστάθειες σε όλες τις κοινωνίες και λαούς της γης. Στόχος τους είναι ο ιμπεριαλιστικός καπιταλισμός. 
Εγώ, που είμαι οικονομολόγος και δημοσιογράφος ειδικός στον χρυσό και στο forex και επίσης είμαι liquidator, δηλαδή ειδικός στις Ρευστοποιήσεις & Συγχωνεύσεις Επιχειρήσεων, που έχω σπουδάσει μεταπτυχιακά στο Ρουσβέλτ Πανεπιστήμιο του Σικάγο και ανήκω στο τάγμα των χρηματιστών της Νέας Υόρκης και στο Greek Lobby, θα σου πω ότι η κρίση θα κορυφωθεί με ένα μεγάλο κραχ μεγαλύτερο του 1929 για αναδιανομή του κεφαλαίου και για επανεπένδυση κεφαλαίων μετά τον μεγάλο τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που θα ακολουθήσει. Μετά θα μπει η νέα τεχνολογία από τα πανεπιστήμια των ΗΠΑ και θα γίνει η Αστρική Επανάσταση.
Το θέμα είναι εάν η Ομάδα Ε θα αφήσει να γίνει η Star-Revolution και η αποίκηση των άλλων πλανητών του γαλαξία μας και της Ανδρομέδας! Θα υπάρχει ισορροπία στους γαλαξίες; Θα βγουν οι Νεφελίμ από τα τάρταρα της γης με την πυρηνική καταστροφή; Εκεί πάει ο νους μου!
Η Τριμερής Επιτροπή έχει φτιάξει καταφύγιο και εγώ το ξέρω... Το θέμα είναι ότι μου πρότειναν τότε, το 2000, που ήμουν φοιτητής στο Σικάγο, να γίνω Ιλλουμινάτος και μου έδιναν για να φτιάξω την ζωή μου 500.000 $ χαρτζιλίκι και μια σοβαρή θέση σε επενδυτική τράπεζα των ΗΠΑ. Εάν ήμουν Ιλλουμινάτος, και επειδή ανήκω στο ειδικό τάγμα των χρηματιστών των ΗΠΑ, μπορούσα να ήμουν ως υπηρέτης τους στο καταφύγιο που έχει χωρητικότητα 300.000 άτομα! Δεν σου λέω πού είναι το καταφύγιο αυτό γιατί θα με ξεσκίσουν! Εγώ όμως επέλεξα να είμαι Ομάδα Ε και Greek Lobby! Και έτσι δεν έχω κάλυψη. Είμαι θνητός, όπως όλοι σας! 
Αναφέρθηκες στην Ομάδα Ε και θα ήθελα να μείνουμε λίγο σε αυτό το θέμα. Πρώτα-πρώτα, θα ήθελα να μας απαντήσεις σε κάτι με την γνωστή παρρησία που πάντα σε διακρίνει: Είσαι πράγματι, Γιάννη Τσιριγώτη, μέλος της περίφημης αυτής Ομάδας;
Ναι, είμαι! Δεν θα το κρύψω! Βρίσκομαι κάτω από τον Γιώργο Πάλμο εδώ στην Ελλάδα, στην κατώτατη βαθμίδα της Ομάδας Ε! Αυτός που με μύησε στην Ε ήταν ο καθηγητής μου στο μάθημα του Ιμπεριαλιστικού Καπιταλισμού Dr. Prof. Jim Sarvidis στο Μ&Α's Expert Course of the Roosevelt University Chicago USA!
Γνωρίζω ότι συνδέεσαι με στενή, εγκάρδια φιλία με τον έγκριτο ερευνητή Γεώργιο Πάλμο. Μάλιστα, σε είχε επισκεφθεί στο σπίτι σου στα Μελίσσια, τον Ιούλιο του 2012, για να σου ευχηθεί για τα γενέθλιά σου. Αποκάλυψέ μας: Είναι o ερευνητής Πάλμος ο πραγματικός επικεφαλής και ιθύνων νους της Ομάδας Ε;
Όχι! Κατηγορηματικά όχι! Είναι εκπρόσωπος τύπου της Ομάδας Ε και εγώ απλώς δημοσιεύω στα ΜΜΕ τα πάντα της Ομάδας Ε. Στην Ελλάδα ο Πάλμος κάνει μόνο επιστημονικό κουμάντο στο θέμα της Ομάδας Ε με τις έρευνές του.
Ποιος είναι, τότε, ο πραγματικός ηγέτης της μυστηριώδους όσο και σημαντικής αυτής οργάνωσης;
H Ομάδα Ε είναι σαν ένα κρεμμύδι. Πολλά στρώματα και ο πυρήνας άγνωστος. Όσο το ξεφλουδάς δεν ξέρεις τι θα εμφανιστεί. 
Πάντως η Ε είναι μια οργάνωση ευλογημένη από το Πατρώον Γένος και από τους Ολύμπιους Ανδρομεδιανούς Θεούς που προστατεύει τον γαλαξία, την Ελλάδα και την γη. Σταμάτησε τώρα το διαστημόπλοιο Λίλιθ και πολεμά στο διάστημα, ενώ προσπαθεί να σταματήσει τους οπαδούς των Νεφελίμ δηλαδή τους Κρόνιους. Εάν γίνει πυρηνικός πόλεμος, τότε θα επαναληφθεί το φαινόμενο του Ατλαντικοελληνικού Πολέμου! Και η γη κινδυνεύει να γίνει πλανήτης Άρης από την καταστροφή! Οι Λίλιθ Κρόνιοι απορροφούν την ενέργεια και τις πρώτες ύλες των πλανητών και δημιουργούν ανισορροπία. 
Η φιλική εταιρεία το 1821 κατάφερε να φτιάξει το μικρό δένδρο του ελληνισμού που έχει ως πυρήνα του το ελεύθερο ελληνικό κράτος. Τώρα ξανακινδυνεύει το κράτος μας από αφανισμό και μαζί με αυτό ο ολόκληρος ο Ελληνισμός. Για αυτό βάζουν φόρους της Ατζέντας 21 στον ελληνικό λαό. Δήθεν για την κρίση. Αλλά στην ουσία για προετοιμασίες του πολέμου του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας.
Είχες την τύχη να γνωρίσεις προσωπικά τον φερόμενο ως ιδρυτή της Ομάδας Ε, τον αείμνηστο Γεώργιο Γκιόλβα; Τελικά ο μεγάλος αυτός Έλληνας είχε πράγματι εφεύρει το υπερόπλο Μπέβατρον και το οπλικό σύστημα Άρτεμις ή είχε αρκεστεί στη δημιουργία της συσκευής Νικοπάλ, που καθιστά το κάπνισμα ακίνδυνο;


Ξέρω μόνο την γυναίκα του Γκιόλβα! Τον ίδιο δεν τον πέτυχα. Στα φοιτητικά μου χρόνια γνώρισα τον Λιαντίνη, τότε που ήμουν φοιτητής ΤΕΙ Πειραιά Διοίκησης Επιχειρήσεων. Και επίσης ξέρω τον Μαρίνη, τον Ανασταστάκη, την Τζάνη και όλους τους ελληνοκεντρικούς των Αθηνών! Αλλά και στην Γερμανία έχω Γερμανούς φιλέλληνες και ελληνοκεντρικούς και αρχαιολάτρες! 
Γνώρισες, αλήθεια, τον περίφημο καθηγητή Λιαντίνη; Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από αυτόν τον μεγάλο Έλληνα; 
Νιώθω τυχερός που γνώρισα τον καθηγητή Λιαντίνη! Περιττό να αναφέρω ότι μου έκανε άψογη εντύπωση. Ήταν ένας σπουδαίος Έλληνας! Τρεις είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Ο ένας είναι ο Λιαντίνης! Οι δύο άλλοι είναι ο Ιωάννης Φουράκης και ο Παναγιώτης ο Τουλάτος, ο φίλος μου!
Ζούμε μια δομική κρίση του Ελληνισμού - μια κρίση προσανατολισμού. Υπήρχε και υπάρχει μια σειρά Ελληνοψύχων που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο σχετίζονταν / σχετίζονται με την Ομάδα Ε εκφράζοντας την αγωνία τους για τις τύχες του Ελληνικού στοιχείου: Γκιόλβας, Φουράκης, Κακογεωργίου, Μπεξής, Πάλμος, Γιαννουλάκης, Κεραμυδάς, Τσαγκρινός και αρκετοί άλλοι. Τι περιμένει η Ομάδα Ε για να δράσει, Γιάννη; Γιατί σιωπά; Γιατί δεν κάνει, τούτη την κρίσιμη ώρα, αισθητή την παρουσία της; Οι καιροί ου μενετοί…
Θα σου αποκαλύψω κάτι. Η ομάδα του Σώρρα END της Νέας Υόρκης με τα 650.000.000.000 $ είναι η αντίσταση της Ομάδας Ε!
Πρέπει η Ελλάς να είναι ελεύθερη από τα χρέη και να έχει λεφτά για το μέλλον για ανάπτυξη. Να μην είναι ζήτουλας της ΕΕ. Αλλά έχουμε προδότες σιωνιστές και μασόνους Έλληνες πολιτικούς από όλα τα κόμματα! Ο ελληνισμός δεν είναι μόνο η Ελλάς αλλά η οικουμένη όλη. Εάν χαθεί ο Ελληνισμός, είναι εύκολο να χαθεί ο πολιτισμός. Στην χειρότερη περίπτωση θα γίνει η αστραπή των ηλιοακτίνων και θα σταματήσει η ηλεκτρική ενέργεια της Νέας Τάξης Πραγμάτων!
Δηλαδή Αρτέμης Σώρρας και Μανώλης Λαμπράκης, οι δύο αυτοί ομογενείς με τα βαμμένα γένια και μαλλιά, είναι ο εκτελεστικός βραχίονας της Ομάδας Ε;
Eεε…, ναι. Έχει πέσει εις βάρος τους μεγάλη προπαγάνδα από τα ΜΜΕ της Ελλάδος ότι είναι απατεώνες και ψεύτες! Δεν είναι έτσι, σε βεβαιώνω. Τα κανάλια είναι σιωνιστικά! Και ο Σαμαράς και ο Τσαντ Παπανδρέου πιόνια της Μπίλντερμπεργκ!
Πολλά δημοσιεύματα, αλλά και πληροφορίες, αναφέρονται σε περίεργους ψεκασμούς που λαμβάνουν χώρα στον ουρανό της πατρίδας μας. Μάλιστα, η καλή εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα έχει αφιερώσει ουκ ολίγα πρωτοσέλιδα σε τούτο το θέμα. Γιάννη, μας ψεκάζουν;
Ναι. Για να μην αντιδρούμε! Είναι ένα είδος ναρκωτικού. Μαζί με το HAARP επιδρά στον λαό. Στον εγκέφαλο. Να μη γίνουν επαναστάσεις και να είμαστε ανεκτικοί. Για τον λόγο αυτό δεν βγαίνει ο λαός έξω στους δρόμους. Για τον λόγο αυτό ο λαός δεν αντιδρά με το κόψιμο των μισθών, επιδομάτων, συντάξεων. Για τον λόγω αυτό δεν αντιδρά στους απατεώνες πολιτικούς προδότες που πούλησαν την Ελλάδα. Τον φυσικό της πλούτο, τα λιμάνια και τα αεροδρόμια, τις ΔΕΚΟ και τον κρατικό πλούτο και τα χωράφια και το ορυκτό πλούτο και φυσικό αέριο και πετρέλαιο και χρυσό!
Βρισκόμαστε στο λυκόφως του παλαιού κομματικού συστήματος, οι παλιές διαχωριστικές γραμμές καταρρέουν και διαφαίνονται στον ορίζοντα διεργασίες για την δημιουργία νέων πολιτικών σχημάτων. Πώς θα έβλεπες την σύμπραξη δύο ανθρώπων που ξέρω ότι εκτιμάς, του Δημήτρη Αβραμόπουλου και της Λιάνας Κανέλλη, σε ένα νέο κόμμα;
Όπως έλεγα ως σχολιαστής ειδήσεων και ειδικός για τα θέματα Ελλάδας του γερμανικού καναλιού Ν24 (προτού με απολύσει τον Νοέμβριο του 2012 λόγω περικοπών προσωπικού), τον Σεπτέμβριο ήταν να γίνει πραξικόπημα, δηλαδή ένα είδος χούντας από τον ελληνικό στρατό.
Νέο κόμμα δεν βλέπω να γίνεται. Βλέπω ότι ο Τσίπρας θα κυβερνήσει μαζί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για ένα εξάμηνο και μετά θα πέσει και η κυβέρνηση αυτή. Η Ομάδα Ε εκτιμά όχι η Χρυσή Αυγή θα ανέβει στην εξουσία εντός του 2013 μαζί με τον Καμμένο. 
Η Ελλάς δεν θα μπει στον πόλεμο ευθέως, αλλά θα πεινάσει για τρία χρόνια όπως λέει ο γέροντας Παΐσιος. Θα χάσει εδάφη. Δηλαδή τη Θράκη, τη Θεσσαλονίκη και πολλά νησιά του Αιγαίου από την επίθεση της Τουρκίας που θα γίνει ξαφνικά. Η Κύπρος θα τουρκέψει! Αλλά μετά ο Βλαδίμηρος Πούτιν, που ξέρεις πόσο τον εκτιμώ, θα έρθει να μας σώσει για τα δικά του συμφέροντα. Και η Ελλάδα θα γίνει και πάλι μεγάλη! Ανατολική Θράκη, Ίμβρος-Τένεδος, Παράλια της Μικράς Ασίας, νησιά του Αιγαίου, Μακεδονία, Κρήτη και Κύπρος όλα πάλι δικά μας! Διάβασε την Pravda! Δεν τα λέω μόνο εγώ!
Γιάννη, έχεις στο παλμαρέ σου πολλές ώρες πολιτικών πτήσεων, αφού φαίνεται να σε ενδιαφέρει και το πολιτεύεσθαι. Όπως μου έχεις αποκαλύψει, έχεις συνεργαστεί με πολλές αξιόλογες πολιτικές προσωπικότητες της χώρας μας, από τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και τον Στέλιο Παπαθεμελή, μέχρι τη Λιάνα Κανέλλη και τον Σωτήρη Σοφιανόπουλο του Κόμματος του Ελληνισμού. Θα ήθελα, πολύ συνοπτικά, σχεδόν κωδικοποιημένα, να μου αξιολογήσεις αυτά τα πρόσωπα.
Όσο ο Αβραμόπουλος είναι σιωνιστής, τόσο θα βουλιάζει. Τον προειδοποίησα και ξέρει ότι είμαι Ε. Τον συμπαθώ. Αλλά έχασε το παιχνίδι πλέον. Καλύτερα να πάει σπίτι του!
Η Κανέλλη καλή είναι και τα λέει χύμα και τσουβαλάτα! Αλλά το κομμουνιστικό κόμμα θα πάει στο 1% με 2%! O Σοφιανόπουλος είναι γέρος και έχει πάθει τρία εγκεφαλικά ο καημένος! Άρα εξουθενωμένος... Ο Παπαθεμελής είναι πλέον γέρος και πρέπει να πάει σπίτι του. Ο Καμμένος καλός είναι, αλλά μας το παίζει και λίγο λόγιος. Ο Τσίπρας μαζεύει σαβούρα στο κόμμα του, όπως τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι έχει πάει με την μισή Αθήνα. Τι να αξιολογήσω... Μαριονέτες και προδότες! Δεν ασχολούμαι πλέον με την πολιτική. Η δημοσιογραφία με κάνει να τους κριτικάρω όλους!
Ας περάσουμε, λοιπόν, και στα δημοσιογραφικά, αφού θέλουμε πολύ να ακούσουμε και γι’ αυτό το θέμα τις απόψεις σου. Τον τελευταίο καιρό, αρκετοί συνάδελφοί σου, ο Τράγκας, Ο Μπαξεβάνης, ο Αρβανίτης, όλοι τους καταξιωμένοι, υφίστανται απόπειρες φίμωσης. Πώς το σχολιάζεις;
Εξαιρετικοί συνάδελφοι αυτοί που ανέφερες. Άδικα διώκονται. H ελληνική δικαιοσύνη επηρεάζεται πολύ εύκολα. Σε ένα καθεστώς της Τρόικας με Επιτρόπους στα υπουργεία και στην κυβέρνηση και στην Βουλή αυτό είναι εύκολο. Δεν θέλουν τις αλήθειες και την αντίθετη άποψη. Και εγώ ανήκω στο λόμπι της δραχμής. Και έχω φιμωθεί και εγώ και ακόμη με τρέχουν στα δικαστήρια. Δεν μπορώ να βγω στην τηλεόραση και στα ΜΜΕ. Όταν βλέπουν δημοσιογράφο οι βρωμόμπατσοι και οι βρωμοδικαστές-βρωμοεισαγγελείς που κάνουν και απεργίες για την περικοπή των μισθών τους, τρομάρα τους, θέλουν να τον κατασπαράξουν. Το ίδιο και το ΣΔΟΕ και το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο που λογοκρίνει! Χούντα!
Τελευταία δεν σε βλέπουμε στην τηλεόραση. Έχει ακουστεί ότι δεν διατηρείς και τις καλύτερες σχέσεις με παλαιούς συνεργάτες σου…  
Τον Καμπούρη δεν θέλω να τον βλέπω μπροστά μου. Με παρουσίαζε ως ψώνιο και καραγκιόζη. Ναι τα κατάφερε. Με έκανε άθελά μου και με την θέλησή μου «Τσιριγώτμαν»! Της Αννίτας Πάνια!
Η Τζίνα Ντρούλις είναι καλή, αλλά έχει μυαλά στα κάγκελα! Δεν είναι σαν τον αδελφό της. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία. Και είναι σοβαρή συντάκτρια. Αλλά εξαρτάται από το βρακί του αδελφού της. Ποτέ δεν της την είχα πέσει ερωτικά, όπως μου λες συνέχεια. Είναι ψέμα! Εγώ είμαι τζέντελμαν και τυπικός σε αυτά! Όσο για την Κρανιδέλλη, μού έχει προτείνει περίεργα πράγματα που δεν μπορούσα να τα δεχτώ. Μου πρότεινε να κάνω μαγαζί με τουαλέτες και με πλακάκια και με οικοδομικά υλικά και να εκδίδω επιταγές στο όνομά μου, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Εκτός βέβαια ότι είναι και χαρτόμουτρο-χαρτοπαίκτρα και την πήγαινα με την Μερσεντές μου στην χαρτοπαιχτική λέσχη που ήταν στο Παγκράτι. Και για τον Ευαγγελόπουλο, τον Εθνικό Σταρ, έχω ράμματα για την γούνα του. Τον έκανα παρέα και πηγαίναμε στο Κεφαλάρι για καφέ και στο Μαρούσι και μάλιστα του μετάφρασα πολλά τραγούδια στα Γερμανικά. Εκτός από την μετάφραση, τού έδωσα και πολυτελή κουστούμια δικά μου για να φοράει στις εκπομπές και μου έδωσε δώρο 50 ευρώ. Τα κουστούμια ήταν Valentino, Artisti Italiani και Αrmani που δεν μου πήγαιναν άλλο επειδή πάχυνα. Του έδωσα και το βιβλίο της τελευταίας παράστασης της Αλίκης Βουγιουκλάκη και επίσης μια αρχαιοελληνική κολώνα ιμιτασιόν! Μόνο με την Καλή Φέρρη κάνω κάπως παρέα, αλλά επειδή έχει περίεργες τάσεις γυμνισμού την αποφεύγω κάπως τώρα τελευταία. Σε παρακαλώ όμως, μη με ξαναθίξεις και με ξανα-ανακατέψεις με τον Καμπούρη και το συναφή! Πρόβαλε τον εαυτό μου σε παρακαλώ πολύ να με γνωρίσει ο κόσμος. Πάρε μου συνεντεύξεις. Πρόβαλε το βιογραφικό μου...
Εσύ, Γιάννη, ως δημοσιογράφος, έχεις δώσει δείγματα γραφής. Έχεις καταθέσει τα διαπιστευτήριά σου. Όμως, ποιους άλλους συναδέλφους σου βλέπεις να ξεχωρίζουν στο δημοσιογραφικό στερέωμα;
Λίγα πράγματα στην Ελλάδα. Δύσκολο πράγμα η καλή δημοσιογραφία. Η Χούκλη όμως και ο Τράγκας είναι το κάτι άλλο! Επίσης πολύ καλός είναι και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος που είναι και προσωπικός μου φίλος.
Έχεις κατηγορηθεί για δημιουργία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού - έντυπου και οπτικοακουστικού. Έχει βάση αυτή η κατηγορία ή πρόκειται για μια υποβολιμαία προσπάθεια για τη δημοσιογραφική σου εξόντωση;
Δεν είναι τυχαία η κατηγορία αυτή. Έβγαλα πολλά σκάνδαλα. Ακόμη αυτό με το λαθρεμπόριο όπλων-καυσίμων-ναρκωτικών στην Ρόδο ενόχλησε το Σύστημα. Επειδή συνεργάστηκα με ξένες μυστικές υπηρεσίες και επειδή έθεσα τα θέματα σε ξένα κοινοβούλια και στο ευρωκοινοβούλιο με υπομνήματα, με μισούν!
Ο συνάδελφός μου Σωκράτης Γκιόλιας στο Troktiko θα έβγαζε τα πάντα για την τρομοκρατία στην Ελλάδα και για τα λαθρεμπόρια στον Έβρο, στα βόρεια σύνορα με Αλβανία-Βουλγαρία-Σκόπια και με τα Δωδεκάνησα! Εγώ του είχα δώσει όλα τα στοιχεία! Γι' αυτό τον δολοφόνησαν! Ο Δελλατόλας σταμάτησε την έρευνα στο Ποντίκι και έδωσε εντολή στην φίλη του Ελένη Ράικου την εισαγγελέα να κάνει το ΣΔΟΕ έρευνα!  Όλοι μα όλοι είναι θιγόμενοι και εμπλεκόμενοι. Λαμόγια, απατεώνες και προδότες! Για αυτόν το λόγο βρήκαν την διακίνηση πορνογραφικού υλικού σαν ευκαιρία φίμωσης! Αλλά δεν θα τους περάσει!
Μου έχεις εκμυστηρευθεί ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκεσαι σε εντατικές διαπραγματεύσεις με τον ANT1 για την παραγωγή και παρουσίαση εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής. Ποια είναι η κατάληξη των συζητήσεων; Ευοδώθηκαν οι διαπραγματεύσεις για να σε δούμε και πάλι στο τηλεοπτικό γυαλί;
Δυστυχώς, ο Λιαρέλης του ΑΝΤ1 μού απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται, αν και με εκτιμά πολύ ο Κυριακού. Μου είπε, όμως, την αλήθεια. Είναι η κατηγορία για το πορνό που με επιβαρύνει και ας έχω πολύ καλό βιογραφικό, αλλά δεν μπορεί να με πάρει. Φοβάται για τον τρόπο που τα λέω επίσης, αλλά και για την θεματολογία.
Ριψοκίνδυνη επιλογή για τον ΑΝΤ1 ο Τσιριγώτης! Δεν πειράζει. Μείναμε στο ότι θα γίνω ρεπόρτερ του ΑΝΤ1 μετά από το δικαστήριο με σιγουριά, και είναι δικό μου θέμα το εάν θα πάρω εκπομπή. Στον ALPHA έχω κάνει αίτηση για την εκπομπή μου «Ο ΚΟΣΜΟΣ» και περιμένω τον Ιανουάριο επίσημη απάντηση. Επειδή το κανάλι έχει σοβαρή ενημερωτική ζώνη, πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα να δείτε σύντομα τον «ΚΟΣΜΟ του Τσιριγώτη». Ο Κοντομηνάς με εκτιμά!
Για να δούμε, τότε, μήπως συμφωνήσεις με τον Κοντομηνά. Πολύ σοβαρός άνθρωπος. Παραμένει, αλήθεια, ανοιχτό το ενδεχόμενο της συνεργασίας σου με τον Χατζηνικολάου; Θα ήθελα να μας περιγράψεις τι σου είπε όταν πήγες να τον συναντήσεις για να συζητήσετε την πιθανότητα της ένταξής σου στο δυναμικό του συγκροτήματος. Αν, μάλιστα, μου επιτρέπεις και μια προσωπική άποψη, το Real Group (Real News, Real fm κλπ.), από άποψη περιεχομένου και φυσιογνωμίας, είναι αυτό που θα σου ταίριαζε γάντι...
Ο φίλος μου ο Νίκος είναι άψογος δημοσιογράφος και πολύ κύριος. Ίσως ο κορυφαίος δημοσιογράφος στην Ελλάδα! Είναι κρίμα που δεν προχώρησε η συνεργασία. Πιστεύω όμως ότι στο μέλλον θα μας δοθεί μια τέτοια δυνατότητα. Για το καλό και των δυο μας! Ο Χατζηνικολάου έχει πολλούς πλέον στον όμιλό του. Τζάμπα πήγα τότε να τον βρω και να συζητήσουμε! Είναι δύσκολη η αγορά της δημοσιογραφίας με την κρίση! Μετά από 5 χρόνια θα ανοίξουν όλα τα επαγγέλματα με την ανάπτυξη της χώρας μας. Ακόμη αυτοί που φεύγουν για το εξωτερικό θα έρθουν να δουλέψουν στην Ελλάδα και οι ξένοι! Τόσο καλά θα είναι η πατρίδα μας! Να είναι καλά το «Αικατερίνη ΙΙ» του Πούτιν! Και η Κίνα στο παιχνίδι είναι. 
Εμένα θα μου ταίριαζε ο ΑΝΤ1 ή ο ΑLPHA και είμαι ευχαριστημένος που έχω  την Yellow Journal.
Αληθεύει ότι θεωρείς τον Γιώργο Αυτιά ως τον δημοσιογραφικό σου πατέρα;
Ο Αυτιάς διέκρινε το ταλέντο μου στην δημοσιογραφία όταν ήμουν φοιτητής. Και με ενθάρρυνε. Δεν τον θεωρώ δημοσιογραφικό πατέρα μου, απλά με κατάλαβε και με βοήθησε όσο μπορούσε να μάθω δημοσιογραφία. Ο Καρατζαφέρης ο Γιώργος και οι Γιομπαζολιάς και Παπαγεωργίου ήσαν οι πρώτοι δάσκαλοι μου στη δημοσιογραφία προτού πάω στο ΙΕΚ Όμηρος για να την σπουδάσω και ακαδημαϊκά!
Μου εμπιστεύθηκες ότι πρόσφατα συνάντησες τον Ανδρέα Βγενόπουλο και είχατε μια ευκαιρία ανταλλαγής απόψεων. Μπορείς να μας αποκαλύψεις κάτι από το περιεχόμενο αυτής της συνομιλίας;
Όχι! Είμαι εχέμυθος!
Ας περάσουμε και σε κάτι πιο προσωπικό, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό. Μεγάλο πράγμα ο έρωτας, έτσι δεν είναι; Είσαι ερωτευμένος, Γιάννη; Έχεις τον έρωτα ως αποκούμπι τούτες τις δύσκολες ώρες;
Ξέρεις ότι εγώ πέρασα έναν μεγάλο έρωτα με την Έλια Μενάγιας. Αλλά η κοπέλα αυτή με πρόδωσε. Έτσι, είμαι πλέον πολύ επιφυλακτικός με τον έρωτα, αν και διατηρώ μια σχέση με την 26χρονη Αννίτα Παπαχαραλάμπους που μένει στο Παγκράτι και είναι Ιχθύς στο ζώδιο. Τις γυναίκες τις αγαπώ, αλλά φοβάμαι μην με προδώσουν! Και εγώ μην ξεχνάς ότι είμαι ευαίσθητος, Καρκίνος στο ζώδιο! Καταλαβαίνεις!.. Εάν, όμως, έρθει η κατάλληλη και βρει το «κλειδί» της καρδιάς μου και κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, τότε και μόνο τότε θα της ανοιχτώ και θα την ερωτευτώ. Τώρα αρνούμαι! Πάντως θέλω γάμο και σοβαρή σχέση! Δεν ήρθε ο καιρός μου ακόμη για τους έρωτες! Για τα call girls έχω κακή άποψη. Είναι εφήμερες σχέσεις και δεν έχουν μέλλον μακροχρόνιο! Έχουν στρεβλωθεί τα τσιπς των εγκεφάλων τους λόγω επαγγέλματος! Οπότε... Πάντως, θέλω να γράψεις για την Έλια ότι ακόμα την αγαπώ και ας πέρασαν τόσα χρόνια. Την σκέφτομαι! Γιατί ήθελα να την παντρευτώ και της έκανα πρόταση γάμου. Και αυτή με πρόδωσε! Η καρδιά μου σπαράζει από πόνο!
Κλείνοντας, Γιάννη, δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι οι προβλέψεις σου είναι μάλλον αισιόδοξες. Άρα πιστεύεις ότι τελικά θα σωθεί η Ελλάδα; Θα μπορέσει να βγει ουσιαστικά αλώβητη από τη δίνη τούτης της πολύπλευρης κρίσης;
Η Ελλάδα, η μεγάλη αυτή χώρα, θα σωθεί και θα μεγαλουργήσει! Μην έχεις καμιά αμφιβολία. Θα γίνουμε νέο Βυζάντιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου